Poceni projektorji: pregled, opis, pogledi, pregledi

Dobra polovica uporabnikov je prepričana, da je projektor skupaj z domači kino drag in je veliko bolj praktično kupiti televizor z veliko diagonalo. Vendar, če upoštevamo nasičenost sodobnega trga z novimi, in kar je najpomembnejše, s poceni modeli, potem prva možnost ne bo le cenejša, temveč tudi veliko bolj zanimiva z vidika vtisov.

Navadiš se na dobro in TV z velikim zaslonom ni nobena izjema. Če spremenite model s kinekopom v katerokoli 42-palčno napravo, očitno občutite prednost in superiornost nad skromnejšimi televizijskimi napravami. Toda po nekaj mesecih se zdi, da je novost običajna in seveda več.


Stanje na trgu

65-palčni modeli so vsekakor precej trdnejši, vendar bo pozitivni učinek povečanja velikosti zaslona, ​​tudi ob najbolj skromnih ocenah, nesorazmerno povečanje cene. Nekdo, čeprav težko, vendar lahko zapre oči, toda tukaj je ena stvar gledati televizijske oddaje na takšnem televizijskem sprejemniku, ostalo pa - filme.Tudi podobni občutki iz 65-palčnega televizijskega modela, ki ga čutimo v kinu, žal ni mogoče dobiti. In mnogi zavračajo nakup projektorjev, ker se bojijo nekaterih nepredvidenih stroškov za namestitev opreme in drugih s tem povezanih vprašanj. Dejstvo je, s prihodom poceni projektorji za hišo dokazuje, da je izboljšanje kino sobo skoraj za red velikosti manj kot nakup velikih diagonal TV. Tukaj,V bistvu vse počiva v enem elementu, kar pomeni, da je najdražji del opreme "svetilka", ki zagotavlja želeno prevrnitev HD. Če analiziramo cene poceni projektorjev, bomo videli, da je projekcijski zaslon glavni vir oblikovanja vrednosti, ne pa spremljevalnega spremstva. To pomeni, da vzamemo "svetilko", odstranimo vse "odveč" in dobimo projektor s povsem ustrezno ceno, ki jo lahko plača povprečni uporabnik.


Najboljši poceni projektorji

V proračunskem sektorju so bile posebej prepoznane blagovne znamke BenQ, iconBIT, Vivitek in Aiptek. In zadnji znan producent, pes je jedel v tem primeru, tako da je še posebej priporočljivo. Torej vam predstavljamo seznam najcenejših projektorjev, ki razlikujejo kakovostno komponento in učinkovitost njihovega dela. Modeli, opisani v nadaljevanju, so seveda v proračunskem segmentu in ne presegajo vrednosti 30 tisoč rubljev.

Shenzhen Salange Technology SLG-320

Ta poceni projektor ima veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. V številnih specializiranih forumih je bil model priznan kot razmerje med najboljšimi in cenami. Tudi za mnoge uporabnike je bila naprava prijetna zaradi svoje majhne teže in dimenzij.
Naprava deluje na tehnologiji LCD x3 in ima popolnoma sprejemljivo ločljivost, zato je uživanje v vsakem filmu lahko v vsem svojem sijaju. Vse kritične pomanjkljivosti za razpoložljivo ceno ne diskriminirajo uporabnikov, zato je model mogoče priporočiti vsakomur, ki si želi "velik zaslon".
Predvidena cena -približno 10.000 rubljev.

Aiptek MobileCinema i2

Ta model je postavljen kot poceni žepni projektor. Naprava je izdelana z uporabo tehnologije LCoS in lahko izda resolucijo 960 s 540 točkami. To pomeni, da imamo svoj žepni TV.
Model deluje čudovito s katero koli napravo Android in je bolj ali manj združljiv s pripomočki iOS (potrebno je dodatno temeljito uglaševanje). Kot žlico katrana prihaja življenjska doba baterije, kjer so baterije komaj dovolj za en film srednjega formata. Zato je pripomoček bolje uporabiti v tandemu z vtičnico. Uporabniki so zelo odzivni glede zmogljivosti pripomočka. Cenili so ne le svojo miniaturo, temveč tudi kakovost slike na izhodu, pa tudi veliko zbirko brez kakršnih koli luvtov, prask in drugih težav. Ocenjeni stroški - približno 20.000 rubljev.

iconBIT TBright X100

Ta poceni projektor poganja tehnologija DLP in podpira ločljivost 854 x 480 slikovnih pik. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, se je izgled modela izkazal za izjemno privlačnega, tako kot cena. Kar zadeva pomanjkljivosti, lastniki niso našli resnih težav. In če se kažejo majhne slabosti, potem pojdite v ozadje, ki gleda na ceno naprave.
Zaradi svetlobnega toka 85 lm je vsak poceni zaslon za projektor primeren za delo. Poleg tega je veliko uporabnikov zadovoljnih z življenjsko dobo baterije in njeno majhnostjo. Približna cena - približno 15000 rubljev.

Vivitek D516

Ta prenosni projektor je privlačenzunanjost in zelo majhna teža. Model deluje na podlagi tehnologije DLP in podpira ločljivost od 800 do 600 točk. Ena od posebnosti naprave je 3D vizualizacija, ki je precej kvalitativna, kar je redko naprava tega segmenta.
Uporabniki so na splošno pozitivni glede modelov. Večina lastnikov opozarja na enostavnost uporabe in zanesljivost zasnove. Prav tako mnogi opažajo dobro osvetlitev projektorja, ki vam omogoča ogled podatkov na zaslonu na sončen dan.
Ocenjeni stroški - približno 30.000 rubljev.

BenQ MS504

Naprava je zelo podobna napravi Vivitek D516. Imamo podobno ločljivost od 800 do 600 slikovnih pik, podporo 3D formatu, tehnologijo DLP in majhne dimenzije.
Ena od značilnosti tega projektorja je dobra življenjska doba svetilke in nizka poraba energije, kljub prisotnosti tako prostornih tehnologij. V plus modela se lahko nanašajo tudi na zelo kakovostne vgrajene zvočnike. Seveda pa domače gledališke zmogljivosti govorijo daleč, vendar v primerjavi s konkurenti zvenijo precej vredno. Dobra polovica uporabnikov pozitivno ocenjuje model. Mnogi so imeli za srce prisotnost inteligentne avtomatizacije in dobro oskrbo z svetlostjo naprave. Prav tako lastniki opozarjajo na zelo tiho delovanje naprave, kar je pomembno za tiste, ki gledajo filme v slušalkah, ko otroci spijo doma. Nekateri se pritožujejo zaradi preveč grdega menija, vendar se po nekaj tednih izkoriščanja začnete navaditi in nelagodje izgine.Približna cena naprave - približno 30 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije