Cherie-Berry avto: lastnik povratne informacije, specifikacije in funkcije

Konec leta 2000 so kitajski avtomobili v Rusiji postali ogromni. Ti avtomobili so pridobili popularnost na račun cene. Vendar se verjame, da kakovost montaže kitajskih avtomobilov očitno ni na višini. Je to res? Poskusimo ugotoviti na primeru "Cherie-Berry". Povratne informacije lastnikov, tehničnih specifikacij in drugih informacij - nadalje v našem članku.

Oblikovanje avtomobila

Kot osnova za kitajsko je prevzela limuzina "Cheri Bonus". V bistvu se ti stroji od zunaj razlikujejo le s tipom karoserije. Prednja in stranska hatchback je enaka limuzini. Žarometi - samo pri halogenih, so meglenke na voljo le s srednjo opremo. Oblikovanje kitajskih ni mogoče imenovati živo, kot na primer, "Gili MK Cross". Ta stroj se z lahkoto izgubi v množici - ni nobene posebne oblike. Od razdalje "Chery" je mogoče zamenjati z "Citroen" ali "Peugeot" malega razreda. Toda kaj točno nima "kyatytsa", zato je togo telo. Lastnikova povratna informacija pravi, da je kovina na "Chery" zelo tanka. Če se malce dotaknete praga premaza, bodo udrtine neizogibne.
Toda kakovost slikarstva je boljša od kakovosti Cherie Bonus A13 pri Cherie-Berry. Lastnikova povratna informacija pravi, da se rja ne pojavi po letih delovanja. Ampak od časa do časa je že 50 tisoč. Edini izhod je lepljenje sprednjega dela telesa z oklepom. Kolesa na tem avtu so zelo majhna - opombe lastnikov Chery Very. "Chery Veriy" je opremljen s 15-palčnimi odtisnjenimi kolesiokrasne kape. Ampak zaradi ozke gume so videti zelo slabo - pravijo lastniki.

Mere, zračnost

Hatchback "Chery" je krajši od 13 centimetrov od limuzine Bonus. Torej, dolžina "Veri" je 414 metrov, širina - 168 višin - 149 metrov. Dimenzije hatchbacka so zelo kompaktne, kar lastniku ne povzroča težav pri parkiranju. Odmik - 16 centimetrov. Zdi se, da je odmik od ceste zelo visok in zaradi kratke osnove mora biti prehodnost odlična. Toda pričevanja o avtomobilih Chery Very hatchback kažejo nasprotno. Avto je vse na vrsti. V večji meri je to krivda zelo dolgega odbijača. V zimskem času morajo lastniki nehote delati z grederjem - odbijač zbira ves sneg na svoji poti.

Salon

Premakni se znotraj kitajskega hatchbacka. Notranjost je urejena skromno. Ampak ni tako asketski kot v isti "Jill MK Cross". Tri osi volana, brez gumbov. Na sredinski konzoli je CD-sprejemnik in dva deflektorja (kar je omembe vredno, da sta nižja kot običajno). Ročica KPP je rahlo zdrsnila na sredinsko konzolo, kar je velika pomanjkljivost - pravijo recenzije o Chery Very.
Prednost tega "kitajskega" - udobnega pristanka in dobrih sedežev. Slednji niso opremljeni z električnim krmiljenjem, ampak vsakdo lahko postavi stol "spodaj" - obseg nastavitev je precej velik. Zadnja vrsta, namenjena dvema osebama. Kraj je precej omejen, vendar je prostor nad stropom dovolj za zaloge. Hatchback kabina ima do 380 litrov prtljage.
To je dober pokazatelj za podkompaktsamodejno Tudi Kitajci so napovedali delovanje zadnjih sedežev. To vam omogoča, da povečate prostornino na 1300 litrov. Med slabostmi avtomobila "Cherie-Berry" so lastniki trdne plastike. Vrzeli se ne ujemajo vedno in s hitrostjo se salon začne utripati. Ta stroj očitno potrebuje dodatno zvočno izolacijo - pravijo povratne informacije.

Specifikacije

Avto je opremljen samo z enim bencinskim motorjem. Gre za štirivaljno atmosfersko enoto prostornine enega in pol litra. Največja moč motorja je 109 konjskih moči. Kot veste, se kitajski del sile ne razvija neodvisno. V našem primeru je avstrijsko podjetje AVL sodelovalo pri razvoju motorja. Motor razvije 140 Nm navora in ustreza okoljskemu standardu Euro 4. Zadnja značilnost je prisotnost katalizatorja. Kot je navedeno z izjavami lastnikov, "Cherie-Berry" zahteva njegovo zamenjavo že po 40 tisoč kilometrov. Seveda tega nihče ne počne (ker je drago). Samo en izhod je vgradnja zaviralca gorenja z nadaljnjim pretakanjem "možganov" (elektronska krmilna enota). Lastniki pravijo, da se po tem postopku dinamika overclockinga rahlo poveča. Toda stroški ostajajo na isti ravni.
Po podatkih iz potnega lista, hatchback porabi okoli sto litrov okoli 72 litrov v mešanem načinu. V praksi ima ta parameter 10-odstotno napako v večji smeri. Pospešek na sto traja 119 sekund. Največja hitrost je omejena na 160 kilometrov na uro. Pri menjalniku se uporablja menjalnikŠkatla QR515 MN za pet korakov. Kot je navedeno v pregledih, kontrolna točka ni zelo zanesljiva. Do sto tisoč kilometrov se začne "deformirati" prenos. Motor je bolj iznajdljiv. Vendar pa lahko pride do težav. Ja, časovni pas hodi pred rokom. Da bi se izognili deformacijam ventilov, ga je potrebno zamenjati enkrat v 40 tisoč kilometrih.

Podporni nosilec

Avto je opremljen z vzmetnimi stojali spredaj in odvisnim nosilcem od zadaj. Kot je navedeno v pregledih, avto ne razlikuje gladkost proge - luknje je treba močno potisniti stran.

Možnosti in cene

Na ruskem trgu je avtomobil na voljo v več različicah:
 • Basic.
 • "Udobje".
 • "Laksheri".
 • Začetni stroški Cherie-Berry - 400 tisoč rubljev. Za to ceno kupec prejme:
 • klimatsko napravo.
 • Ena zračna blazina.
 • Centralno zaklepanje in alarmni sistem.
 • Dva dvigala naprej.
 • Nagibni volanski drog.
 • Imobilizator.
 • Korektor svetlobnih žarometov.
 • Servo krmiljenje.
 • Različica "Comfort" je dražja za 10 tisoč rubljev. Osnovni seznam možnosti je sistem ABS, ogrevani sprednji sedeži, antifog žarometi, zadnja električna okna, akustika s štirimi zvočniki in druga zračna blazina.
  Različica "Laksheri" je na voljo po ceni 430 tisoč rubljev. Ta komplet odlikuje prisotnost 15-palčnih litih diskov, parktronik z vzvratno kamero, ogrevana zrcala in nadgrajen avdio sistem za šest zvočnikov.

  SprejmimoRezultati

  Tako smo ugotovili, kdo ima preglede lastnikov Cherie-Berry in tehnične specifikacije. Cena - morda najpomembnejši plus tega avtomobila. Tudi prednosti avtomobila Chery Very lahko pripišemo velikemu prtljažniku.
  Pri tem se končajo vsi profesionalci. Pregledi lastnikov avtomobilov so polni kritik. Avtomobil se ne razlikuje po zanesljivosti in udobju notranjosti. Proizvajalec je shranil na vse - od platforme (ki je popolnoma enaka "Cherry Bonus"), ki se konča s salonsko plastiko. Vzmetenje tega avtomobila je slabo za odpravljanje neenakosti. Pri visokih hitrostih (več kot 100 kilometrov na uro) se nadzor nad delovanjem izgubi. Ta avtomobil je primeren samo za mestne razmere. Ali je vredno toliko prihraniti? Lastniki pravijo, da lahko kot alternativo vzamete ruski Priory hatchback. Čudno, vendar je kakovost montaže boljša od kakovosti "kitajskih".

  Sorodne publikacije