"Bitka gradov": kako razvijati junake. Nasveti in namigi

"Bitka ključavnic" je ena izmed najbolj priljubljenih strategij za pametne telefone v realnem času. Ustvarjalci igre dodajajo nove priložnosti, med katerimi je bila tudi evolucija junakov. To vam omogoča, da bistveno izboljša značilnosti znaka, in junak dobi nov videz.

Kako razvijati junake v bitki na gradovih

Igra je prisotna že več kot pet let in od njenega prvega nastopa jo igra veliko število ljudi. Za tako dolgoročno obdobje, vsak igralec, ki porabi vsaj 10 minut na dan povprečno porabi za igro, tudi brez donata, je sposoben črpati vse junake do najvišje ravni, ki je dvesto, kljub dejstvu, da razvijalci vsak mesec dodajo strategijo novega borca . Pred nekaj leti se je IGG razvijalska družba, ki je ustvarila igro, odločila uvesti novo kategorijo, imenovano "Hero Evolution". Od tega trenutka naprej so se mnogi igralci začeli spraševati, kako razvijati junake v bitki pri gradovih?


Opozoriti je treba, da je to mogoče storiti le z legendarnim likom, ki ima deseto zvezdo. Razvoj borec je lahko od ravni 180 do 200. V tem primeru se bo izkušnja, porabljena za črpanje junaka v deseti zvezdi, vrnila v obliki 263 vijoličnih volumnov, ki dodajo do 500 tisoč enot izkušenj. Strošek enega takšnega obsega je 12 tisoč žetonov časti. Ko se znak prenese na deseto zvezdico, namesto napisa "Izboljšaj" na ikoni vojaka, se bo pojavil "Razvij". Kliknite naodprla bo okno evolucije.


Materiali za evolucijo in njeno vrednost

Pred razvojem junakov v bitki na gradovih je treba paziti, da so prisotni naslednji elementi:
 • razvoj evolucije;
 • rdeči kristali;
 • ponovite junake ali zelene kristale.
 • Evolucijo lahko kupite za 1.000 enot slave v rubriki "Zamenjaj slavo", če odprete "Kupite artikle na zalogi." Rdeči kristali so zasluženi v načinu, ki se imenuje "Royal Battle". Zelene kristale lahko dosežete z opravljanjem nalog, prehodom pod zemljo in valovi. Karte junakov lahko odstranite za dragulje. Razvoj junakov v "bitki za gradove" ni poceni užitek. Ker je za njegovo izvedbo junak mora iti na deseto zvezdo, mora imeti igralec 814 tisoč žetonov časti, ki bodo koristne med izboljšanjem junaka.
  Evolucija je lahko prva in druga raven. Pogoji za evolucijo junakov v »bitki gradov«, prvi in ​​drugi čas, so enaki. Razlika je le v vrednosti. Za prvo evolucijo potrebujemo 1 razvoj evolucije, 1 tisoč rdečih kristalov in 1 izvod junaka (20 tisoč zelenih kristalov). Za drugo evolucijo bo igralec moral porabiti 5 run, 2 tisoč kristalov in tri heroje ali 20 tisoč zelenih kristalov za vsakega manjkajočega vojaka.

  Izvedljivost evolucije

  Nedvomno je evolucija nujna. Za začetnike in igralce, ki ne vlagajo v denar, se morajo prvi taki liki v bitki na gradovih razvijati kot Gargul, Anubis, Arrow, Dracula, Skull and Guard.
  Na primer, Guardian bo imel v svoji drugi evoluciji pri največjem črpanju več kot pol milijona točk. In Anubis in Gargul sta črpala z Karasikom in Slonyo, saj lahko učenci nosijo skoraj vsako ječo.

  Najbolj znani

  Vsak borec v igri je na svoj način lep. Izkušeni igralci so našli aplikacijo za skoraj vsak lik v enem ali drugem načinu igre. Seznam najboljših likov v »bitki ključavnic« bo odvisen od tega, kje se uporabljajo.
  Na primer, Gargul se bo ujemal skoraj za vse načine, razen za "bitko ceha". Najprej je treba zavrteti. Potem je potrebno razviti Dracula, brez katere je novinec praktično nerealen, da bi šel skozi demone. In potem se moramo odločiti, kateri režim je najpomembnejši. Za »bitko cehov« lahko naredite evolucijo Warlocka in Deatha, da odstranite junake nasprotnika in nato dokončate stavbe, pri čemer uporabite za razpršitev neobjavljenega Prince Pumpkin. Za klop, morate prenesti Death, Duschub, Ares in Traant. V boju proti Archidemoneu veliko igralcev uporablja Drake in Chimera.

  Sorodne publikacije