ASUS ATK paket: Kaj je program, ali potrebuje prenosnik?

Lastniki skoraj vseh sodobnih modelov prenosnih računalnikov ASUS pogosto posvečajo pozornost dejstvu, da je sistem v predstavljeni obliki nerazumljiv za mnoge aplikacije ASUS ATK Package. Kaj je ta program, ne vsi vedo. Nekateri uporabniki so na splošno nagnjeni k temu, da ta paket obravnavajo kot niz gonilnikov. To je delno tako, vendar le delno.

Paket ATK: Kaj je ta program?

Ni presenetljivo, da mnogi uporabniki razmišljajo o tem programskem orodju le v smislu voznikov, ki so potrebni v sistemu za pravilno delovanje "železne" opreme.

Včasih je v naslovu namesto standardnega paketa ASUS ATK lahko prikazan vozniški paket ATK. Kaj je ta paket v širšem smislu in bo nadalje obravnavano. V skladu s tem, bodimo pozorni na potrebo po takšni programski opremi na prenosnih računalnikih in izvedljivosti uporabe.

Paket ASUS ATK: Kaj je program ali ga potrebuje?

Praviloma večina sodobnih uporabnikov ve, da se pri nameščanju na računalnik ali prenosnik katerega koli operacijskega sistema vsi gonilniki namestijo samodejno z uporabo lastnih baz podatkov OS. Vendar pa sistem ne more vedno najti nekaterih povezanih programov nadzora za nestandardno opremo. To je treba prenesti s uradne spletne strani proizvajalca in nato integrirati v sistem.

Za podobne namene (da se ročno ne prenesejo gonilniki za naprave) in za paket ATK je ustvarjen komplet paketov. Kaj je to?program? Kot je že jasno, je to po eni strani popoln sklop najpomembnejših gonilnikov. Toda to se lahko zdi res samo na prvi pogled (čeprav je jasno, da bo takšen sklop nujno potreben vsaj za namestitev istih gonilnikov). Dejansko so zmogljivosti paketa precej širše, saj ne vključujejo samo gonilnikov, temveč tudi veliko dodatnih modulov, ki omogočajo uporabo funkcij paketa in za popolnoma različne namene. Toda tukaj ima vsak uporabnik legitimno vprašanje, ali naj celoten paket obdrži na svoji napravi. Če želite odgovoriti na to, morate upoštevati nekatere pomembne značilnosti celotnega paketa ATK. Kaj je ta program je še vedno razumljivo. Pojdimo na dodatne module.

Paket programske opreme

Torej, kaj je tako zanimivo v nizu? Med dodatnimi pripomočki, ki so prisotni v tem nizu, je treba izpostaviti naslednje:
 • Storitev Generic Function je univerzalni programski modul, ki je odgovoren za konfiguriranje in uporabo električnih vezij z možnostjo ponastavitve gumbov za omogočanje ali onemogočanje prenosnih računalnikov iz omrežja.
 • Hotkey je pripomoček, ki vam omogoča hitro in učinkovito nastavitev hotkeys ali njihovih kombinacij, kar je za mnoge uporabnike na istem Windows OS zelo težko.
 • OSD je posebno orodje za krmiljenje funkcijske tipke FN (skoraj popoln analogni program) v kombinaciji z drugimi tipkami za hitro klicanje določenih dejanj (nastavitev glasnosti, svetlost zaslona, ​​vklop brezžičnega omrežja)modulov itd.).
 • Mediji so zelo zanimivo orodje za delo z večpredstavnostnimi datotekami (avdio in video), katerih nekatere različice so lahko tudi predvajalnik programske opreme, ki se lahko uporablja namesto privzetega predvajalnika Windows Media Player.
 • Kot vidimo, je orodje videti precej dostojno in zanimivo. Poleg tega, zaradi svoje preprostosti, v nasprotju s sredstvi sistemov, ki temeljijo na Windows, lahko vsakdo, tudi najbolj nepripravljen uporabnik, to branje elementarno.

  Zahtevane komponente za uporabnost paketa

  Vendar pa mora biti za normalno delovanje celotnega kompleta sistemska naprava, imenovana ATK0100 ACPI UTILITY, pravilno delovati na podlagi gonilnika istega imena ATK0100.
  Če prvotno ni nameščen, ne bo mogoče doseči normalnega delovanja iz paketa, in nekateri moduli preprosto ne bodo nameščeni (vsaj v istem upravitelju naprav, bo ta sistemska komponenta označena z rumenim označevalcem, ki kaže na njegovo nezmožnost). zaradi odsotnosti ali nepravilne namestitve navideznega gonilnika). V najpreprostejšem primeru se lahko prijavite na uradno stran ASUS-a in prenesete iz njega celoten paket ATK paketa. Kaj je ta program? Na prvi stopnji je najpogostejši namestitveni program, drugi pa je sklop modulov, ki razširjajo in poenostavljajo izvajanje nekaterih specializiranih nastavitev.

  Sklepna ugotovitev

  Tako se lahko z približevanjem logičnemu zaključku opisa celotnega sklopa ugotovi, da je njegova uporaba vredna vsaj zato, ker jeS svojo pomočjo je veliko ukrepov poenostavljenih. Ampak tukaj je treba povedati, da je to orodje izračunano izključno na prenosnih računalnikih in netbookih ASUS. Z drugimi (čeprav zelo podobnimi) sistemi ne bo delovalo. Vendar pa pregledi na internetu od tistih uporabnikov, ki so ga preizkusili v akciji, kažejo, da po številnih parametrih njegove značilnosti in zmožnosti prevladajo nad sredstvi operacijskih sistemov, napake pri delu pa niso nikoli opazne (z redko izjemo). Gonilnik morate namestiti samo s pripomočkom in do konca.

  Sorodne publikacije