Diamond YouTube gumb - "Oskar" za video blogerje

Ali ste vedeli, da ima priljubljena YouTube video storitev lasten sistem nagrajevanja za najbolj priljubljene blogerje? Skoraj tako kot na olimpijskih igrah je "Utub" za blogerje pripravil tri kategorije nagrad, samo odstranil bron in na drugi strani dodal diamante: gumbi na spodnji sliki se imenujejo Gold, Silver in Diamond. Gumb YouTube je pomemben dosežek za priljubljene video blogerje.

Srebro ni sanje, ampak cilj. Kje začeti promocijo

Srebrni gumb - prva ocena na poti do Diamantove. Pokrita je s srebrom in leži v škatli velikosti velike knjige.
Get Silver Button - dosegljiv cilj za mnoge Youtubers. Število naročnikov bi moralo biti več kot 100 000. Če želite to narediti, morate poskusiti, vendar ne nujno svetovno znana oseba. Sto tisoč naročnikov lahko primerjamo s prebivalstvom majhnega mesta, zato je dovolj, da postanemo zvezda lokalnega obsega. Če se odločite, da boste potrebovali to nagrado, potem poskrbite za promocijo in kakovostno vsebino: naložite zanimive video posnetke dobre kakovosti, uredite vaš kanal elegantno in okusno, in kar je najpomembneje - povejte, da dobro poznate in kaj res gori. Vaša naloga je, da vaše občinstvo sprožite z idejo, nato pa bo počakala, da se bo vsak nov film veselil.


Zlato je soliden uspeh

Zlati gumb YouTube je izdan tistim, ki so uspeli zbrati milijon naročnikov. Nekoč je bila to najbolj prestižna nagrada YouTube, zdaj pa so računi, kjer je število naročnikovje presegla milijon, postajala vedno večkrat, zato se je vodstvo spletnega mesta odločilo za novo promocijo uporabnikov - to je gumb Diamond YouTube. O tem pa se pogovorimo malo kasneje.
Zlati gumb je po zasnovi podoben srebru, vendar je 25-krat večji in veliko težji. Skupaj s preglednim okvirjem nagrada tehta več kot 12 kilogramov. Nagrada sama pod steklom je enaka kot srebrni gumb. Brez okvirja tehta skoraj štiri funte.


Nedosegljiva "diamantna" zmaga

YouTube diamond gumb je nedavna inovacija na spletnem mestu. Število naročnikov bi moralo biti več kot 10.000.000, tako da je na celotnem planetu to nagrado prejelo le 35 ljudi. Dejstvo je, kanali, ki spadajo v kategorijo "diamant", ki je prečkala oznako 10 milijonov naročnikov, je zdaj približno 50-60. Nekateri pa pripadajo podjetjem, ne blogerjem, zato se ne morejo kvalificirati za nagrado, kot je gumb Diamond YouTube. Zanimivo je, da se nagrada najvišje kategorije razlikuje od zlatih in srebrnih gumbov. Če sta zadnji dve v okvirju in pod steklom, tako da ju je mogoče obesiti na steno in občudovati, potem se Diamond gumb izda brez tradicionalne nastavitve - le briljanten paralelepiped, na katerem je vgravirana ikona Play.

Zanimivosti o nagradah za YouTube

  • Seveda bi morali vaši oboževalci na vaš kanal priti na naraven način, kar pomeni, da ga bodo, če želite, hitro prepoznali.
  • Nobena posebna slovesnost ni na voljo z rdečopoti in drage obleke iz couture. Vaš gumb sanj prispe po pošti. Kje administracija mesta ve vaš naslov? To označite na spletu.
  • Kaj so narejeni gumbi? Nikjer ne boste našli točnega odgovora na to vprašanje. Nekdo trdi, da od pravega zlata in srebra, ki je očitno tehten, nekdo iz blogerjev, potem ko je prejel gumb, celo izda nov videoposnetek, ki preživi številne poskuse na gumbu, da bi ugotovil, kje je bil izdelan.
  • Obstajajo legende o obstoju gumba Ruby YouTube, ki ga izda 50 milijonov naročnikov. Doslej je takšno nagrado združil njen tip - sprejel ga je švedski bloger Pjudipay (PewDiePie), prvi na svetu je število oboževalcev.
  • Sorodne publikacije