Adobe Application Manager: Kaj je program in kako se ga znebiti?

Številni uporabniki, ki so se namestili na svoj računalnik s podaljški brskalnika kot isti predvajalnik Flash, so že nekaj časa opazili, da sistem (razen njihove volje) aktivira programček Adobe Application Manager. Namen tega programa je lahko razumljiv, še posebej, če uporabljate običajen prevod naslova. Ampak tukaj je, kako je smiselno, da ga obdržite na svojem računalniku - vprašanje je precej sporno in zahteva ločeno razlago, saj bo njegovo razumevanje nemudoma rešilo nujno problem, kako se z enostavnimi metodami znebiti programa, če iz nekega razloga ni potreben v vsakdanjem življenju.


Adobe Application Manager: Kaj je to?

Vredno je začeti z običajnim prevodom imena te aplikacije. V bistvu je Adobe Application Manager razvijalec programske opreme, ki ga je razvila in distribuirala družba Adobe.
Takšen pripomoček je namenjen spremljanju pravočasnih posodobitev za vse izdelke programske opreme podjetja, ki uporabnika obveščajo o možnosti namestitve posodobitev. Dejansko je Adobe Application Manager povprečen uporabnik le pri namestitvi najnovejše različice programa Flash Player, ki se integrira v vse vrste brskalnikov in je namenjen predvajanju multimedijskih vsebin na določenih spletnih mestih.

Kako onemogočiti Adobe Application Manager v samodejni varnostni kopiji?

Vprašanje onemogočanja te aplikacije na idejo ne povzroča nobenih posebnih težav. Kako onemogočiti Adobe Application Manager? Osnovno. Pojdite lahko na zagonski meniustrezen jeziček sistemskega konfiguratorja (msconfig), kjer preprosto odstranite kljukico iz želenega predmeta.


Uporabite lahko tudi programsko opremo za optimizacijo, ki ima funkcijo nadzora samodejnega zagona. Če v njih onemogočite upravljalnik aplikacij Adobe, Windows ta proces prepozna kot svoj. Z drugimi besedami, ne bo prisegel, če se bo ponovno začel ali v procesu dela.

Nianse Windows 10

Od desete različice sistema ni tako preprosto. Če gre samo za onemogočanje programčka v samodejnem nalaganju, je treba upoštevati, da je ta zavihek spremenil svojo lokacijo. Lahko pokličete sistemskega konfiguratorja, vendar ko aktivirate particijo, ki je odgovorna za zagon programov skupaj s sistemom, bo preusmerjena na upravitelja opravil.
Toda tukaj in tam je isti zavihek, na katerem lahko tudi deaktivirate Adobe Application Manager.

Težave pri nadgradnji

Ni treba povedati, kaj počne igralec. Tudi če imate agenta za ure, ki onemogoči sam Adobe Application Manager, ki je pozvan, da ga spremlja, bo še vedno ponudil namestitev nove različice, ne bo upošteval, da bo tak predlog veljal za druge izdelke programske opreme, ki naj bi bili nameščeni v računalniku yuter To običajno velja za urejevalnike ali gledalce PDF, razen če ta razvijalec ne določi drugače. Tudi brskalniki na skrivaj podpirajo odkrivanje datotek te vrste. Zato, ne glede na vašo željo,Opozorila v obliki sporočil bodo vedno znova objavljena.

Ali lahko odstranim programček?

Nazadnje smo prišli do vprašanja, kako s praktičnega vidika odstraniti Adobe Application Manager. V standardni situaciji lahko uporabite programski in komponentni del, ki je na nadzorni plošči (Windows 10 se prikliče prek PCM-ja na gumbu za zagon ali prek programske konzole z vnosom nadzornega ukaza).
Vendar je treba upoštevati, da standardni odstranjevalec programa ne odstrani v celoti. Po tem se boste morali prijaviti v urejevalnik registra (regedit) in počistiti vse ključe tako, da zahtevate ime iskanega apleta. In potem boste morali očistiti repove in v "Raziskovalcu" ali drugem upravljalniku datotek, ki se privzeto uporablja v sistemu. Da bi se izognili nepotrebnim manipulacijam in se zaščitili pred nepravilnimi dejanji, lahko uporabite programe za odstranjevanje, kot je iObit Uninstaller, ki so zasnovani za izvedbo standardnega postopka odstranitve, napredni sistem za skeniranje za prisotnost ostankov in njihovo odstranitev.

Nekaj ​​nasvetov za uporabnika na koncu

Pravzaprav bi se lahko v zvezi s tem vprašanjem opisa programa Adobe Application Manager postavil kot pika, vendar pa bi končno morali dati eno tipko. Če želite odstraniti program, to v glavnem ni potrebno, vendar ga lahko onemogočite. Tudi ob staranju programske opreme, kot je predvajalnik flash, ob obisku spletnega mesta, ki zahteva sodelovanje pri reprodukciji vsebine, bo opozorilo izdano v vsakem primeru.(Ali pa povezava ne deluje). V drugih pogledih, mislim, da je jasno, da je ta proizvod programske opreme, namenjen izključno za spremljanje sprostitev najnovejših različic komponent programske opreme Adobe, dobro, vprašanja, ki ga vodijo aktivni v sistem ali izklopiti, pozornost je dana za uporabnika. Tukaj - po volji. Če vidite, da je vedno naloži sistem in vpliva na hitrost internetne povezave, izklopite. V nasprotnem primeru, ko je obremenitev na vire relativno nizka, program je bolje, da se ne dotaknete.

Sorodne publikacije