Dirka s kolesi in pedali: pregled več iger

Na sodobnem trgu računalniških iger so predstavljene številne arkadne dirke. Pravi simulatorji, ki natančno prenašajo obnašanje stroja in zahtevajo obvezno prisotnost pedal in volana - izdelek je redkejši. V članku je podan pregled več podobnih projektov.

Projektni avtomobili

Dirkalni avtomobili in pedali Projektni avtomobili so bili izdani leta 2015. Osnova je Madness - grafični motor. Prej je bila uporabljena v igri Need for Speed: Shift. Vendar pa je bil celoten fizični model prenovljen, in do ogromnega nezadovoljstva igralcev, ki ljubijo arkadne igre, igra nima nobenega "vzgona" v upravljanju in zamud pri uvodu.


Značilnosti igre

Razvijalci nam ponujajo fizični model pnevmatik SETA. Spreminjanje vremena in časa je zagotovljeno tudi s strani razvijalcev. Možnosti za ustvarjanje podobe vaših tekmovalcev, sodelovanje na številnih tekmovanjih, tekmovanja v tekmah iz spleta ne bodo pustila ravnodušnih najbolj zahtevnih igralcev. Podpora Oculus Rift in ločljivost 12K Ultra HD ločljivosti bo še bolj realistična.
Svetovalci oblikovalskega podjetja so bili tako ugledni kolesarji kot Nicolas Hamilton, Ben Collins, Oliver Webb. Za osebne treninge zunaj steze uporabljajo vozniki z volanom in pedali voznike vozil Audi Sport Andre Lorter in René Rast. V dirkah so izumljene skladbe "od točke A do točke B", pa tudi pravih dirkalnih avtomobilov. Njihovo skupno število presega 35, različne konfiguracije pa to število povečajo na 110.Serija avtomobilov je trdna, z več kot 70 licenciranimi avtomobili, kot so Ariel Atom, Aston Martin, Audi, Lotus, BMW. Ta igra je vredna le pozitivnih ocen.


Assetto Corsa

Assetto Corsa - Dirka s krmilom in pedali, oblikovana posebej za poznavalce simulatorjev. Za novince bo igra zaradi svojega realizma videti precej težka. Tudi na najmanjši ravni vas lahko nasprotniki pustijo daleč zadaj. Realizem se doseže z vedenjem računalniških botov. Vsaj včasih delajo napake in urejajo prometno nesrečo.
Italijanski oblikovalci Kunos Simulazioni ustvarijo to mojstrovino v pisarni na avtocesti Vallelunga in imajo priložnost, da sami vidijo prihodnike, da vadijo obnašanje avtomobilov na dirkališču in komunicirajo s tistimi, ki služijo in testirajo avtomobile. V drugi polovici leta 2011 so Kunosovi strokovnjaki razvili lasten igralni motor in še naprej delali z njim. Prvotno izdal različico, ki omogoča vsakomur, da poskusite "dirko". Vožnja igre, pedali brezplačno ponavadi zagotavljajo omejeno vsebino za uporabnika. To ni bila izjema od Assetto Corsa. Za brezplačen prenos je bil izdelek na voljo samo z eno dirkalno stezo in edino vozilo. Podoben pristop je pomagal uporabnikom razumeti igro in izboljšati izdelek. Trenutno vsakih dva tedna so posodobitve, plačane in brezplačne, v katerih so novi stroji in poti. Ena od značilnosti simulatorja je grafična umetnost, ki navdušuje s svojimi podrobnostmi, realizmom in harmonijo. Ustvarjanje tridimenzionalnih modelovuporabljena tehnologija laserskega skeniranja. Igra je priporočljiva tako za profesionalne igralce kot za amaterje.

F12016

F12016 - Dirka s krmilom in pedali, glede na dejansko sezono Formule 1 v letu 2016. Codemasters se ne ustavi in ​​izboljša svoje ustvarjanje vsako leto. To je sedma igra serije. Lastni igralni motor EGO 3.0 omogoča igralcem, da se potopijo v navidezno resničnost za dobro grafiko in jasen nadzor.
Za razliko od prejšnjih različic, igra predstavlja zmožnost ustvarjanja "kariere". Poleg voženj si lahko ogledate tudi garažo, kjer delajo mehaniki in inženirji. Obstaja priložnost za komunikacijo z zastopniki in storitvenim osebjem. Treba je reči, da razvijalci niso pozabili dodati varnostnega avtomobila. Dirka s kolesom in pedali omogočata ne samo ustvariti svoja prvenstva, ampak tudi sodelovati na sejah drugih igralcev. Obstaja preprost način za začetnike (do pet krogov) in profesionalen (do petindvajset). Razvijalci so vprašanje obnašanja strojev na progi čim bolj obravnavali. Kot v življenju, da bi dosegli najboljši rezultat, je vredno pozoren na različne stvari: na vreme, temperaturo pnevmatik, spremembo mase in porabo goriva. V 10 sezonah lahko razvijete svoj avto in ustvarite kariero. Da bi dobili posodobitve, družba ponuja svojim uporabnikom, da zaslužijo kredite za raziskave in razvoj, ki bodo uporabljeni tudi za nadgradnjo avtomobilov.

Sorodne publikacije