Road Racer RC250CS Skyway: opis, specifikacije

Rusko podjetje Racer se že desetletje ukvarja s proizvodnjo motorjev in komponent. Vodilni model podjetja je Racer Skyway RC250CS, z odlično manevriranostjo in dinamiko, ki mu omogoča potovanje na dolge razdalje.

Pregled motornega kolesa

Ruski motor je idealen za tiste motoriste, ki želijo udobno in varno vožnjo pri visokih hitrostih. Zaradi preprostega in enostavnega upravljanja ter odličnih zmogljivosti je model hitro pridobil ljubezen začetnikov in visoko cenjen navedene lastnosti. Učinkovito in mehko zaviranje na suhem in mokrem in spolzkem tiru zagotavlja sistem zavornega diska. Motorno kolo Skyway je opremljeno z ergonomskim sedežem z vodoodpornim premazom in udobnim pristankom. Dvojno kolo: obstajajo stojala za noge in dodatni potniški sedež. Skyway RC250CS ima agresiven športni dizajn, poenostavljene oblike, ki izboljšujejo aerodinamične lastnosti.


Specifikacije Racer Skyway RC250CS

Motorno kolo dopolnjuje enocilindrični štiritaktni motor z zmogljivostjo 143 litrov. z in volumen 225 cm3. Hladilni sistem - tip zraka. Racer Skyway RC250CS se lahko v nekaj sekundah pospeši na 120 km /h, kar je odličen pokazatelj za cestno kolo. Rezervoar za gorivo se nahaja na sprednji strani motornega kolesa in je izdelan iz mehkega briljantnega polimera. Glasnostrezervoar - 16 litrov, kar zadostuje za 500 kilometrov poti s porabo goriva 3 litre na 100 kilometrov. Izpušna cev z dušilcem se nahaja na desni strani in je opremljena s kromiranim nastavkom. Zvok na izpušnih plinih se zniža zaradi posebne konstrukcije dušilca ​​zvoka.

Armaturna plošča, krmiljenje

Lastniki Racer Skyway RC250CS v pregledih upoštevajo informativno armaturno ploščo in priročno krmiljenje. Ergonomske prevleke so na voljo na krmilu, odlična raven pregledovanja pa zagotavljajo velika vzvratna ogledala. Na levi roki so glavni krmilni elementi, smerniki stikala in zvočni signal gumba. Kratki in kratki svetlobni pramen se preklopita z ustreznim stikalom. Položaj ventila uplinjača regulira vzvod na levi strani. Stikalo za vžig, stikalo za zatemnitev in stikalo za zagon se nahajajo na desnem ročaju. Število vrtljajev motorja se nadzoruje z vrtenjem ročaja. Na desni je vzvod za aktiviranje sprednjih zavor, levo - stikalo sklopke.

Osrednji del volana je armaturna plošča s tahometrom, merilnikom hitrosti, števcem prevoženih kilometrov, smernimi kazalci, kazalniki vključenega prenosa ter nevtralnim in kratkim svetlobnim pramenom.

Konstrukcijske značilnosti motornega kolesa

Voziček za vzmetenje Skyway RC250CS srednje trdote, izdelan iz visoko kakovostnih visoko kakovostnih materialov in zagotavlja varno in zanesljivo premikanje vzdolž poti. Sprednje vzmetenje je izrazitoznačilnosti amortizacije tipa trupa, zadaj predstavlja hidravlični mono amortizer. Trdnost amortizerja se lahko prilagodi na zahtevo voznika. Viseči nosilci so pritrjeni na trdni jekleni okvir. Tara motornega kolesa je 135 kilogramov, največja dovoljena obremenitev je 150 kilogramov. Dimenzije cestnega kolesa so 2070x1060x740 milimetrov, medosna razdalja pa 1330 milimetrov. Racer Skyway RC250CS je opremljen z litim aluminijastimi kolesi, opremljenimi s pokrovom tajvanskega proizvajalca Nylon.

Zavorni sistem, prenos

Menjalnik s petimi prestavami, z enim nevtralnim menjalnikom, izveden kot sistem stalnega vklopa. Multi-disk sklopka, mokra, opremljena z vijačno vzmetjo. Klasična vzvodna ročica enostavno preklopi zobnike. Voznik lahko sam prilagodi prestavo zaradi nastavitvenega pogona pogona. Hidravlični diski z batnimi čeljustmi so nameščeni spredaj in zadaj. Metalizirane zavorne obloge povečujejo učinkovitost zavornega sistema.

Ergonomija in opcijske možnosti

Zadnji del Racer Skyway RC250CS je narejen v klasičnem japonskem slogu, na prvi pogled, sportbike. Oblika zadnjega vzmetenja popolnoma absorbira neenakost cest, kar povečuje udobje in udobje potnika med potovanjem. Zaščitno ohišje zapira verigo pogona in preprečuje vstop umazanije in tujkov. Od zadaj so blatne lopute in krilo, ki motorju ne dopušča, da med dežjem zadene vodo.

Zagon motorja

Par zaganjalnikov in električni zaganjalnik v veliki meri določata značilnosti motorja in znatno poenostavita zagon motorja. Kot vir napajanja se uporablja baterija 7A *, ki se preprosto zažene - dovolj je obrniti ključ v ključavnico za vžig in odpreti pipo za gorivo. Pred tem morate Racer Skyway RC250CS postaviti v nevtralni položaj. Kick-starter vam omogoča zagon motorja v vseh vremenskih razmerah, tudi s popolnoma izpraznjenim akumulatorjem. Noga je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki preprečuje lomljenje tudi pri večkratni uporabi. Motorcycle Racer RC250CS Skyway - športno kolo za tek na smučeh z odličnimi dinamičnimi lastnostmi in odlično manevrsko sposobnostjo ruske proizvodnje. Cenovno ugodna cena (okoli 80 tisoč rubljev) skupaj z odličnimi parametri in estetskim dizajnom ga uvršča med priljubljene in priljubljene motoriste motornih koles.

Sorodne publikacije