Kako narediti zaslon v igri visoke kakovosti

Skoraj vsak igralec naleti na situacijo, v kateri mora narediti posnetek zaslona v kateri koli igri. Prej je bilo to precej problematično, toda zdaj ta proces ne traja veliko časa, v nekaterih primerih pa se lahko izvede brez programov. Torej, kako narediti zaslon v igri?

Normal screenshot

V nekaterih primerih je mogoče narediti posnetek zaslona igre z uporabo standardnih funkcij sistema Windows. To zahteva samo program Paint, ki je samodejno nameščen v računalniku. Kako pripraviti zaslon v igri:
 • Zaženite igro.
 • Izberemo pravi trenutek, ki ga želimo prikazati.
 • Če iščete tipkovnico in najdete Prt Scrn gumb, kliknite nanj.
 • Odprite Paint in pritisnite CTRL + V.
 • Nalaganje posnetka zaslona in ga shranite. Vse je preprosto.
 • Ugotovili smo, kako narediti ohranjevalnika zaslona v igri brez programov tretjih oseb, vendar ta metoda ne deluje vedno, ker niso zajete vse igre. Vendar pa obstajajo tudi drugi načini, ki lahko pomagajo v tej situaciji.


  Posnetek zaslona preko Fraps ali Bandicam

  Mnogi programi, ki vam omogočajo, da naredite posnetke zaslona, ​​omogočajo tudi izdelavo visokokakovostnih fotografij. Posnetki so narejeni zelo hitro in zelo kakovostno, čeprav je odvisno od izbire uporabnika. Za posnetke iger, Fraps in Bandics so odlični tudi. Te programe lahko popolnoma prenesete brezplačno, v stanju pripravljenosti pa ne naložijo CPE-ja (CPU) in v igrah prikažejo tudi FPS. Kako pripraviti zaslon v igri skoziFraps:
 • Prenesite in namestite katerokoli različico programa (po možnosti zadnjo).
 • Pojdite na razdelek "Fotografija".
 • Izberemo katero koli priročno tipko za posnetek zaslona in shranimo.
 • Če želite, ponovno zaženite program. Najprej odpremo "Fraps" in šele nato - igro.
 • V igri kliknemo na predhodno izbrani ključ in prejmemo zvočno sporočilo, po katerem dobimo samo posnetek zaslona.
 • Bandicam je približno enak, saj so ti programi zelo podobni vmesniku in funkcijam na splošno.


  Steam, Origin, Uplay

  Mnogi se zanimajo, kako narediti zaslonske igre na vašem računalniku. Zgornje metode lahko pomagajo pri tem. Obstajajo pa tudi posebni programi (igralne platforme), kjer lahko kupite licenčne igre. Pogosto takšne platforme omogočajo, da naredite posnetke zaslona v sami igri (brez programov tretjih oseb) dobre kakovosti. Vzemimo primer Steama. Ta program vam omogoča, da naredite screenshot v vseh igrah, je dovolj, da izberete ključ v nastavitvah in mirno uporabo (privzeto, F12). Zasloni so izdelani hitro, proces spremlja zvočni signal. Nato ga lahko prenesete v računalnik ali družabno omrežje. Prav tako jih lahko prenesete iz same pare, tako da si lahko slike zaslona ogledate v razdelku »Aktivnost« drugih uporabnikov. In kaj, če ne uporabljam računalnika, prenosnika? Kako narediti zaslonske igre na prenosnem računalniku? Vse je zelo preprosto. Vse zgoraj navedene metode delujejo tako v primeru računalnika kot v primeru prenosnika, tako da ne bo težav.

  Povzetek

  Mnogi dejansko ne vedokako narediti posnetek zaslona igre na vašem računalniku, prenosnem računalniku in drugih napravah. Ta proces je zelo enostaven in ga je mogoče rešiti v različnih situacijah, tako da mora vsaka oseba, ki uporablja računalnik, preprosto zapomniti ta preprosta dejanja.

  Sorodne publikacije