Mage Deck in Hearthstone za začetnike in izkušene igralce

Razred Mage je odličen za začetnike v projektu. To so njegovi razvijalci, ki kot učenec zagotavljajo študij. Za bitke na nizki ravni je dovolj, da zberete čarovniški krov v Hearthstoneu za začetnike in začnete obvladovati vse zapletenosti ponovitve. Za bolj kvalificirane igralce se bodo uvrstili top krovi s posebno taktiko.

Čarovnik v rokah začetnika

Magin žleb v Hearthstoneu za začetnike je vedno zasnovan za agresivno igro s skoraj brez zaščite. Na začetku tekme morate hitro prevzeti pobudo z uporabo kartic "Novice Engineer" in "Acid Slug". Prva bo omogočila dodatno kartico, druga pa bo prikazala bitje z dobrimi lastnostmi in zmožnostjo uničenja sovražnikove kartice.


Edino sredstvo za obrambo svojih bitij je "Sen'jin Shchitonosets". To s štirimi enotami zdravja in provokacijo bo pomagalo pravilno organizirati bojišče ob naslednjih korakih. Nadaljnja taktika vključuje postavitev močnejših bitij na polje.

Drugi zemljevidi in taktike

Magajev padalec v Hearthstoneu za začetnike iz prve stopnje mora vključevati "Frosty Yeti" in "Big Fist". Ta bitja nimajo dodatnih sposobnosti, vendar imajo visoko stopnjo napada in zdravja. Od urokov je vedno vredno vzeti "Charity Awakening" za niz kart, "Transformacija" - uporabna proti močnim bitjem. "Fire Ball" in "Wonderful Arrows" sta zasnovana tako, da povzročata škodo.


Čip čarovnika v ognjišču zaNewbies bi morali imeti tudi zemljevide za izboljšanje junakov. Med temi je treba omeniti "Vodja racije" in "Priest syn'dorai". Prav tako bo koristno imeti "Berserk Gurubashi", ki se lahko okrepi z lastno sposobnostjo dostojnih številk. Če je takšna zbirka sestavljena, je vredno preprosto razkriti bitja, jih razširiti in neposredno poškodovati sovražnika. S tako množico bitja za nadzor bojišča ne bo delovalo. V prihodnosti spremenite uroke in bitja v močnejši katalog. Na primer, "Fire Ball" je bolje, da se spremeni in se namesto "Wave of Fire".

Najboljše krovi

Če je uporabnik zainteresiran za zgornjo palubo Mage v igri, potem bo moral dobiti veliko legendarnih kartic, da bo naredil vsaj eno od njih. Prva vrsta vključuje prisotnost številnih zmajev, ki je zelo težko strgati. Vsak premik bo igralec lahko razkril bitja te kategorije, jih okrepil in dal pozne poteze Alekstrazu, Isere ali Nefariana. Nasprotniku bo težko nasprotovati, tako da je zagotovljena zmaga igralca. Na zgornjih krovih revije je nabor "Echo". Njegovo bistvo je, da poveča število kartic, poceni bitja, da obdržijo obrambo, v pozni igri pa stisne sovražnika po številu in legendarnih bitjih. V tem primeru vam bodo pomagale karte "Ragnaros", "Kel'Tuzad", "Dr. Boom" in podobno z neverjetnimi sposobnostmi. V eni potezi boste morali uničiti bitja na krovu in v naslednjem obdobju zaračunati ogromno škodo neposredno sovražniku.Takšne taktike lahko vzdržite le s pomočjo legendarnih borcev drugih razredov, ki so podobni moči.

Fiskalni krov z mehanizmi

Proračunski prostor na Mage in Hearthstone s prisotnostjo mehanizmov je eden izmed vodilnih in se pogosto uporablja za uvrščene igre. Osnova te taktike je upravljanje cenovno ugodnih mehanskih bitij in poceni kartic z odličnimi kazalniki. Ta seznam vključuje "Manasma", ki se povečuje z risbo urok, "Master of the Shaft", "Funny Dwarf" in "Razor". Med dražjimi bitji je vredno omeniti Spider Tank, Pilot Shredder in Lothhiba - legendarno bitje, ki omogoča uporabo čarov sovražnika neverjetno drage v smislu mana. Bistvo take igre je zgodnje oprijemanje deske. Mehanizmi medsebojno vplivajo tako, da se lahko med seboj krepijo prve tri ali štiri poteze. Zato se vojska na bojišču obrne, sovražnik pa se začne ogrevati. To prednost je treba uporabiti hitro, saj lahko skoraj vsak razred uporablja množično uničevanje bitja. V tem primeru bo Lotfib potreben kot dodatno zavarovanje.

Frieze Magician

Če vas zanima krov na frigi Mage v Hearthstoneu, morate biti pripravljeni na pacientovo in stehtano igro. Ta taktika vključuje nadzor plošče na račun stalnega zmrzovanja. Za to potrebujemo karte "Ice Kite", "Ice Stream", "Ice Block", "Snow Storm" in druge. Če nasprotnika ni, mora uporabnik izkoristiti zmožnost zaposlitvedodatnih kartic iz dnevnika. To bo pomagalo črkovati "čarovniško inteligenco". Ko razmere izginejo iz nadzora, je smiselno, da se na krovu Bulletin leta, ki bo uničil vse bitja na koncu naslednje poteze. V pozni fazi bo želena zmaga pomagala Alexstrazi in Archimonu G Antonidasu. Prav tako koristne uroke bodo "Wave of Fire" in "Fire Ball".

Sorodne publikacije