Andriy Rylov je virtualni pomočnik in mentor za tiste, ki jih je ujela "bitka za gradove".

Zaradi množičnega navdušenja današnjih mladih in starejših generacij računalniških iger, njihovih konzolnih partnerjev, strategij in simulatorjev, ki so izumili posebej za mobilne naprave, je bilo vprašanje njihovega napredka korak za korakom močno povečano. Mnogi uporabniki lahko igrajo, in samo ne želijo razmišljati malo o zmedeni parceli. Dejstvo je, da je kdo prišel k tebi težka igralna misija, morda celo več kot enkrat, pozna vse svoje skrivnosti in vsako nevarnost, ki se postavi na pot do uspeha. Takšna oseba bo lahko brez težav pomagala ogroženemu igralcu, ki prosi za nadaljevanje ali odpiranje nove ravni. Eden od tistih, ki se ukvarjajo s pomočjo obupanih iger na srečo ali neizkušenih začetnikov, ki razlaga vse nianse določene misije in razširi vse nerazumljivost na policah, je Andrej Rylov, ki je dejansko posvečen današnji zgodbi.


Nekaj ​​besed o virtualnem pomočniku

Mladenič, ki je svoj priljubljeni hobi uspel spremeniti v vir stabilnega dohodka z ustvarjanjem kanala na YouTubu, se je rodil v Novosibirsku 30. septembra 1988. Ne dolgo nazaj - leta 2013, 21. maja, je odprl svoj kanal. Posvečal se je igri, ki je bila ustvarjena za mobilne naprave, natančneje, njenemu prehodu, posodobitvi in ​​izboljšanju glavnih likov (snemanje, kot pravi sam Andrej Rylov), njihovega orožja, oklepov, pa tudi mnogih drugih dogodkov, povezanih z igranjem.

Mladenič ima potencial

V času pisanja tega članka (avgust 2017) ima Andrew Rylov več kot 120 tisoč uporabnikov, število ogledov njegovega videoposnetka pa je že dolgo minilo več deset milijonov. Poleg tega je glavni poudarek kanala ustvarjalec osredotočen na eno igro - "Bitka za gradove". Če se v prihodnosti mladenič namerava razvijati v isto smer (in to je seveda opazil tudi tisti v "temi"), potem fant seveda čaka veliko prihodnost. Mimogrede, njegov kanalski podjetnik je že dolgo zaslužil, to pomeni, da uporablja storitve affiliate programov, ki mu prinašajo nekaj zaslužka.


Gradski spopad ali "bitka na gradovih"

Andriy Rylov ne skriva, da je ta igra njegova najljubša. To je strategija, ki bo morala, ko bo začela, skozi leta preživeti, izboljšati svoje dosežke in posodobiti vse svoje junake in znake brez izjeme. "Bitka za gradove" je primerna za sistem Android (tablične računalnike ali pametne telefone, ki delujejo na njeni bazi) in tako imenovane iOS, to so naprave, ki so priljubljene in drage v vzdrževanju platforme, izumil eden od razvijalcev programske opreme ameriškega podjetja Apple Steve Jobs) Greg Christie. Tisti, ki želijo potopiti v svet uncharted čarobno čarovnijo, čarovništva in bitke, Andrew Rylov z velikim veseljem bo v vrstah "razsvetljeni".

Sorodne publikacije