Kako "COP: GO" vklopi glasbo v mikrofonu?

"COP: GO" je najbolj priljubljen današnji strelec, ki ga igrajo milijoni igralcev po vsem svetu. Morate se pridružiti ekipi igralcev, da se borite z eno od vaših kart s svojimi nasprotniki. In s tem zelo pogosto se igralci odločijo, da uporabijo mikrofon za pogovor med seboj in za usklajevanje dejanj. Nekateri igralci si želijo glasbo, ki so jo izbrali za poslušanje. Zato je vprašanje, kako vključiti glasbo v "COP: GO".


Glede na nedavno popularnost te številke lahko v tem članku najdete podrobna navodila, ki vam bodo omogočila aktiviranje glasbene podpore pri vklopu glasovnega klepeta. Za to potrebujete program SLAM. Kako torej "COP: GO" vklopi glasbo?

Prenesite in namestite

Torej, če želite ugotoviti, kako vklopiti glasbo v "COP: GO", morate začeti s prenosom tega programa. To je mogoče storiti zelo preprosto zato, ker je brezplačno. Poleg tega je na voljo na uradni strani ustvarjalca, tako da ga lahko kadarkoli prenesete.

Prenos poteka v arhivu, zato morate imeti program, ki vam omogoča razpakiranje računalnika. Ko jo razpakirate, lahko greste v ustrezno mapo in zaženete isti program, ki bo sčasoma omogočil glasbo. Vendar pa ne deluje takoj, morate porabiti nekaj časa za prilagoditev vsegapotrebno. Brez tega ne boste mogli razumeti, kako vključiti glasbo v "COP: GO". Zato je čas, da preidemo na naslednji korak.


Vzpostavitev programa

Kaj morate storiti s tem programom, da omogočite glasbo v "COP: GO"? Za to, seveda, morate zagnati sam program. Pred vami se prikaže okno, v katerem boste lahko izbrali ciljno igro. V tem primeru, seveda, morate izbrati točno "COP: GO." Nato izberite predvajani seznam predvajanja in ga uvozite v program. V bistvu gre za vse nastavitve programa, ki jih potrebujete. Vse nadaljnje manipulacije, ki jih boste morali še opraviti, bodo potekali v sami igri. No, zdaj ste še en velik korak bližje k razumevanju, kako "COP: GO" vklopiti glasbo prek mikrofona.

Aktivirajte program

Če želite izvedeti, kako vključiti glasbo brez mikrofona v "COP: GO", potem verjetno ne boste mogli dobiti odgovora. Dejstvo je, da to ni mogoče s programsko opremo. Glasbo lahko preprosto zavrtite nazaj v ozadje in jo poslušate v svojem užitku. Ta članek se nanaša na glasbo, ki jo lahko aktivirate, tako da jo bodo drugi člani vaše skupine poslušali, ko se z njimi pogovarjate z mikrofonom. In za to morate začeti igro, po kateri že odprt program pritisnite gumb "Start". Po tem morate poklicati igralno konzolo, v kateri lahko predpišete različne ukaze. To storite po privzetku z gumbom "~", če pa ste spremenili ta gumb, bi moralipoglejte v nastavitve, kateri ključ je zdaj odgovoren za to funkcijo.
Po tem morate uporabiti ukaz exec slam za aktiviranje tega programa v sami igri. Vendar pa to ne bo dovolj, da se končno ukvarjamo z načinom "COP: GO", da vklopite glasbo za vse igralce, na katere se boste sklicevali na splošni kanal.

Povezava s seznamom predvajanja

Naslednji korak na poti do uspeha je povezati vaš najljubši seznam predvajanja. Če želite to narediti, morate poiskati strežnik, na katerem boste igrali, se povezati z določeno tekmo, potem pa morate ponovno poklicati konzolo, vendar tokrat uporabite ukaz exec slam_tracklist. Ko to naredite, se v oknu ukazne mize prikaže celotna konzola. Vendar glasba ne bo igrala do sedaj. Kaj storiti s tem?

Izbira pesmi

Ko se povežete z glasovnim kanalom, seveda ne boste predvajali celotnega seznama predvajanja. Zato morate s seznama, ki ste ga prenesli, izbrati določeno pesem, da jo lahko predvajate v trenutku, ko začnete pogovor. Za aktiviranje želene skladbe uporabite številsko tipko, ki se ujema z izbrano številko skladbe na seznamu predvajanja. Pravzaprav je to vse. Popolnoma ste popravili program, ga priključili v igro in ga lahko uporabite, da bi vaši soigrači poslušali skladbo, ki ste jo izbrali s svojim glasom.

Kako deluje?

Torej, za vsemi koraki in nastavitvenimi koraki je ostalo, tako da se lahko sprostite. Zdaj je čas, da preverite, ali vse deluje. V temprimer je dokaj preprost, saj za testiranje potrebujete le zagon igre, aktiviranje programa in začetek tekme. Pri tem morate aktivirati glasovni klepet. To storite s pritiskom ene tipke. Privzeto je to tipka X, vendar nekateri igralci spreminjajo svoje nastavitve. Torej ponovno preverite nastavitve in si oglejte, kateri ključ morate poklicati na glasovni klepet. Ko enkrat kliknete na ta gumb, se aktivira mikrofon in lahko klepetate z drugimi igralci, ki so člani vaše ekipe. Če ste pravilno nastavili vse nastavitve, bodo vaši partnerji skupaj z vašim glasom slišali tudi skladbo, ki ste jo izbrali. Vendar pa morate biti pozorni tudi na to vprašanje, ker ne bo vsak igralec srečno za tako presenečenje. Zato vedno opozorite sošolce, da boste glasu v mikrofon dodali glasbo.

Sorodne publikacije