Najbolj vroče aplikacije za Android

Za navadnega uporabnika se lahko opisane aplikacije zdijo zapletene, nekoliko neprimerne in pretirane. Ampak, če ste obvlada platformo Android, imate minimalno znanje angleščine in se počutite na tem OS, kot so ribe v vodi, potem ste verjetno opazili, da običajni pripomočki Google Play "ste že pogrešani." Želite nekaj visokih in večnamenskih. Toda v istem Google Playu lahko najdete precej kul aplikacije za vaš telefon v Androidu, ki lahko uporabniku ponudijo veliko bolj znane aplikacije. Poskušali jih bomo razmisliti. Kako bo takšna "strmina" določena s kompleksnostjo uporabnosti, vendar hkrati s povečano praktičnostjo na enem ali drugem področju.


Oglejmo si seznam najbolj kul aplikacij za Android, ki so se pojavile v njihovi komponenti kakovosti, kot tudi visoko zmogljivost in veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Vsa ta programska oprema se distribuira brezplačno, zato ne bi smelo biti težav pri testiranju. Vrh najbolj kul aplikacij za Android izgleda takole:

 • IFTTT.
 • App Cloner.
 • Air Droid.
 • Avtan.
 • LastPass.
 • Večnamenska orodna vrstica.
 • Nova lansirna naprava.
 • Razmislite o vsaki koristnosti podrobneje.

  IFTTT

  To je ena najbolj kul brezplačnih aplikacij za Android za napredne uporabnike. Pripomoček razvijalec postavi predvsem kot orodje za avtomatizacijo dela lokalnih programov in storitev, ki so sinhronizirani z vašim pripomočkom.


  Na primer,program lahko sam napravi varnostno kopijo novih slik v storitvi Google Drive "ali pa vključi datoteko wif, takoj ko prekoračite prag vašega doma. To pomeni, da je ta programska oprema sklop raznolikih in kompleksnih scenarijev, ki so zasnovani za delo s številnimi storitvami in aplikacijami drugih proizvajalcev. Izbirate lahko med različnimi pripravljenimi rešitvami in ustvarite nekaj svojih lastnih scenarijev. Po ocenah napredni uporabniki menijo, da je IFTTT ena najbolj uporabnih in kul aplikacij za Android.

  App Cloner

  Ta pripomoček omogoča kopiranje ali kloniranje drugih programov. Nekateri uporabniki na primer potrebujejo dva računa v določenih socialnih storitvah, orodja za osebje platforme pa žal ne nudijo takšnih zmogljivosti. Tukaj je kul aplikacija za Android App Cloner.
  Programska oprema ustvari natančno kopijo izbrane aplikacije na vašem mobilnem pripomočku in z istim uspehom lahko uporabljate tako original kot klon. Izdelek je distribuiran po brezplačni licenci, vendar je razvijalec predvidel še naprednejšo spremembo s predpono Pro, ki podpira veliko večji seznam aplikacij, kot tudi bistveno povečuje funkcionalnost: namestitev gesel, nastavitev za posrednike itd. Kul aplikacija za Android bo v veliko pomoč.

  Air Droid

  To je večinoma storitev, ne pa ločena aplikacija, ampak se razteza prav tako kot produkt platforme. Cool aplikacija za Android vam omogoča, da bistveno povečate funkcionalnost in praktičnost storitev tretjih oseb.
  Air Droidbo pomagal prenesti datoteke in vse podatke med računalnikom in mobilnim pripomočkom brez sodelovanja povsod zank in žic. Poleg tega vam storitev omogoča ogled in pošiljanje kratkih sporočil neposredno iz računalnika, prav tako pa podvoji sliko iz kamere pametnega telefona na zaslon monitorja. Izdelek je razdeljen v dve modifikaciji - z brezplačno in plačano licenco. V prvem primeru obstaja omejitev števila priključenih naprav, v drugem pa so popolnoma odstranjene. Oglaševanje ni brezplačno, seveda v plačani različici.

  Avatan

  To je verjetno najbolj kul aplikacija za obdelavo fotografij na Androidu. Utility vključuje le veliko količino različnih filtrov in seznam funkcij, ki so neločljivo povezane z namiznimi različicami urednikov, kot so "Photoshop" ali "Corel".
  Tukaj lahko obrežete sliko, prilagodite barvni razpon, izboljšate kakovost fotografije v avtomatskem in ročnem načinu, dodate napise, naložite nekaj učinkov in še veliko več. Posebej velja omeniti urejanje portretov. V tem razdelku lahko najdete vsa potrebna orodja za delo s fotografijo: odpravljanje napak na koži, odpravljanje "rdečih oči" in celo spreminjanje lastnosti obraza, vse do uvedbe ličenja.
  Cool foto app za Android vam omogoča urejanje slik vseh velikosti, ne da bi gledali na vir. Slednje so lahko slike iz fotoaparata pametnega telefona, kot tudi nekaj profesionalnih skic iz osebnega računalnika. Prav tako lahko ustvarite diaprojekcije s kolaži in jih takoj pošljete na pošto ali neposredno v družboomrežje, kar je zelo priročno.

  Značilnosti programske opreme

  Edini, za nekatere kritične minus, je zahtevna programska oprema za "zapolnitev" vašega pripomočka. Uporabniki se pogosto pritožujejo nad frize in dnevnike pri izvajanju programa na proračun in šibke naprave z nizko RAM in skromen procesor. Vsi ostali so popolnoma in popolnoma zadovoljni z razpoložljivimi funkcionalnostmi, kot tudi z velikimi lastnostmi programa. Programska oprema je distribuirana pod brezplačno licenco, vendar če ste resno zainteresirani za grafiko, boste morali kupiti močne in interpretativne filtre z vtičniki na uradnem viru razvijalca. "Naked" različica se popolnoma ujema s kolaži in primarno obdelavo fotografij, za ostale pa so dodatki potrebni bolj resno.

  LastPass

  Če uporabljate celo vrsto različnih storitev na vašem mobilnem pripomočku in račune, verjetno imate težave z gesli in prijavami. Zapomni si jih in misli, da to ni tako preprosto, še posebej, če ne želiš, da jih dostopajo zlonamerni ljudje.

  Ta aplikacija vas popolnoma odstrani od podobnih težav. Utility generira najzahtevnejša gesla z vpisom in zanesljivo shrani njihov sistemski del pametnega telefona. Če še vedno želite sodelovati v procesu, lahko nastavite polavtomatski način, kjer je na voljo prilagoditev vhodnih podatkov. Morda je edini neodvisen in odgovoren korak, ki je v rokah uporabnika, to, da dobite geslo in se prijavite v storitev LastPass. Vse ostalo bo naredilo sam in v najboljšemobliki. Izdelek je razdeljen brezplačno in praktično brez oglasnih enot, ki, mimogrede, ne imenuje agresiven.

  All-In-One ToolBox

  Razvijalec postavi svojo aplikacijo kot program za obnovitev programske opreme, vendar je funkcionalna pripomoček bistveno širši. Programska oprema vam omogoča, da se hitro znebite nepotrebnega smeti in ga odstranite iz pripomočka dobesedno v dveh klikih.
  Tukaj lahko ne samo izbrišete nameščene programe, vključno s paketom, temveč tudi očistite predpomnilnik, prenesete programe iz notranjega pogona na zunanjo pomnilniško kartico in nazaj ter uredite seznam zagona. Zadnji element bo še posebej uporaben, če se naprava začne upočasnjevati in se obnaša čudno. Aplikacija hitro odstrani nepotrebne programe iz sistemskega pomnilnika in pospeši pripomoček. Izdelek se distribuira brezplačno in ni takšnega oglasa. Program v bistvu spodbuja razvijalca in druge aplikacije.

  Nova Launcher

  "New Launcher" je nekakšna programska lupina, ki močno razširja zmogljivosti in funkcionalnost običajnega androidnega vmesnika. Za tiste, ki so utrujeni od običajnih tematskih področij, ta programska oprema nikakor ne bo mogoča.
  Po namestitvi in ​​aktiviranju programa se bo vaš operacijski sistem razcvetel z novimi barvami in vizualno izboljšal vizualno. Aplikacija dodaja simpatične ikone, pripomočke, določene animacije in priročne poteze. V programski vmesnik ni potrebno vstopiti, ker glavni meni dobesedno podvaja osebje, kjerteme in elementi oblikovanja. Vse kar potrebujete je, da izberete pravo lupino in po potrebi prilagodite ikone. Izdelek se distribuira brezplačno, vendar želi še bolj raznolike, saj bo moral izločiti dodatne teme in vse vrste animiranih "čipov".

  Sorodne publikacije