Steam Odpravljanje težav pri povezovanju s strežniki

Sodobne računalniške tehnologije zagotavljajo takojšen trenutni sistem za prenos informacij med različnimi regijami, državami in celinami našega najljubšega planeta Zemlja, vendar ni jasno, zakaj obstaja nekaj napak pri povezovanju, ki jih je treba rešiti že dolgo časa, vendar so časi, ko lahko se lotite problema in vse bo dobro delovalo. V tem članku bomo razpravljali o težavah s Steamom pri povezovanju s strežniki, kako sami odpraviti to težavo v računalniku z uporabo mobilne aplikacije Steam.


Vzroki za napako strežniške povezave

Mnogi so slišali takšno besedo kot "strežnik", vendar ne vsi vedo, kaj in kako počne. Pri povezovanju domačega ali satelitskega interneta na vaš računalnik ste povezani z globalnim internetnim omrežjem, vendar je vredno vedeti, da če se na primer povežete z vašo najljubšo družabno mrežo, se najprej obrnete na strežnik, na katerem je določeno socialno omrežje . Za majhna spletna mesta se uporablja en, a močnejši strežnik, če želi uporabnik zaščititi svojo spletno stran pred napadi, potem bo moral plačati, da se prenese na strežnik, kjer je manj drugih spletnih mest, ali samo on, tako da so vsi viri naprave usmerjeni le v obdelavo njegovih zahtevkov. kot tudi s Steam.
Parna je tako globalna, da ima skoraj vse civilizirane države za več strežnikov. Mnogi so to verjetno opazili pri izbiri regijeRačunalniška igra Dota 2 (ki se distribuira samo prek Steama), imate možnost izbire med različnimi strežniki, na primer Rusijo, Indijo, Afriko, Ameriko itd. Vendar pa so uporabniki vsako leto vedno več, zato nekateri strežniki dobesedno zadušijo in ne uspejo.


Ne bodite razburjeni, če se to zgodi, potem boste preusmerjeni na drugo. Toda to se ne zgodi vedno, zato bomo v naslednjem delu članka podrobno opisali, kako rešiti problem Steam pri povezovanju s strežniki. Prav tako je treba omeniti, da obstaja verjetnost okvare programske opreme na vašem računalniku, vendar bomo to možnost upoštevali.

Kako odpraviti težavo s pare pri povezovanju s strežniki

Preobremenjeni strežniki so pogosta težava, zato vam dajmo najboljši nasvet naenkrat: počakajte nekaj ur. Ampak, če vas problem muči in morate takoj stopiti v stik s Steamom, potem vam bodo spodaj dane metode reševanja problemov, vsaka na svoj način lepa. Nastavitev povezave s strežnikom s pomočjo bližnjice:
 • Če imate na namizju bližnjico Steam, potem ustvarite še eno bližnjico, da bo original ostal nespremenjen za vsak slučaj.
 • Z desno tipko miške kliknite na novo ustvarjeno bližnjico in izberite Lastnosti.
 • Pred vami bo veliko možnosti, vendar pa potrebujemo polje "Predmet", napisali naj se, da gredo v izvršilno datoteko, na koncu vrstice dodajte "-tcp". Tako priporočamo, da rešimo problem v teh. podporo.
 • Zagon programa,in po več poskusih se boste lahko prijavili. Če ta metoda ni primerna, poskusite drugo.
 • Nekatere parne napake pri povezovanju s strežnikom je mogoče razrešiti na naslednji način:
 • Zaženite ukazno vrstico kot skrbnik, tako da z desno tipko miške kliknete meni Start, v ukazni vrstici, ki se izvaja v imenu Administrator ".
 • V ukazni poziv vnesite: netsh winsock reset - in pritisnite gumb Enter. Znova zaženite računalnik in izvedite ponovno prijavo. Veliko igralcev pomaga.
 • V nekaterih forumih ljudje pravijo, da spreminjanje gesla pozitivno vpliva na to situacijo. Večkrat poskusite vnesti napačno geslo in nato obnovite geslo prek aplikacije Steam, nameščene v telefonu.

  Onemogočanje protivirusnega programa

  Mnogi ljudje vedo, da so nekateri protivirusi namenjeni zaščiti vašega računalnika neposredno na internetu. Lahko na primer prepovejo brskalnik dostop do določenega spletnega mesta, povezovanje z neznanimi vrati in drugimi stvarmi v odprta vrata računalnika, včasih pa napake, ki prepovedujejo dostop do mnogih aplikacij, ki naj bi jih okužil virus. Poskusite začasno ustaviti protivirusno delo, nato pa aktivirajte Steam.

  V zaključku

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako rešiti težave s Steamom pri povezovanju s strežniki. Podobne težave se pojavijo pri kateri koli znani aplikaciji, ki uporablja internet, zato je glavna stvar -bodite potrpežljivi in ​​sledite zgornjim navodilom, če potrebujete dostop takoj.

  Sorodne publikacije