Zaženite android aplikacije v računalniku. Program za izvajanje Android aplikacij v računalniku

Pogosto na mobilnih platformah obstajajo zelo zanimivi programi in igre, ki iz nekega razloga v računalniku ne obstajajo. Uporabniki so prestrašeni, da želijo izvajati takšno aplikacijo na svojem računalniku ali prenosnem računalniku. Ampak to ni tako enostavno. Najprej boste morali namestiti poseben program, imenovan emulator. In šele nato lahko z njim zaženete android-aplikacije na vašem računalniku. Pogledali bomo najzanimivejše in najbolj priljubljene emulatorje, ki obstajajo v tem trenutku.

# 1. BlueStacks Emulator

Verjetno najbolj priljubljen emulator za zagon aplikacij Android na računalniku Windows na krovu. Ta programski izdelek uporablja zmožnosti virtualizacije strojne opreme in zato lahko zagotavlja visoko zmogljivost v igrah in aplikacijah. Tudi emulator lahko dodeli tipke za tipkovnico in miško določenim dejanjem (potegnite po zaslonu, gibe itd.). Ta program za zagon Android aplikacij na računalniku ima dobro zmogljivost in lep vmesnik. Vključen je tudi ruski jezik. Vse, kar je potrebno od uporabnika - prenesite program s uradne strani razvijalca in ga namestite. Namestitev aplikacij za mobilne platforme je mogoče iz Googlovega vgrajenega tržišča ali z uporabo posebnih APK-jev (izvršljivih datotek z aplikacijami Android), ki jih lahko prenesete ločeno od katerega koli vira. Ta emulator je aplikacija za različne platforme in lahko deluje v "Linuxu" in "Mac OS". Sam emulator jeshareware. Lahko plačate 24 $ na leto za uporabo vseh možnosti ali namestite več aplikacij na teden od sponzorjev.


# 2. Droid4X

Drugi najbolj priljubljen emulator je "Android" okolje na "Winds". Ta emulator ima tudi zmožnost virtualizacije strojne opreme in zagotavlja visoko zmogljivost pri zagonu iger. Nameščeni programi vključujejo aplikacije za prenos aplikacij v sistemu Android. Sam emulator je popolnoma brezplačen. Preprosto ga lahko prenesete s uradnega mesta razvijalca in namestite v računalnik. Po namestitvi vmesnika v angleščini, vendar je zelo enostavno spremeniti v ruski jezik. Ta emulator ima možnost zajemanja miške in funkcije dodeljevanja tipkovnic za izvajanje kakršnih koli dejanj v igri. Kar se tiče uspešnosti, je skoraj enaka kot v Bluestacksu. V nastavitvah morate nastaviti samo želeno vrsto grafičnega motorja. Za Android bo OpenGL. Uporaba DirectX ni priporočljiva. Ta program je tudi večplasten. Obstaja posebna različica za uporabo na računalnikih z "Mac OS" na krovu.


št. Nox App Player

Tretji najbolj priljubljen emulator za "Winds". To je sličica Android 4.0 4.4. Slaba stran tega emulatorja je, da ne more uporabiti možnosti virtualizacije strojne opreme in ne more ustvariti ustrezne zmogljivosti. Zato ni posebej primeren za igre. Ampak aplikacije na njem so začele čisto v redu. Vendar pa obstaja ta program in prednost: odlično deluje na šibkih računalnikih z različnimiprocesorjev. Nox App Player je zelo primeren za izvajanje aplikacij, ki temeljijo na Androidu, na vašem računalniku. Tudi emulator ima takšne uporabne možnosti, kot so:
 • nameščanje iz datoteke APK;
 • prenos aplikacij s trga;
 • zamenjava podatkov o lokaciji (za sprožitev posebno muhastih aplikacij);
 • prenos in izvoz datotek;
 • ustvarjanje posnetkov zaslona;
 • Zagon emulatorja z več okni in še veliko več.
 • Kot lahko vidite, je nabor teh možnosti ustreznejši za programe kot igre. Ta usmerjenost emulatorja lahko moti nekatere uporabnike. Vendar obstajajo tudi drugi emulatorji.

  št. MEmu

  Ta majhen program je odličen za posnemanje iger "Android" na osebnem računalniku. Prav tako lahko uporablja možnosti virtualizacije strojne opreme in zagotavlja visoko zmogljivost. Ampak tukaj je slika nezadostne kakovosti. Čeprav pri mobilnih igrah to ni tako pomembno. Ni potrebe za takojšnjo reakcijo. Ja, in "lepota" vsakogar ni toliko. Ključna značilnost MEmu je možnost, da imate v skupni rabi mape z OS Windows. To pomeni, da lahko preprosto prenašate glasbo in videoposnetke na emulator in obratno. Obstaja možnost prenosa aplikacij iz "trga" in namestitve iz datoteke APC. Na voljo je tudi vgrajena trgovina. Vendar pa tam ni nobenih zanimivih iger in aplikacij. Kljub temu se lahko emulator ponaša s korenskim dostopom in drugimi zanimivimi pripomočki. Vendar pa se za vsakodnevno uporabo ta emulator nekoliko prilega. Bolje je, da uporabite katero od zgoraj navedenih. Ali pa poiščite zahtevani emulator v naslednjih poglavjih.

  št. Koplayer

  Nezapleten emulator sistema, ki vam omogoča hitro zagon aplikacij na Androidu v okolju "Windsor". Ta program je zelo skromen sistem zahtev. Za njegovo popolno delo je dovolj le 2 GB RAM-a. S tem emulatorjem lahko namestite programe iz "trga" in trdega diska računalnika z ustreznimi APK datotekami. Ta emulator lahko deluje z možnostjo virtualizacije strojne opreme in je sposoben ustvariti dobro delovanje. Hkrati pa od računalnika in operacijskega sistema zahteva zelo malo. Obstaja tudi posebna različica pod "Mac OS". Ta programski izdelek je odličen za tiste, ki iščejo kakovosten, zahteven in prost emulator. Lahko igra celo igre. Torej bodo igralci zagotovo srečni. Še posebej, ker ta emulator podpira miško in gamepad. Oglejmo si druge programe za posnemanje okolja »Android« v računalniku.

  št. Genymotion

  Ta emulator ni primeren za igre. Namenjen je resnim razvijalcem aplikacij in se uporablja za testiranje izdelkov. Ključna značilnost emulatorja je, da lahko posnema kateri koli pametni telefon na Androidu: od kulinaričnega vodilnega do šibkega proračunskega. Z njim lahko namestite katerokoli aplikacijo za glasbo na Androidu in jo preizkusite. Program je seveda sposoben igrati igrače, vendar bo težko doseči posebno produktivnost. Čeprav lahko emulator uporablja virtualizacijo strojne opreme. Za igralce ta izdelekmalo primernega. Ampak za razvijalce in ljubitelje izvirnih aplikacij - to je to. Izdelek je popolnoma brezplačen. Lahko ga prenesete z uradne spletne strani razvijalca. Mimogrede, vloga je v celoti multiplatformna. Obstajajo posebne različice za "Linux", "Winds" in "Mac OS". Ta emulator je odličen za tiste, ki morajo na svojem računalniku zagnati nekakšno edinstveno aplikacijo Android. Zdaj pa preidimo na naslednji programski izdelek.

  ? Leapdroid

  Ta emulator se je pojavil pred kratkim. Toda v kratkem času uspelo osvojiti ljubezen uporabnikov. Razlikuje se po zmožnosti produktivnega dela brez virtualizacije strojne opreme. To je omogočilo bistveno zmanjšanje sistemskih zahtev emulatorja. Ta programska oprema podpira večino iger za Android in odlično deluje z aplikacijami. Na voljo je tudi možnost blokiranja zagona aplikacij v Androidu. Toda to ni glavna stvar. Ta emulator vam omogoča zajemanje tipkovnice in miške za dodelitev določenih dejanj tem napravam. Ta funkcija bo zelo uporabna v dinamičnih igrah. Tudi ta emulator je odličen za testiranje novo ustvarjenih programov. Z njim lahko namestite aplikacijo Android Music in jo preizkusite. Odlično za razvijalce. To je eden redkih univerzalnih emulatorjev. Aplikacija se razlikuje tudi med platformami. Odlično deluje na Linux, Windows in Mac OS. Vendar pa preidimo na naslednji programski izdelek.

  Št. Tencent Gaming Buddy

  To je precej nenavaden emulator okolja Android za PC. On jeoptimizirano za izvajanje samo ene igre - PUBG Mobile. In v njem kaže precej dobre rezultate. Seveda obstaja možnost namestitve drugih iger in aplikacij, vendar je njihova uspešnost precej povprečna. Ne more normalno delati z drugimi igrami. Ampak tukaj z aplikacijami počne zelo dobro. Obstaja tudi možnost za zagon programa, ko vklopite Android. Ta emulator aktivno podpirajo razvijalci. Nove različice popravljajo različne napake in pomanjkljivosti. Programska oprema je popolnoma brezplačna. Lahko ga prenesete z uradnega spletnega mesta razvijalca. Vendar pa se izdelek med različnimi platformami ne razlikuje. Sposoben je delati le pod "vetrovi". Za "Linux" in "Mac OS" ni posebnih različic. In to še ni predvideno. Na splošno bo ta programski izdelek pritegnil ljubitelje zgornje igre. Toda nič več. Zdaj pa poglejmo naslednji emulator.

  Ne. AMIDuOS

  Zelo napreden emulator iz znane ameriške družbe Megatrends. Ključna značilnost je optimizacija aplikacij vsakič, ko se Android zažene. To vam omogoča skrajšanje časa prenosa igre ali programa. Ta emulator lahko uporablja možnosti virtualizacije procesorjev Intel ali AMD. Ta programska oprema lahko zagotovi visoko zmogljive igre, lahko zajame miško in tipkovnico, lahko posnema polnopravni Android OS najnovejše in se enostavno spopade z namestitvijo aplikacij s trga. Prav tako je možno namestiti z uporabo datoteke APC. Ta program je v redu. Ampak samo to ni takoje brezplačna. Ampak iz uradne strani lahko prenesete brezplačno poskusno za 30 dni. Po funkcionalnosti ne bo omejena. Samo oglaševalskih vsebin bo veliko. V vsakem primeru poskusite s tem emulatorjem.

  št. Windroy

  Edinstven emulator okolja Windows za Windows. Njegova glavna značilnost je, da so vse glavne komponente operacijskega sistema dobavljene v operacijski sistem Windows (vključno z Dalvik-Cache). To vam omogoča, da v celoti izkoristite vse računalniške strojne opreme. Igre na tem emulatorju delujejo s čudovito zmogljivostjo. Zagon aplikacij za Android v računalniku s tem programom je zelo hiter in enostaven. Vendar pa obstaja tudi slaba novica: razvijalec je pozabil na svoje možgane. Projekt ni več podprt za prenos, so na voljo samo stare različice programske opreme. Zato se nahaja na zadnjem mestu v naši bonitetni oceni.

  Zaključek

  Tako smo pregledali najboljše programe za zagon Android iger na PC-ju. Mnogi od teh izdelkov programske opreme so sposobni zagotavljati odlično igralno zmogljivost. In skoraj vsi delujejo odlično z aplikacijami za ta mobilni OS.

  Sorodne publikacije