Sporočila iz operacijskega sistema Windows 7: "Vaša kopija ni pristna." Možni vzroki in načini reševanja problema

Ljubitelji piratske programske opreme se pogosto srečujejo z neprijetnimi presenečenji, ko takšne komponente prenehajo delovati. Ni izjema za neuradno gradnjo sistema Windows 7. "Vaša kopija ni pristna" - sporočilo samo signalizira stalno preverjanje aktivacije, kar pomeni pojav zelo neprijetnih posledic. Toda znebiti se tega ogromnega besedila in izklopiti procese preverjanja je lahko precej preprosto. Tukaj je nekaj osnovnih metod, za katere vam svetujemo, da ne uporabljate nobene možnosti, ampak jih uporabite v tabeli zaporedij (razen za aktiviranje sistema, ki bo govorjen ločeno).

Sporočilo: »Vaša kopija sistema Windows 7 ni originalna.« Razlogi za pojav

Dejstvo, da so bili pred deseto spremembo plačani vsi OS sistemi, ne govorite. V sedmi (nelicencirani) različici za preverjanje uradnega nakupa te programske opreme ustreza posebnemu storitvenemu hekerju, ki je privzeto vključen in je nenehno v aktivnem stanju, zaradi katerega obstaja veliko težav.

Poleg tega lahko videz sporočila »Vaša kopija operacijskega sistema Windows 7 ni resnična« nastane tudi zaradi nepooblaščene namestitve posodobitvenega paketa KB971033. Kaj je najbolj zanimivo, besedilo se pojavi na zaslonu samo z dodatkom 7601 ali 7600. Posledično je blokiranje nekaterih pomembnih funkcij sistema (zaslon ni mogoče spremeniti)ohranjevalnik zaslona, ​​namesto katerega "visi" črno ozadje z besedilom itd.). In to seveda povzroča nekaj neprijetnosti pri delu, čeprav glavni moduli OS delujejo brez težav, vendar je sistem nenehno preobremenjen. Toda v najbolj globalnem smislu obstaja univerzalna razlaga za nelicencirane kopije operacijskega sistema Windows 7 (build 7601). »Vaša kopija sistema Windows« je sporočilo, ki se prikaže, ko po namestitvi posodobitev za Microsoft Update licenčni ključ, za katerega se zdi, da manjka iz baze podatkov, že obstaja v drugem računalniku. Po drugi strani pa je uporaba takšnih neuradnih sporočil že nezakonita in to je treba upoštevati.

Kako aktivirati Windows 7 na najlažji način?

Razmislite o najlažji poti za rešitev problema v nekaj minutah. Čeprav večina strokovnjakov ne priporoča uporabe te tehnike, ker je nevarna ali celo nezakonita, je veliko uporabnikov razbremenjeno sporočila "Vaša kopija sistema Windows 7 ni pristna" zaradi uporabe aktivacije sistema. Seveda, če uporabnik nima uradno kupljene številke licence, bo moral uporabiti programe tretjih oseb, ki jih ustvarijo ljubitelji njihovega poslovanja.
Najprej morate prenesti in zagnati KMSAuto Net Activator in v njegovem vmesniku izbrati aktiviranje sistema s klikom na ustrezen gumb. Postopek traja nekaj sekund, nato pa se doda v urnik, da se sistem »ponovno aktivira« vsakih 10 dni (deluje v ozadju in nezaznaven za uporabnika). Mimogrede, z njimuporabo natančno enako preprost način, je mogoče, da se registrirajo in popoln pisarniški paket Microsoft različice katerega koli proizvoda iz katere koli let razvoja.

Kako odstraniti pristni Windows 7: Tu so koraki za posodobitev sistema

Vendar pa lahko uporabite zakonito metode Onemogoči. Recimo uporablja sklop 7601. "Vaš izvod sistema Windows ni originalen" - sporočilo, kot je bilo že omenjeno, mora biti njen videz namestite enega od posodobitve. Sklenitev izbrisati in onemogočiti prihodnost, tako da se spet ne ynstallyrovalos.
Za to morate najprej iti na "Update Center" in nastavitve za prenos in namestitev download komplet posodobitev za zagotavljanje odločitvijo o ustanovitvi uporabnika.
Nadaljnje moduli Control Panel (skupna "Nadzorna plošča") del izbranih programov in komponent, in nato - Ogled nameščenih posodobitev. Posodobitev seznam se nahaja v zgornji številko in jo deynstallyruem skozi desni klik menija.
Če je ni, lahko uporabite ukazno vrstico, ki teče kot root, ki je uvedla ekipo zgoraj naštete, vendar s številko 971033 in pritisniti tipko Enter. ti
Kot da bi očistili skupščina 7601. "Vaš izvod sistema Windows ni originalen", ko se zdi takšen ukrep

Nastavitev obvestila. Ampak še vedno bo še dodatno posodobitev prenesete namestiti.


Treba je popolnoma izoliran. To se naredi z isto "Centerposodobitve ", ko sistem zaključi iskanje razpoložljivih posodobitev. V tem primeru morate odpreti seznam, poiskati zgornjo posodobitev in z desnim klikom uporabiti ukaz hide. Po tem boste lahko ponovno omogočili samodejno posodabljanje, ne da bi zahtevali namestitev najdenih paketov, saj bo tudi pri tej možnosti iskanja posodobitev s podano številko, tudi če je prisotna na seznamu razpoložljivih posodobitev, sistem preprosto prezrla, ne samo brez namestitve, ampak brez prenosa.

Deaktiviranje SPPsvc

Zdaj pa si poglejmo še eno orodje za Windows 7. "Vaša kopija ni pristna" v obliki sporočila, ki se lahko odstrani z deaktiviranjem ustrezne storitve. Najprej v Raziskovalcu v tipu menija nastavite prikaz skritih objektov (map in datotek) in odstranite kljukico, da onemogočite prikaz razširitev registriranih vrst datotek. To bo potrebno za nadaljnje ukrepanje.
Nato morate preko administracije ali z ukazom Run Console, ki uvaja ukaz services.msc, odpreti razdelek Services. Na seznamu postopkov morate najti komponento za zaščito programske opreme, priklicati meni z možnostmi in pritisniti gumb za zaustavitev (prekinitev).
Po tem v "Raziskovalcu" morate iti v mapo System32 in po datoteki poiskati datoteke, ki imajo razširitev, kot je prikazano na sliki, in nato izbrisati vse najdene predmete (praviloma bodo le dva).

Onemogočanje zahteve za pristnost prek registra

Obstaja drugo orodje Windows 7.»Vaša kopija ni pristna« se izvaja prek sistemskega registra. Seveda ni povezan s samim sporočilom, ampak s storitvijo, ki je odgovorna za preverjanje pristnosti.
Pokličemo urejevalnik ukazov regedit v meniju Zaženi (Win + R) in uporabimo vejo HKLM, ki se mora spustiti skozi mapo »Programska oprema« v imenik Winlogon, ki ima imenik »Obvesti«, ki vsebuje razdelek WgaLogon, ki ga želite izbrisati (podobno Različica XP). Po zaključku postopka je treba izvesti popoln ponovni zagon sistema.

Dodatne dejavnosti

Tu se zdi, da je vprašanje, kako popraviti "Vaš izvod Windows 7 ni pristen", v glavnih funkcijah in rešiti. Včasih pa vse zgornje akcije morda ne bodo delovale. Zato je potrebno, kot se je imenovalo, narediti kontrolni strel. Pojdimo v mapo System32 in izbrišemo ali preimenujemo izvršljive predmete WgaTray (EXE datoteka), WgaLogon (DLL knjižnica) in LegitCheckControl (drugo dinamično knjižnico z DLL končnico). Upoštevajte, da se v primeru prejšnjih dejanj v sistemskem registru te datoteke morda ne bodo prikazale tukaj (samodejno se izbrišejo, ko delujejo v imeniku registra WgaLogon). Vendar pa kopije prvih dveh komponent ostanejo v mapi DLLCache, ki je zaprta v imenik System32. Zato morate v tem razdelku opraviti podobne akcije. Še enkrat, potem je zaželeno, da dokončate ponovni zagon sistema.

Nekaj ​​zaključkov

Tukaj je kratek opis orodij v operacijskem sistemu Windows 7. "Vaša kopija ni pristna" - sporočilo seveda ni prijetno. Vendar se znebite velikega sporočila, vendar še vedno blokirajo nekatere funkcijelahko uporabite zgoraj navedene metode. Kaj uporabiti? Čeprav to ni dobrodošlo, mislim, da je KMS aktivator najlažja rešitev. Res je, da se bo proces ciklično ponavljal in sam program ne bo mogoče izbrisati v prenosni obliki, vendar to ne bo vplivalo na zmožnost sistema Windows ali na porabo sistemskih sredstev na kakršen koli način. Poleg te aplikacije je na internetu veliko podobnih programov, vendar njihova uporaba v številnih primerih povzroča utemeljene dvome glede varnosti in kritičnih posledic uvedbe takšnih komponent za celoten sistem kot celoto. Če govorimo o uporabi pravnih metod in orodij, ki so v sistemu, ni zaželeno uporabiti samo enega od zgornjih korakov, ampak vključiti vse faze v obliki opisanega zaporedja zaporedja. Samo v tem primeru je mogoče zagotoviti, da v določeni fazi sistem ne bo ponovno zaklenjen in da se namesto običajnega oblikovanja namizja ne bo pojavilo neprijetno sporočilo s črnim ozadjem. Vendar pa je zelo verjetno, da glede na to, kakšna je sistemska zbirka, absolutno ves denar ni potreben in da se bo mogoče omejiti na nekaj drugega. Dodati je treba, da so vse opisane rešitve za ta problem enako uporabne ne samo za sklope 7601 ali 7600. Delujejo tudi na drugih različicah, ko ima sistem stalno kontrolo, ki je v aktivnem stanju. Hkrati tudi urejanje parametrov sistemskega registra ni problem za uporabnike vseh stopenj zahtevnosti usposabljanja. Vv vsakem primeru lahko vsaj ena od zgoraj navedenih rešitev reši problem avtentikacije sistema v kateri koli fazi. Toda, če se lotite vprašanja zakonitosti, je bolje uporabiti zakonite kopije nameščenih sistemov in paketov storitev, ne pa "self-made" izdaj. Tako lahko uporabnik shrani morebitne prihodnje težave, na primer v okoliščinah, ko bo moral sistem iz nekega razloga obnoviti do neke točke. In to lahko izzove, da bodo vse nastavitve, ki so bile uporabljene v opisanih tehnikah, opuščene, in napori uporabnika bodo preprosto premagali. V skrajnem primeru, če ste že odšli, lahko zlahka najdete veliko količino virov na internetu, kjer lahko prenesete namestitvene pakete, ki so že "ozdravljeni", ali imajo tako imenovano "tableto", in se ne ukvarjajo z odpravo posledic namestitve nelicencirane programske opreme neodvisno . Toda tukaj lastnik računalnika s takšno kopijo ni imun na dejstvo, da bo sistem na eni točki prenehal normalno delovati samo zato, ker je nezakonit. Torej morate razmišljati stokrat, preden uporabite takšno ročno sestavljanje. In potem se ta težava morda ne bo končala.

Sorodne publikacije