Napaka "Namestitev je prekinjena" med vdelano programsko opremo: kaj storiti, rešitve in možni razlogi

Če ne vsi uporabniki sistemov Android, mnogi, ki nameščajo strojno programsko opremo po meri (ne original), vedo, da je napaka med namestitvijo prekinjena med vdelano programsko opremo precej razširjen pojav. In to ni povezano z nastavljenimi podatki, ampak z različico samega operacijskega sistema. Večina uporabnikov sproži ta proces brez razmišljanja o možnih posledicah. In lahko so zelo žalostni (tudi če strojna programska oprema ni nameščena, lahko sistem samo "odleti", nato pa bo moral obnoviti tovarniško nastavitev s popolno izgubo uporabniških podatkov in drugih povezanih informacij).


Namestitev Napaka med firmwareom: kaj je to v splošnem pomenu?

Začnimo z razlago samega izraza. Kaj je mišljeno s situacijo, ko mobilna naprava piše Install Aborted med firmware prek okna Recovery, je enostavno razumeti, na splošno.
Prevedi samo sporočila iz angleščine v ruščino. Prejmite sporočilo, da je namestitev prekinjena. Toda zakaj je tako neuspeh? Ta in še veliko več je na voljo za branje v gradivu, ki je predstavljen spodaj. Poleg tega je običajno odpoved naprave celo najbolj strašna stvar, ki jo je mogoče doseči s tem. Dejstvo je, da se Android sistemi občutljivo odzovejo na vse spremembe in lahko delajo samo z izbranimi napravami, ki se lahko uporabljajo samo z določeno različico operacijskega sistema.Relativno zastarela podpora OZ in naprav v smislu posodabljanja operacijskega sistema praktično ni. Dopolnila veljajo samo za vgrajene storitve in aplikacije, vendar ne več. Operacijski sistem lahko obnovite le na določeno podprto raven.


Namestitev Prekinjena z vdelano programsko opremo: kaj storiti?

Jasno je, da pri nameščanju uradnih posodobitev, ki jih podpirajo operacijski sistemi Android, tovrstne napake ne pridejo. Edina stvar, ki se pri namestitvi namestitve sistema piše Namestitev prekinila, je povezana le z dejstvom, da uporabnik sam namesti vdelano programsko opremo.
Načeloma gre za nekakšno zaščitno funkcijo, podobno videzu modrega zaslona v sistemih Windows. Samo Android deluje precej bolj skromno. Glavni problem ni niti v načinu namestitve, ampak v dejstvu, da ta firmware ne more iti banalno do naprave, na kateri se namesti. In za začetek, ko je postopek preklican, preprosto ponovno zaženite mobilno napravo in obnovite prvotni sistem. Po tem lahko znova namestite novo vdelano programsko opremo.

Blokiranje

Včasih Namestitev Prekinjeno utripanje pomeni, da izvirna datoteka posodobitve ni bila na območju, ki ga naprava zazna kot privzeto varnostno kopijo.
Praviloma, da bi se izognili namestitvi prekinjene nesreče pri vdelani programski opremi pametnega telefona ali tabličnega računalnika, je treba datoteko Update.zip najprej namestiti v koren notranjega pogona (Android). Šele potem lahko izvedete dodatne ukrepe.

Nadgradite operacijski sistem

Še envarianta napake, ko sistem piše Namestitev prekinjena med vdelano programsko opremo, je mogoče razlagati, kot da ni skladna s trenutno različico operacijskega sistema, na katero skuša uporabnik skočiti.
To je isto, kot da bi poskušali skočiti preko stacionarnega računalnika z Windows XP na Windows 10. Prvič, za sam Android OS morate namestiti posodobitev, ki jo podpirajo tako sistem kot naprava, in šele nato začnete ponovno pridobivanje naprave. Eden od najbolj osnovnih pogojev za uspešno dokončanje procesa, mnogi strokovnjaki prav tako imenujejo sprostitev prostora na notranji prevoznik. Ne gledajte na dejstvo, da je na njem dovolj prostora. Glavna težava je v tem, da ima nejasne podatke o predpomnilniku, ki jih sistem dojema kot smeti, čeprav je morda ne signalizira.
Tako bo ena od možnosti za odstranitev prekinitve namestitve med vdelano programsko opremo začetna odstranitev podatkov te vrste. Privzete nastavitve lahko uporabite od koder odprete razdelek z aplikacijo z možnostjo »Vsi« in nato počistite predpomnilnik vsakega športnika, ki je prikazan na seznamu. Veliko bolje (in olajša opravilo), če je uporabnik na telefonu ali tabličnem računalniku namestil optimizator. Takšni programčki se na splošno obnašajo dokaj pravilno. Res je, da vprašanja čiščenja včasih povzročijo utemeljene dvome, ker na zaslonu aplikacije uporabnik vidi eno stvar, vendar se dejansko nič ne zgodi in se ne zgodi. Ne verjameš Poglejte v kateri koli upravljalnik datotek za imenike DCIM in 100ANDRO, ki se nahajata neposredno nanotranji pogon, kjer je nameščen sam operacijski sistem.

Vprašanje namestitve CMW

Drugo vprašanje, povezano z zmožnostjo odpravljanja težave z namestitvijo Prekinitev med postopkom vdelane programske opreme se nanaša na namestitev modula CMW, ki je bistven za takšne operacije. Njegova namestitev bo preprečila nastanek težav, povezanih z nezdružljivostjo ROM pogonov. Najprej jo uporabimo, da dobimo tako imenovane korenske pravice.
V najenostavnejši obliki lahko uporabite Kingo Root, ki se najprej namesti na osebni računalnik ali prenosni računalnik. Po povezavi mobilne naprave se bo naložil rutinski gonilnik, nato pa bo mobilni mobilnik nameščen na mobilno napravo (računalnik bo prejel potrditev neposredno v programu). Po tem bo dovolj, da sprožimo ustrezen mobilni programček za nadaljnje ukrepanje.
Namestijo Rom Manager, v načinu Recovery pa v razdelku Setup, pojdite na meni ClockworkMod Recovery, poiščite model mobilne naprave na seznamu in se dogovorite o nadaljnjih operacijah.

Obnavljanje tovarniške programske opreme

To se zgodi in ta pristop ne deluje, ker se včasih predstavljene rešitve lahko uporabljajo samo na originalni vdelani programski opremi. Ponastavitev nastavitev v telefonu ali tabličnem računalniku ne bo veliko. Zato je zaželeno, da takoj namestite program, ki je najprimernejši za vašo napravo (Xperia Companion, Samsung Kies, itd.) In držite.Obnovitev tovarniške programske opreme prek interneta je prav s pomočjo. In šele nato lahko začnete z nameščanjem nove firmware, če je potrebno.

namesto rezultata

To je rešitev napake pri prekinitvi namestitve med vdelano programsko opremo. Mislim, da je to, kar početi, že jasno. Na splošno velja, da je vredno reči, da vključevanje v utripajočo mobilno napravo z uporabo podprtih različic vdelane programske opreme sploh ni priporočljivo. Torej lahko, kar se imenuje, samo uniči napravo. Vdelano programsko opremo lahko namestite le, če je dejansko vzeta iz uradnega vira in je popolnoma združljiva z modelom devysa, ki naj bi ga pretiravali. V nasprotnem primeru ne poskušajte pripraviti takšnih ukrepov.

Sorodne publikacije