Kako prenesti knjige "Airpad": nekaj preprostih rešitev

Kot veste, "jabolčne" tablete niso le močni pripomočki za številne aplikacije, temveč tudi eno najbolj vsestranskih in priročnih orodij za branje e-knjig. Toda najprej jih je treba prenesti na napravo, čeprav, če imate dostop do interneta, lahko preberete literaturo v spletnem načinu. Nekateri lastniki te tehnike ne vedo, kako prenesti knjige za iPad. Poskusimo zapolniti to vrzel.

Kako prenesti knjige na iPad: splošna načela

Najprej pride na misel - glej "native" skladišče AppStore. Pravzaprav je veliko zanimivih stvari, ki jih je treba najti, vendar vse vsebine niso brezplačne.


Enako velja za bolj priljubljeno carinsko službo Booq. Ampak še enkrat, najpomembnejši problem je, da v smislu nalaganja brezplačnih vsebin tukaj še posebej ne boste pobegnili, čeprav je tukaj, da so knjige predstavljene v "native" format iPad. To je ePub format elektronskih publikacij. Vendar pa vedno obstaja izhod. V tem primeru je vprašanje, kako prenesti knjige na iPad, univerzalna rešitev. Na primer, nič ni enostavnejše od uporabe sredstev tretjih oseb na internetu in prenosa vaše najljubše knjige od tam. Možno je najti knjige v kateri koli drugi obliki elektronskih knjig (npr. DJVU), ki jih bodo brez težav prepoznale "jabolčne" tablete.

Kje lahko prenesete brezplačne e-knjige (ePub)?

Kljub številnim virom na svetuVeliko ljudi priporoča, da obiščete eno od najobsežnejših skladišč literature, leeet.net, kjer morate uporabiti bibliografski odsek (po naslovu spletnega mesta morate z desno poševnico dodati lib).


V bistvu lahko na tem viru prenesete eBay ePub knjige ali katerokoli drugo. In kar je najpomembnejše, priročnost, da ne omenjam, da je vsa vsebina brezplačna, je, da lahko obiščete spletno mesto in mobilno napravo, ter iz računalnika, nato shranite knjigo na trdi disk in jo nato preprosto premaknete. To je na vaši napravi z iTunes ali podobno.

Uporaba iTunes

Na splošno lahko knjige prenesete na ta način. IPad jih prepozna v formatu ePub. In absolutno nobene razlike, ali bo program nameščen na računalnik, prenosni računalnik ali na sam tablet.
Dovolj je, da vstopite v oddelek iTunes Store in poiščete želeno vsebino, nato pa jo naložite na napravo, s katere se prijavite (najprej se boste morali registrirati ali vnesti veljaven AppleID).
Končno, kako prenesti knjige na iPad lahko rešimo z namestitvijo posebnih aplikacij, kot so iBooks, Stanza, Bookmate in podobno, ki niso le literarne, ampak tudi univerzalne zagonski nalagalniki.
Na primer, program iBooks prestreže povezave za prenos, ko se iskanje izvede iz brskalnika Vgrajen Safari. Je to priročno? Seveda! Konec koncev, nobena dodatna programska oprema za zagon ni nameščenamorate. V drugih programih lahko celo uporabite neposreden dostop do potrebnih mest in prenesete neposredno iz njih. Kot je jasno, obenem ne bo treba niti plačati, saj je vstop na začetku izveden na prostem viru.

Namesto naknadnega besedila

To so osnovna načela prenosa elektronske literature na tablete Apple. In kot vidite, je veliko možnosti za ukrepanje. Kaj je uporaba je že osebna zadeva za vsakega uporabnika. Vendar pa se domneva, da naši ljudje, za razliko od Evropejcev in Američanov, ne želijo likati denarja za knjige. Zdi se, da se zdi, da je znesek skromen, toda če plačate knjigo desetkrat drugo, potem lahko tisti, ki je klical, leti v peni. Torej je najbolj logičen zaključek o uporabi prostih metod. V načrtu programske opreme lahko izberete eno od dveh rešitev: bodisi prenesite knjige najprej na stacionarno napravo iz brezplačnih internetnih knjižnic, nato pa jih zložite na tablični računalnik ali namestite ustrezne bralce in jih uporabite posebej, zlasti ker imajo napredne funkcije omogočanje in branje, nalaganje literature ali drugih vrst publikacij. Vendar pa je izbira vedno prepuščena uporabniku, ki se odloči, da ga bo uporabljal iPad.

Sorodne publikacije