"Bitka gradov": postavitev podlage kot zaveze uspešne igre

"Bitka ključavnic" je ena izmed najbolj priljubljenih strategij za pametne telefone v realnem času. Omogoča vam, da ustvarite in razvijete svojo vojsko, napadate druge igralce in se borite proti "mobom". V bitki ključavnic je postavitev baze glavni dejavnik uspeha.

Mestna hiša 1-16

Glavna struktura igre je mestna hiša. Njegova izboljšava omogoča gradnjo novih stavb in zidov. Zaradi sten se spremeni postavitev baze v "bitko gradov". Igra je stara več kot 5 let in vsi igralci imajo že dovolj močne junake, ki lahko zdržijo računalniške mobove. To je spodkopalo vlogo različnih mest za zaščito zgradb.


Če igralec ni izčrpal svoje mestne hiše nad nivojem 10, je najbolje uporabiti umestitev, imenovano škatla. Je pravokotnik z dvema vhodoma v sredini kratkih stranic. Znotraj pravokotnika postavite osnove junakov in nekaj skladišč zlata ali mane, kot tudi puškarne stolpe. Ta postavitev omogoča učinkovito sledenje prihodu pošasti, v kateri si je prislužil izkušnjo, da bi črpal junake. Še en učinkovit položaj baze v "bitki gradov" je vogal. Predpostavlja, da stene tvorijo nekaj, kar spominja na kvadrat v enem od vogalov zemljevida. Ponavadi je ograja zgrajena bodisi v zgornjem kotu ali v spodnjem. V notranjosti morate postaviti bazo s junaki in puščastimi stolpi, na zunanji strani pa v zgornjem kotu označiti mestno hišo. Vse druge strukture bi morale biti razpršene na treh prostih kotih zemljevida.


Mestna hiša raven 17

Zagotavlja priložnost za ustvarjanje skupnega osnovnega dogovora v mestni hiši 17. bitke na gradovih. Ona je tista, ki dovoljuje izgradnjo petega pehotnega stolpa. Večina igralcev uporablja razporeditev kotov.
Njegova učinkovitost je v tem, da sovražni junaki razgrajujejo vse stavbe in nato začnejo napadati zgradbe, obdane s stenami. Število zidov, ki je na 17. nivoju mestne hiše, vam omogoča, da zgradite 3 ali 4 vrste ograj. Večina sovražnih enot ne zlomi zidov, temveč jih začne zaobiti, pri tem pa se izogne ​​napadom junakov. Edina izjema so leteče enote, ki lebdijo nad stenami.

Mestna hiša iz nivoja 18

Iz osemnajste ravni glavne strukture lahko začnete eksperimentirati z osnovno postavitvijo v bitki ključavnic. Močni igralci se oblikujejo v cehovih in sodelujejo v akciji, imenovani "Bitka pri cehovih". Ta način igre omogoča zaščito baze pred napadi drugih uporabnikov.
Za ta dogodek klasična razporeditev kotov ni zelo učinkovita. Številni ključavničarji so začeli uporabljati križno oblikovano shemo s štirimi vhodi. Medtem ko sovražne sile napadajo stavbe, lahko junaki uporabnika v tem času popolnoma premagajo sovražnika. Uporablja se tudi "stranska škatla".

Sorodne publikacije