Slušalke Gembird: Pregled modelov

Izbira slušalk nas vedno navdaja z modeli, ki jih proizvajalci nismo vedeli. To ni presenetljivo, saj vsako leto na trgu obstajajo nova podjetja, ki ponujajo dobre izdelke po dostopnih cenah. Relativno nedavno je postal znan tudi Gembird. Slušalke tega proizvajalca niso priljubljene, čeprav niso najslabše. Da bi razumeli, kakšen je problem tega proizvajalca, razmislite o več modelih.

Podjetje

Gembird deluje od leta 1997. Mnogi napačno verjamejo, da je to kitajski proizvajalec. Toda podjetje je bilo ustanovljeno na Nizozemskem. Proizvodnja izdelkov izvajajo strokovnjaki z različnih področij informacijske tehnologije.


Glavna naloga proizvajalca - postati vodilni na trgu računalniške opreme in perifernih naprav. Toda medtem ko je ta cilj nedosegljiv, ker je konkurenca v tem segmentu brezobzirna. Gembird načrtuje razvoj lastnih inovativnih računalniških izdelkov. Mnogi od njih so prejeli kakovostne nagrade. Do sedaj proizvajalec ni pridobil popularnosti, ker v mnogih državah sploh ne vedo za njegov obstoj. Sedež je na Nizozemskem. Toda v nekaterih državah obstaja uradna zastopanost. Da, Gembird je v Nemčiji, Španiji, Rusiji in Ukrajini, Franciji, Grčiji.

Raznolikost

Slušalke Gembird niso edini izdelki podjetja. Poleg tega se proizvajalec ukvarja s proizvodnjo tipkovnic in mišk, odej, računalniške akustike, PC komponent in drugih dodatkov. Mimogrede, tipkovnica in miška iz Gembird se je izkazala za večpriljubljena in priljubljena od drugih izdelkov. Najverjetneje je to posledica dejstva, da je podjetje uvedlo številne modele podatkovnih naprav v različnih cenovnih razredih.


Slušalke Gembird

Uradna spletna stran vsebuje samo 6 modelov sten. Vsi pripadajo segmentu igre. Na spletnih mestih tretjih oseb in drugih spletnih trgovinah lahko najdete druge modele slušalk. Slušalke tega proizvajalca veljajo za proračun, čeprav so nekatere igralne različice drage. Vendar pa je veliko Gembird slušalke po dostopni ceni.

Gembird MHP-BOS

To je eden izmed priljubljenih proizvajalcev sten. Izšla je leta 2014. Predstavljen z zaprtim modelom. Poudaril ga je dejstvo, da ima kljub nizki ceni svetlo izražene base in na splošno dober zvok. Slušalke Gembird MHP-BOS so označene. Kljub dejstvu, da pred nami proračunski model, je pakiran zanesljivo. Na škatli ni nobenih nepotrebnih informacij, vendar pa je bilo prijetno dodati tudi prozorno okno, v katerem je sam model viden. Takoj opazno, da so slušalke izdelane v dobri veri. Predstavljene so v eni barvni shemi - črni in rdeči. Na splošno je model zelo kompakten, zato ga nekateri uporabniki uporabljajo na ulici. Trup nad glavo je izdelan iz trpežne plastike. Njegov del, ki pride v stik z glavo, je prekrit s črnim in rdečim umetnim usnjem. Obstaja tudi vstavljanje pene. Ušesne blazinice v slušalkah so majhne in imajo mobilne pritrditve na tečajih. Na hrbtni strani so prekriti s črnim sijajemplastika, ki ima rdeč rob in srebrno sredino.
Ker gre za proračunski model, nima nobenih izjemnih tehničnih značilnosti. Njegova cena se giblje od 580 do 870 rubljev. (od 10 $ do 15 $). Na ohišju el kablov ni dodatnih gumbov, ročic. Naprava je idealna za poslušanje glasbe in filmov, zato igralci v smeri tega modela ni bolje gledati.
Ker je glavna težava s proračunskimi slušalkami pomanjkanje basov, je njihova prisotnost v tem modelu neverjetna. Čeprav, seveda, pri podrobnem opisovanju nizkih frekvenc obstaja vprašanje. Povprečne frekvence so bile normalne, visoke pa so rahlo gluhe. Glasnost slušalk je povprečna, nekdo morda ne bo dovolj.

Mnenja o Gembird MHP-BOS

Pregledi slušalk Gembird MHP-BOS je dobil pozitivno mnenje. Seveda je to predvsem zaradi njihovega proračuna in zelo dobrega videza. Poleg tega so dobro sestavljeni, proizvajalec uporablja kakovostne materiale. Prav tako je bil dober zvok. Nekateri uporabniki so zamrmeli zvočno izolacijo. Ker je vrsta teh slušalk zaprta, je bilo predpostavljeno, da se bo uporabnik lahko potopil v zvoke tudi na ulici. In če v mirnem okolju ne boste slišali ničesar, potem na avenue car signale in hrup množice bo zagotovo prebili glasbo v slušalkah.

Modeli igralcev

Obstajajo slušalke Gembird in mikrofoni. Večinoma se nanašajo na igralne slušalke. Ni bil slab model Gembird MHS-G30. To je odlična slušalka v črni in rdeči barvi. Glava je sestavljena izkovinski premaz z mehčalcem iz penaste gume in umetnim usnjem. Logotip podjetja na notranji in zunanji strani rešilca. Mikrofon je rdeč.
Frekvenčno območje 20-20000 Hz. V tem primeru je občutljivost slušalk približno 96 dB. Njihov upor je 24 ohmov. Takšni parametri so popolnoma upravičeni s stroški 800 rubljev. Gembird MHS-G100 je igralna slušalka v črni barvi. Amuleti so zelo veliki in masivni. Vsekakor bo ustrezal vsem ušesom. Na vrhu kovinskega ohišja na umetnem usnju je napis "GMB Gaming". Tehnične značilnosti tega modela se ne razlikujejo od prejšnjih.

Sklepi

Razlog za nepriljubljenost Gembirdja je posledica številnih dejavnikov. Prvič, v segmentu pripomočkov za igre je konkurenca zelo tesna. Začetnikom je težko tekmovati z Razerjem, SteelSeries, itd. Drugič, izdelki podjetja so v proračunskem segmentu, ki ima veliko modelov. Tretjič, nekateri uporabniki poznajo tega proizvajalca: zlasti tiste, v katerih državah obstajajo uradi Gembird.

Sorodne publikacije