Pametni telefon LG X Power 2 M320: pregledi, pregledi

Večina domačih kupcev poskuša spremljati izdajo novih mobilnih pripomočkov. Pokažejo zanimanje za "polnjenje" in oblikovanje. Vendar pa obstajajo tisti, ki sploh ne zamudijo niti ene novosti, in ne samo študija preglede, ampak tudi poskusite jih kupiti, če je mogoče, med prvimi. Seveda pristen interes pritegne napravo znanih blagovnih znamk. Vključujejo LG. Ona je že dolgo zasedena s sprostitvijo pametnih telefonov, zato ima veliko število oboževalcev. Pod to blagovno znamko se prodajajo pripomočki različnih cenovnih kategorij. Seveda se razlikujejo po strojni opremi. Toda podjetje poskuša slediti časom, zato svojim strankam redno predstavlja različne inovativne dosežke.


V začetku leta 2017 se je LG X Power 2 M320 pojavil v prodaji. Mnenja o tem modelu niso tako široko predstavljena, vendar so že prvi uporabniki, ki so delili svoje vtise o novosti. Na podlagi njihovih pripomb in specifikacij proizvajalca je bilo mogoče pregledati dano težavo. To pove ne samo o značilnostih naprave, ampak tudi o koristih, kot tudi pomanjkljivosti. Začnimo.

Paket

Pregled pametnega telefona bo običajno odprl opis škatle in celotnega sklopa. Trenutno je večina podjetij že opustila živahno zasnovo. Zdaj v modni lakonizmu in minimalizmu. Prav ta kupec bo videl embalažo pametnega telefona LG X Power 2 M320 Gold in druge barvemožnosti. Vse plošče so enobarvne. Oblikovalci so izbrali lep srebrni odtenek. Izgleda elegantno, in kar je najpomembnejše, trdno. Ni svetlih elementov. Ne bomo našli kupca in slike naprave. Na sprednji plošči je velika črka X. Poleg nje je natisnjena le majhna nalepka z močjo 2. V spodnjem levem kotu je bil prostor za logotip podjetja. Prav tako je podvojen na koncih in stranskih straneh. Vsi napisi so v črni barvi. Obstaja nalepka, ki prikazuje informacije o serijski številki, proizvajalcu, državi, kjer je bila montaža izvedena itd. Po razpakiranju prvega, ki se odpre, pametnega telefona LG X Power 2 M320. Proizvajalec primera ni zagotovil v kompletu. Toda to ni problem. Po potrebi ga lahko kupite posebej. Telefon je sam vstavljen v posebno podlago, ki jo varuje pred naključno deformacijo med transportom. Če ga dobite iz škatle, lahko vidite dokumentacijo, pod njo pa napajalnik 18 A in kabel USB. Priročnik trenutno nima podrobnih informacij o tem, kako prilagoditi pripomoček, saj je vmesnik operacijskega sistema jasen na intuitivni ravni, vendar je tu nekaj zanimivih točk. Na primer, opis originalne opreme in seznam servisnih centrov. Mnogi uporabniki verjamejo, da bi se lahko dodatna oprema za takšen pametni telefon razširila z blagovnimi slušalkami ali vsaj z odbijačem. Toda na žalost se je proizvajalec odločil, da bo dovolj.

Značilnosti Na kratko

Pred začetkom podrobnega pregleda pametnega telefona LG X Power 2 M320 bralca na kratko predstavite seznam ključnih funkcij.
 • Material: plastika.
 • Gostota slikovnih pik in ločljivost zaslona: 267 ppi, 720 x 1280 px
 • 17) Glavni čipov: MediaTek MT6750 (1500 MHz)
 • OS: sedmi "Android".
 • Velikost RAM-a: 2 GB
 • Integrirani pomnilnik: 16 GB
 • Grafična kartica: Mali-T860 MP2.
 • Standard komunikacije: 2 G /3G /4G.
 • Reže SIM kartice: dve, "nano" 23]
 • Baterija: 45 tisoč metrov
 • Optika: glavna - 13 Mp, frontalna - 5 Mp
 • Mere: 154.7x78.1x8.4 mm
 • 27) Neobvezno: USB kabel On-The-Go, svetilka, mikro-SD.

  Oblikovanje

  Pri izdaji zunanjega modela LG X Power 2 M320 so pregledi postali bolj nevtralni. Razlog za to je bila dokaj preprosta zasnova. Že v letu 2017 želijo uporabniki videti nekaj zanimivih rešitev. Toda podjetje se ni osredotočilo na oblikovanje. "Fish" tega telefona ima druge značilnosti, in kaj točno bo povedal malo kasneje. Ohišje pripomočka je v celoti izdelano iz plastike. Površina je sijoča, na zadnjem pokrovu je prikazana nekoliko teksturirana slika. Zaslon se popolnoma pokaže tudi na soncu. Vendar pa po mnenju uporabnikov, je močno pokvari celotno sliko debelega okvirja. To dokazujejo nekateri pregledi. Na žalost je pametni telefon LG X Power 2 M320 že zastarel. Navsezadnje je trg preobremenjen s pripomočki iz stekla in kovine, zato ne ustvarja najboljšega občutka pri interakciji s tem modelom. Vendar pa obstajakategorijo uporabnikov, ki cenijo preproste oblikovalske odločitve. Prav oni so postali ljubitelji naprave. To je vredno pozoren na dejstvo, da okvir, ki poteka vzdolž oboda primeru, je narejen iz kovine. Vsaj, je navedeno v značilnostih. Vendar pa tisti kupci, ki so že imeli priložnost raziskati telefon, dvomijo. Pokaže se čas. Poleg zaslona, ​​na sprednji plošči je sprednja kamera opremljena z bliskavico, ki prav tako opravlja funkcijo svetilko. Luknja zvočnika je uokvirjena s kromirano mrežo. Logotip je naslikan na mestu običajne nadzorne plošče. Delovni gumbi so premaknjeni na zaslon.
  Na stranskih straneh, kot ponavadi, so tipka za vklop (desno), "swing" za spremembo glasnosti, pladnji za SIM kartico in zunanji pogon (levo). Treba je omeniti, da je slednje ločeno izpeljano, kar je redko v sodobnih pripomočkih. Lastniki lahko hkrati uporabljajo pomnilniško kartico in kartico SIM. Nadaljevali bomo z raziskovanjem lokacije funkcionalnih elementov LG X Power 2 M320 Gold. Na dnu je luknja za mikrofon, mikro USB vmesnik za priključitev kabla) in zvočni priključek. Na zadnjem pokrovu je dokaj velik objektiv fotoaparata. Zakaj je bila izbrana ta rešitev? Uporabniki niso mogli rešiti zasnove razvijalcev. Vsaj večina lastnikov meni, da je čudno. V bližini je izbruh. Središče kapuco je logotip podjetja. Zvočnik se potegne navzdol od leve. Na njegovo lokacijo ni nobenih pripomb, vendar je zvok rahlo utišan, če pametni telefon postavite na mehko površino. Lokacija postavkUpravljanje in oblikovanje primera ne ustrezata le zlati kopiji, temveč tudi drugi barvi.

  Zaslon

  Kakšna je diagonala zaslona, ​​ki se izvaja v pametnem telefonu LG X Power 2 M320? 5,5 cm. Ta kazalnik vam omogoča, da pripomoček pripišete kategoriji faset. Uporabniki so opazili, da je zaslon zelo kakovosten. Izdelan je s tehnologijo IPS, ki omogoča enostavno uporabo telefona tudi pri neposredni sončni svetlobi. Dovoljenje je bilo mogoče realizirati še veliko več. Maksimalna kakovost tega modela je HD (slikovne pike - 1280x720). To je seveda vredno tudi kazalnika, toda po polni visoki ločljivosti je videti nekoliko nenavadno. Toda ne bodimo žalostni. Razpon svetlosti je optimalen, tako da lastniki ne bodo čutili nelagodja pri delu z napravo v temni sobi in na soncu. Ločljivost zaslona je nekoliko zaskrbljujoča, vendar gostota 267 ppi ne omogoča izstopanja slikovnih pik. Možno je opazovati "kvadrate" le, če so oboroženi s povečevalnim steklom. Vidni koti niso idealni, ampak precej široki. Nagib bistveno zmanjša kontrast slike in barva ostaja enaka.
  Posebej bodite pozorni na zaščitno steklo LG X Power 2 M320. Proizvajalec je v napravo namestil Gorilla Glass. Njegove lastnosti so uporabnikom že dobro znane. Steklo odlično prenaša mehanske obremenitve in je odporno na različne vrste poškodb. Razvijalci so opustili zračno plast med njim in matriko. To je močno izboljšalo kakovost slike. Mnenja se nanašajo tudi na barvno raven. Prenos odtenkov je tako velik, daJaz samo ne želim, da moje oči off zaslon. Lastniki samo ovirajo pomanjkanje nastavitev, ki bi omogočile spremembo barvne temperature. Ko opisujete zaslon, ne morete molčati o možnostih za dotik v celici. Odgovoren je za hitro povratno informacijo senzorja na dotik. Ta funkcija deluje odlično. Za tiste, ki radi berejo veliko, je priporočljivo, da uporabljate udoben način branja.

  Operacijski sistem

  Največje število pozitivnih ocen LG pametni telefon LG X Power 2 M320 je prejel zahvaljujoč novi različici operacijskega sistema Android. Premišljen vmesnik. Ni težav pri uporabi. Nastavitve lahko nastavite za nekaj minut. V meniju boste morali izbrati temo. Najrazličnejša avtonomija je temna, vendar lahko vsak uporabnik eksperimentira in izbere najbolj optimalno možnost zase. Vse osnovne nastavitve so enake prejšnjim različicam Androida. Poleg njih obstajajo še dodatni. To vključuje spreminjanje velikosti bližnjic, barvni filter, nastavitev navigacijskih tipk. Zdaj imajo uporabniki možnost namestiti na pametni zaslon LG X Power 2 M320 Gold ohranjevalnik zaslona z analognimi urami. Izgleda precej spektakularno in, kar je najpomembnejše, praktično ne izgublja življenjske dobe baterije. Uporabniki so izkoristili priložnost za prilagoditev namiznega vmesnika. Na voljo so trije načini: enostavno, s priključki in brez njih. Prav tako bodite pozorni, da je možno izvesti različne manipulacije z bližnjicami, kot tudi ustvariti nove ali izbrisati stare. In najbolj priljubljena možnost, ki je pogosto zabeležena v komentarjih lastnikovpripomoček - gumb "hitro". Vsak lahko individualno programira določen ključ za dane akcije.

  Uspešnost

  Kaj bo pomagalo ugotoviti raven učinkovitosti pametnega telefona LG X Power 2 M320? Ocene zadovoljnih lastnikov! Proizvajalec seveda določi tehnične lastnosti naprave, vendar vsi ne razumejo, kakšne so ure ali računalniški moduli. Za začetek bomo posredovali informacije, ki so jih dali razvijalci. Osnova problema je precej močan nabor čipov kitajske družbe MediaTek. Zagotovo ne ustreza produktivnosti z napravami Apple, vendar še vedno dobi visoko strokovno presojo. Procesor MT6750 temelji na osmih računalniških modulih Cortex-A53. Največja možna frekvenca je 1500 MHz. Za strojno opremo so razvijalci izbrali tudi grafični pospeševalnik za dva jedra - Mali-T860 MP2. Ta dva gigabajta prispevata k "operativnim" funkcijam. Zdaj pa poglejmo, kaj lastniki LG X Power 2 M320 razmišljajo o ravneh delovanja. Za cenovno kategorijo problem kaže povprečne rezultate. 64-bitni sistem vam omogoča namestitev sodobnih programov in iger. Kar se tiče slednjega, se izvajajo gladko, delujejo brez zavor. Načeloma pametni telefon spopada z vsemi nalogami. Ko se obremenitev poveča, je procesor opazno topel, vendar ni kritičen. Za tiste, ki stalno igrajo, na primer v 3D igrah, je priporočljivo, da namestite poseben program, ki bo nadzoroval količino RAM-a in temperaturnega načina.

  Pomnilnik

  V količini notranjega pomnilnikaOglejmo si podrobneje. Ta indikator je zelo pomemben, saj najnovejše različice operacijskega sistema Android ne dovoljujejo ekstrahiranja aplikacijskih datotek na zunanjo napravo za shranjevanje. Uporablja se lahko samo za shranjevanje glasbe, videoposnetkov in fotografij. Koliko je integriran pomnilnik v LG X Power 2 M320? 16 GB! In vse to? Tako ogorčen zaradi velikega števila uporabnikov. Kaj je 16 GB? Žal pa niso dovolj. In spet, ko bodo lastniki naprave ugotovili, da od deklariranega 16 razpoložljivega samo 9 ogorčenje nima meja. Torej je proizvajalec implementiral podporo za pomnilniške kartice in njihov obseg lahko doseže do 2 TB. Toda pri delu z aplikacijami ne pomaga. Preden odstranite staro igro, morate pred tem namestiti novo igro.

  Specifikacije baterij in ocene trajanja baterije

  LG X Power 2 M320 je nameščen kot težava s precej veliko baterijo. Na tej točki je proizvajalec dal poudarek. In to je treba opozoriti, ni poraz. Na primer, oblikovanje je stvar okusa, vendar je čas avtonomnega dela že nujen. Ta funkcija je igrala pomembno vlogo pri izbiri imena modela. Ni čudno, da obstaja beseda moč. Gadget napaja baterija z zmogljivostjo 4500 miliamperov na uro. Ste presenečeni? Naprava je sposobna reproducirati video visoke svetilnosti za približno 12-15 ur. In to je že veliko dokazov, še posebej, če menite, da strojna platforma ni energetsko učinkovita in ločljivost zaslona ni najnižja. Poznavalci blagovne znamke so opozorili na dejstvo, da je bila zmogljivost predhodnika manjša od 400 mAh, nato pa se je razlikovala.dolgo obdobje avtonomije. Proizvajalec trdi, da lahko značilnosti nove generacije pametnih telefonov uporabniku omogočijo 18 ur brskanja po internetu, 14 ur z GPS modulom. V kombiniranem načinu bo telefon polnil do tri dni! Osupljivo In nič manj pomembno - polnjenje baterije traja le 2 uri.

  Posnetki. Recenzije fotoaparatov

  Čas je, da razmislite, kaj lahko napravi LG X Power 2 M320. Naprava je opremljena z dvema moduloma. Nihče ni več presenetljiv. Toda dovoljenje lastnikov bo prosim. Glavna kamera temelji na 13-megapixelni matriki. Povsem mogoče je tekmovati s kamerami. Slike so odlične. Nastavitve imajo več načinov, ki jih lahko uporabnik izbere ročno. Na voljo je tudi funkcija spreminjanja velikosti fotografij. To seveda niso vodilne številke, vendar so točne zahteve v skladu s to cenovno kategorijo. Pametni telefon LG X Power 2 M320 se na žalost ne more pohvaliti s čelno kamero visoke ločljivosti. Toda kakovost fotografij je precej konkurenčna. Optika je opremljena z bliskavico, ki vam omogoča, da dobite fotografije z dobrim prenosom barv. Za Salphi lahko aktivirate samodejni način. Na voljo je tudi funkcija prepoznavanja obraza in kretenj. V zvezi s slednjim bo zaklop deloval, na primer, za raztezanje pest in nato s stiskanjem. Prikazi o fotoaparatih uporabnikov so bili dobri. Kakovost videoposnetka ne povzroča nobenih pripomb. Ko se valji odprejo na velikem zaslonu, je pixelation neviden.

  Komunikacije in komunikacije

  LG X Power 2 M320 4G deluje z vsemi znanimistandardov omrežja. Odlični brezžični, satelitski in omrežni signali. Ločeno bodite pozorni na podporo 4G. Žal se še ni izvajala po vsej Rusiji, vendar se v velikih mestih ne bo težko povezati z njo. Hitrost prenosa podatkov je hitra. Signal mobilnih operaterjev je stabilen. Uporabniki so opozorili tudi na navigacijski modul. Deluje jasno, določa lokacijo brez napak, ki ne morejo, ampak prosim. Če želite, lahko pametni telefon uporabljate kot navigator. Med drugim je naprava opremljena z brezžičnim modulom Wi-Fi in lahko deluje kot dostopna točka. Razdeljevanje interneta drugim napravam ne bo problem, hitrost pa se skoraj ne bo zmanjšala. Lastniki lahko uporabljajo Bluetooth za prenos datotek. V tem modelu so razvijalci namestili različico 4.2, ki velja za energetsko učinkovito.

  Koristi in pomanjkljivosti uporabnikov

  Na koncu pregleda pametnega telefona LG X Power 2 M320 želim povzeti prejete informacije. Novost je prišla v prodajo v letošnjem letu, vendar že ima oboževalce. Seveda, ne samo vlogo dobro znane blagovne znamke, ampak tudi na značilnosti proizvajalca ni Sting. No, po mnenju lastnikov, ali obstajajo prednosti?
 • Prostorna baterija zagotavlja dolgotrajno delovanje z enim polnjenjem.
 • Odličen zvok, ki se predvaja prek zvočnikov in slušalk. Podjetje se je v tem merilu že izkazalo le na pozitivni strani.
 • Nova različica operacijskega sistema.
 • Zlasti nastavitve po meri spreminjajo dodelitev ključevupravljanje
 • Lep, in najpomembnejši, intuitiven vmesnik.
 • Odlična kakovost slik in videov, ki jih je naredila glavna kamera.
 • Ločljivost zaslona in realističen prenos barv.
 • Optimalno območje svetlosti.
 • Hitro polnjenje baterije.
 • Močna strojna platforma, čeprav ni energetsko učinkovita.
 • Kaj pa negativne ocene? LG X Power 2 M320 je prejel največ pritožb za korpusni material. In to sploh ni čudno. Že v proračunskem segmentu že obstajajo kovinski modeli (čeprav jih zbirajo na Bližnjem vzhodu). V zvezi z zasnovo svetlega negativnega ni bilo opaziti, vendar še vedno lahko načrtuje in bolj izvirno. Ločljivost prednje kamere je rahlo pokvarila pozitivni vtis, vendar ni kritična. Načeloma pri tem obstajajo pomembne pomanjkljivosti. Po analizi vseh pregledov tega modela lahko postavite trdno "devet" na 10-točkovno lestvico. In to je vreden rezultat.

  Kdo ustreza?

  Zdaj, ko so bile vse funkcije pripomočka raziskane, je postalo jasno, komu bo ta model ustrezal. Namenjen je tistim, ki v ospredje postavljajo dolgo življenjsko dobo baterije, čeprav se to odraža v nekaterih funkcijah. Pogosto so takšne naprave znižale zmogljivost fotoaparata, raven učinkovitosti ni najvišja, dizajn je nekoliko zastarel. Čeprav ni veliko takih kupcev, vendar je povpraševanje po pametni telefon. Odlično izgleda v roki. Značilnosti so precej zadovoljive tudi ugledne ljudi. Mladi bodo zanimivi za obravnavo novih ponudb operacijskega sistema. In otroci odz veseljem igrate igre. Naj platforma, čeprav ne najmočnejši, vendar za 15.000 rubljev telefon popolnoma spopasti z vsemi nalogami, ki.

  Na koncu

  LG X Power 2 M320 4G 16Gb je novost leta 2017. Ne moremo reči, da je problem povzročil bes na trgu digitalnih pripomočkov, vendar neopaženo njegova izdaja ni minila. Proizvajalec je veliko pozornosti posvečal značilnostim baterije. Naprava ima dober rezultat. Z njim lahko varno iti v tridnevne kampanje, ne boji se ostati brez komunikacije. Zahvaljujoč odličnim in visokokakovostnim zvočnikom, glasba zveni tako čisto, da lahko telefon predvaja z avdio predvajalniki. Res je, ne brez minusov, če pa upoštevate nizke stroške, potem so nepomembni. Devetdeset lastnikov desetih priporoča ta pametni telefon svojim prijateljem.

  Sorodne publikacije