Arktično krzno: kraj pridobivanja in uporabe

Arktično krzno - tipičen vir v prostorih igre "Maincraft". Pridobiva se na posameznih biomih, ki so potrebni za obrt in je zelo priporočljiva za uporabo, še posebej, če boste obiskali snežne biome. Ostaja samo, da ga izvlečete in shranite za nadaljnjo uporabo. Zato bomo najprej preučili kraj, kjer ga lahko gojimo.

Kje dobiti arktično krzno?

Ni skrivnost, da v prostorih igre "Meinkraft" lahko srečate različne biome. V bistvu določajo posebnosti kraja in pošasti, ki tu živijo. Ne bomo upoštevali absolutno vsa razpoložljiva mesta, samo upoštevajte najbolj zanimivo možnost - snežni gozd. Takoj boste opazili značilen sneg, jezove in velik ledeni balvan v sredini.


Preden greste tu, se morate založiti z zdravilnimi zelišči in močnim orožjem, saj je okolje bivanja tukaj agresivno. Najprej bo slaba vidljivost in morate se osredotočiti naključno. Drugič, zaradi neviht na vaš lik bo deloval kot upočasnitev učinek, ki izključuje možnost, da pobeg od sovražnikov. Tretjič, tu živijo volkovi in ​​ti ljudje, s katerimi se srečujejo lahko nepredvidljivi in ​​smrtonosni.

Od koga je izpadel?

Ugotovili smo, kje je zdaj na kmetiji arktično krzno, ki kaže na mobove, ki jih imajo. Pred tem smo opazili velike zasnežena bitja, ki naseljujejo večino ledenega zaliva. Niso tako agresivni in vas bodo napadali le, če boste kršili njihove mejeozemlju. Bolj nevarni sovražniki so volkovi, ki se gibljejo po skupinah in takoj napadajo lik, takoj ko ga vidijo.


V prvem primeru lahko varno dosežete arktično krzno s sledenjem osamljenim yeti. Vendar je bolje uporabiti drugo možnost - lov na volkove. Da, težko jih je obravnavati, toda praktično iz vsakega "trupa" boste dobili arktično krzno. S to možnostjo boste hitro naparili potreben vir in ga lahko uporabljali.

Zakaj je potrebna?

Zdaj pa si zapomnimo, zakaj potrebujete arktično krzno. Vse je precej preprosto - iz njega lahko pripravite topla oblačila. Recepti, ki ste jih verjetno že izpolnili, morate samo zbrati potrebne vire in začeti postopek obrti. Mimogrede, če ustvarite ogreto obleko in greste z njo v zasneženi gozd, potem boste izginili debuff "Slowdown", in lahko popolnoma potujete okoli zasneženega območja. Veliko lažje boste lovili in pridobivali ta vir za sebe. V prihodnosti boste morda potrebovali veliko arktičnih krz, zato vam priporočamo, da založite in ustvarite velike zaloge.

Sorodne publikacije