Kako nadaljevati hitrost na "Beeline": razpoložljive načine

Problem izčrpanja prometa je dobro znan strankam mobilnega operaterja "Beeline", ki aktivno uporabljajo internet v okviru tarifnega načrta ali dodatnih možnosti. Ne glede na to, kako velika je količina megabajtov, pri katerih se mesečni denar ali dnevni dvig gotovine kot naročnina lahko konča. Kako biti v tem primeru? Konec koncev, to je absolutno nemogoče izvesti običajne ukrepe na internetu pri nizki hitrosti. Bomo opisali, kako nadaljevati hitrost na "Beeline" in koliko bo stalo, v tem članku.


Možne možnosti za dokončanje paketa prometa

Naročniki, ki uporabljajo mobilni internet, se lahko sami odločijo, je primerno, da se hitrost interneta pri družbi "Beeline" nadaljuje vsakič ročno ali lažje aktivira samodejno povečanje prometa. Tako lahko ločimo dve glavni možnosti za povečanje hitrosti spletne povezave:
 • Aktiviranje paketov 1000 megabajtov ali 4000 megabajtov (podobne vrednosti veljajo za naročnike, ki uporabljajo SIM-kartice, registrirane v moskovski regiji).
 • Uporaba možnosti "samodejno podaljšanje hitrosti", pomembnega minusa, ki je majhen promet. Dodatno šteje promet po izčrpanju megabajtov na glavnem tarifnem načrtu ali v okviru vključene opcije.
 • Pogoji za nadaljevanje

  Na kakšen način se ne bi odločili za nadaljevanje hitrosti interneta na "Beeline", slediti mu je treba.spoznajte naslednje funkcije. Za pakete za povečanje prometa, ki jih je treba ročno aktivirati:
 • Za vsak TP se lahko aktivira en ali štiri gigabajte, tako za večji promet tako za glavno vozovnico kot za dodatno možnost.
 • Znesek, ki ga zagotavlja paket, lahko uporabite v tridesetih dneh. Povezava se prekine, ko je dosežen zadnji dan izteka roka ali ko je porabljena vsa razpoložljiva omejitev megabajta.
 • Izjema je dobro znana možnost za internetno avtocesto. Če med uporabo povezanega paketa pride do novega obračunskega obdobja za to možnost (to pomeni, da bo zagotovljen nov obseg prometa), se bo "1 Gigabajt" ali "4 Gigabajta" v vsakem primeru prekinil (tudi če promet ni bil porabljen).
 • Kombinirana povezava dveh paketov je dovoljena: oba sta različna v nominalni in enaki obliki. • Za avtomatsko nadaljevanje:
 • Za naročnike, ki kupujejo SIM kartice ali tarifne načrte vrstice "Vse!" Ali aktivirajo možnost Highway, se samodejne razširitve samodejno povežejo. To je treba upoštevati, ker bo čez nekaj časa znesek odpisan z računa.
 • Možnosti razširitve so vključene po vrsti, ena za drugo. Takoj, ko je za en paket izčrpan volumen, se drugi seveda aktivira za doplačilo.
 • Zavrnitev samodejnega podaljšanja hitrosti

  Kako povečati hitrost "Beeline", ne da bi uporabili avtomatsko nadaljevanje storitve? Izključitisamodejna povezava mini paketov za nadaljevanje hitrosti, je potrebno deaktivirati storitev z vnosom zahteve * 115 * 230 #. Če je potrebno, se lahko ponovno poveže s skoraj isto zahtevo - * 115 * 23 #.
  Kako nadaljevati hitrost "Beeline" s paketi "1 Gigabyte" in "4 Gigabajta"? Če vam možnost samodejnega podaljšanja ni zanimiva, je smiselno paziti na enega od zgoraj navedenih paketov. Storitev "Za hitrost" na "Beeline" je uporabnik ročno povezana prek:
 • interneta (osebni račun, aplikacija za mobilne pripomočke);
 • prek glasovnega menija 0674 (za paket "1 Gb" morate temu zaporedju dodati številke 093221 za drugi paket - 093222);
 • zaradi funkcionalnih USSD zahtev * 115 * (za paket enega gigabajta je potrebno razširiti ukaz s številkami 121 #, za večji paket - 22 #);
 • skozi kontaktni center.
 • Treba je opozoriti na finančne pogoje. O njih morate izvedeti, preden nadaljujete hitrost na "Beeline", z uporabo ustreznih možnosti in storitev.

  Stroški priključitvenih možnosti

 • Z možnostjo samodejnega povečanja prometa za vsakih 70 rubljev - bo zagotovljenih 20 megabajtov pri najvišji možni hitrosti.
 • Povezava paketa v velikosti enega gigabajta bo stranko stala 250 rubljev (ta znesek je treba plačati vnaprej, ker se preklic izvede v trenutku aktiviranja).
 • Največji dovoljeni obseg prometa je na voljo stranki za petsto rubljev (kot v prejšnjem primeru se bo odpis opravil vtrenutka aktivacije).
 • Kako povečati hitrost "Beeline" na druge načine?

  Trenutno obstajata samo dve možnosti za povečanje prometa, zaradi česar se je povečala hitrost. Če količine, ki so na voljo v okviru tarifnega načrta ali možnosti avtoceste, niso zadostne in hitrostni paketi ne pomagajo pri izhodu iz situacije, je vredno razmisliti o spreminjanju pogojev storitve. Bodite pozorni na tarife z veliko predplačniškega prometa.

  Zaključek

  V tem članku smo razmislili o tem, kako nadaljevati hitrost "Beeline", opisati osnovne pogoje in aktivacijske informacije. Opozarjamo, da so dani podatki aktualni za moskovsko regijo. Za vaše območje morate pojasniti možnost aktiviranja takšnih storitev, možnosti za njihovo upravljanje, zagotovljene prometne in druge pogoje. To lahko storite preko uradnega portala, preberete seznam možnosti in storitev ter pokličete strokovnjaka v kontaktni center in postavite vprašanje.

  Sorodne publikacije