"Rubutube" ne deluje: razlogi in kako jih odpraviti

Spletna mesta, ki so podobna tem, se morda ne bodo odzvala na vaša dejanja iz različnih razlogov. Ena izmed njih in verjetno najpogostejša je slaba kakovost povezave z internetom. Ali banalno preobremenitev video gostovanja zaradi velikega števila uporabnikov ali DDOS-napada. Routube ne deluje, če imate nameščen blokator oglasov AdBlock ali podobno programsko opremo.

Težave s predvajalnikom Flash

Ta težava se pojavi pri začetnikih. Predstavljajte si, da je video gostovanje Rutube integralni urni mehanizem in zahteva, da jih človek odpre. Torej je taka ura Flash Player. Omogoča vam, da vključite videoposnetek in si ga ogledate dobre kakovosti.


Prenesete ga lahko na internetu ali na uradnem spletnem mestu Adobe. To se zgodi tako, da imate "Flash Player", vendar ne dejansko različico. V tem primeru vam ponavadi ponujamo nadgradnjo neposredno v aplikacijo. Ali pa pojdite na "Ruutube" in poskusite gledati video, preden se prikaže sporočilo, da je vaš "Flash Player" zastarel in ga je treba posodobiti.

Še vedno, "Routube" ne deluje, kaj storiti?

To pomeni, da obstajajo težave z blokatorji oglasov. Najverjetneje imate razširitve brskalnika, kot so AdMuncher, AdBlock in podobna orodja. Dejstvo je, da gostovanje videov deluje zaradi njegove infuzije. To je ona, ki zagotavlja osebje "Rutuba" in delo strežnikov. Namesto da bi gledali oglase, jih prikrajšate za resno zaslužen denar in ne bodo več imeli ničesar za zadržatispletnem mestu. S tem denarjem poskušajo v vseh pogledih izboljšati sistem in bodo, kot je sedaj priljubljeno, sposobni izdati aplikacijo za mobilne telefone.


Onemogočanje blokatorjev oglasov

Če želite uporabljati spletno mesto, morate izključiti blokator oglasov. Razmislite o primeru AdBlock-a, v drugih primerih je vrstni red dejanja podoben:
 • Kazalec miške, kliknite na ikono "Adblock". V večini brskalnikov se nahaja desno od naslovne vrstice.
 • V kontekstnem meniju izberite vrstico "Možnosti" in jo kliknite.
 • V oknu poiščite »Prikaži oglase na spletni strani ali domeni«.
 • Vpišite naslov spletne strani http://rutube.ru.
 • Potrdite svoja dejanja s klikom na "OK!".
 • Posodobite stran s tipkovnico F5.
 • Ti ukrepi ne vplivajo na blokiranje oglaševanja na drugih spletnih mestih. Prav tako bo blokiran na virih, ki niso Rutube.

  Ni blokatorja oglasov, vendar Rubutube ne deluje

  Najprej preverite, ali ste izpolnili šesti stavek. Če je tako, poskusite zapreti in ponovno odpreti brskalnik. To lahko pomaga znova zagnati računalnik, ponavadi je vedno zatekanje. Ponovno preverite različico »Flash Player«. V primeru, da vse zgoraj navedene metode niso bile koristne, se prepričajte, da se odjavite od tehnične podpore glede vaše težave. Če želite to narediti, pojdite na spletno stran "Rubutuba", odprite vsak video in videli boste gumb z gestami. Z desno miškino tipko kliknite in izberite »Pošlji«.Sporočilo o napaki. "
  V oknu kliknite na razlog" Izdajanje oglasnega okenčka, ki ni nameščen na moji napravi. "Če iz tega razloga pritožbe ne morete predložiti na ta način, lahko pišete neposredno na tehnično podporo.

  Druge težave

  Spletna stran lahko deluje ne samo zaradi zgoraj navedenih razlogov, temveč lahko opravlja tehnično delo, v katerem je prekinjena in ne moreš gledati zanimivih videoposnetkov. "Rubutube" ne deluje, natančneje, nekaj videoposnetkov morda ne bo delovalo Na primer, priljubljeno serijo FizRook lahko vidijo samo ruski prebivalci, v sosednjih državah pa vam bo dano okno, v katerem je "Vaša država omejena", in tako naprej. ogledalo.

  Sorodne publikacije