Namen in vrste kamuflaže "Vari Tander"

Želja, da bo vaš prvotni bojni voznik precej pogost pri igralcih War War. To je razumljivo, ker vsakdo želi izstopati iz splošne mase in narediti opremo edinstveno. Eden od načinov, ki omogoča, da se uresniči v "War Tarandru", je kamuflaža, katere vrste in namen se bodo nadalje obravnavale.

Namen prikrivanja

Razlogi, zakaj igralci uporabljajo svoje maskiranje za svoje cisterne, so lahko različni. Nekateri ljudje teh tehnik ne marajo v osnovni različici, drugi pa se naveličajo gledanja istega avtomobila v desetih bitkah (in včasih mora to storiti). Glavna stvar je, da je videz vsakega rezervoarja v igri mogoče spremeniti dobesedno v nekaj klikih.


Posebej je treba poudariti način simulatorja. Tukaj, za razliko od arkadnih, sovražna oprema ni označena z oznakami, zato se kamuflaža uporablja za njen neposredni namen - za maskiranje. Res je, da nekaterim igralcem ne pripisujejo velikega pomena, vendar tehniko še vedno barvajo v najsvetlejših barvah.

Standardni maskirni

Standardni maskirni premaz v "WAR Tanderju" je orodje za prilagajanje tehnologije, ki so jo razvili razvijalci. V večini primerov je to le slika bojnega vozila pod določenimi podnebnimi razmerami. Na primer, v igri so pogosto zimske, puščavske in druge podobne različice videza tankov.
Kljub določenemu vzorcu, dobite standardni kamuflaž za tanke v"War Tarander" ni tako preprost. Da bi to naredili, boste morali uničiti določeno količino sovražne opreme natančno na rezervoarju, za katerega želite dodatne možnosti prilagajanja. Poleg tega lahko tudi standardne kamuflaže urejamo s spreminjanjem parametrov, kot so velikost madežev, obraba, količina rje na telesu itd.


Kamuflaža po meri

Kamuflažo po meri ustvarijo igralci sami, in pravzaprav je na tehniki narejen vsak vzorec. Vse tukaj je omejeno le z domišljijo. Ne pozabite, da bo treba to prilagoditev tudi zaslužiti, vendar jo je veliko lažje narediti kot pri standardnem maskiranju. Morali boste sodelovati v bitkah o tehniki države, za katero želite odpreti svoje lastne možnosti prikaza. Hkrati se ta možnost takoj odpre za vse posode ene frakcije.
Prav tako je treba omeniti, da uporabnikovo maskiranje ni vidno drugim akterjem. Uporabljate ga izključno zase. Vendar pa, ko ste naredili res kakovostno prilagoditev ene ali druge tehnike, se lahko obrnete na upravitelja vsebine programa War Thunder in ob upoštevanju določenih pogojev bo vaša igra dodana v igro in bo vidna vsem.

Sorodne publikacije