Motorcycle Racer Nitro 250: specifikacije, prednosti in slabosti

Motorcycle Racer Nitro 250 - zamisel komercialnega in produkcijskega podjetja "Reiser", ki se v zadnjih desetih letih ukvarja z razvojem in proizvodnjo motornih koles. Predstavništva in uradni trgovci podjetja se nahajajo v več kot 200 mestih Rusije in državah ETS.

Specifikacije

Racer Nitro 250 ima dobro dinamiko: najvišja hitrost je 110 km /h, kar zadostuje za potovanja znotraj in med tiri. Zadnje vzmetenje je opremljeno z enosmernim amortizerjem s prednapetostjo vzmeti, tako da se lahko prilagodi na togost. Vzmetenje potuje s potnikom. Promet na mestnih ulicah ne povzroča neugodja: okvare ali druge nevšečnosti se ne čutijo. Sprednje vzmetenje motornega kolesa je opremljeno s standardno neobrnjeno vilico, zaradi česar je zanesljivost enote bistveno večja, saj so vilice opremljene z debelimi peresi, ki vzdržijo visoke obremenitve.


Asfaltne pnevmatike z liti diski so nameščene na sprednji in zadnji del motornega kolesa Racer Nitro 250. Zavorni sistem je sestavljen iz prednjih kolutnih zavor in zadnjega bobna, ki je zelo informativen, kar omogoča natančno doziranje uporabljenih sil. Motocikel se odlikuje po manevrski sposobnosti in dinamičnosti zaradi relativno majhne teže 133 kg s svojimi velikimi dimenzijami. Instrumentna plošča je informativna in enostavna za branje, vsebuje vse potrebne informacije, vključno z informacijami o ravni goriva v rezervoarju in vključenem prenosu. VDno izpušnega sistema je resonator, ki zmanjša hrup in poveča moč motorja. Motor se ponaša z dobro vidljivostjo zaradi širokega in udobnega vzvratnega ogledala. Dobre tehnične lastnosti Racer Nitro 250 in udobnega sedeža lahko nosite na sopotnikovem motorju.

Krmiljenje

Motorno kolo Racer Nitro 250 se upravlja s pomočjo ročajev. Na desni je ključ za vklop svetlobe, na levi - stikalo daljnega in kratkega svetlobnega pramena ter indikatorji zavoja. Zahtevana in izvirna funkcija je možnost utripanja oddaljene svetlobe prihajajočega prometa. Volan ima tudi sesalni vzvod - primeren za enostavno dostopnost. Naprej je vzvod sklopke, prekrit z gumijastim ohišjem, ki ščiti dele pred vlago in umazanijo. Volan je širok in ergonomičen, enostaven za uporabo. Racer Nitro 250 je opremljen s kickstarterjem in električnim zaganjalnikom, ki poenostavi zagon v primeru izpraznitve baterije.

Prednosti motornega kolesa

 • Ohišje je izdelano iz visoko kakovostne plastike, odporno proti poškodbam, tudi pri padcu na ravno površino.
 • Natančen senzor goriva.
 • Svetel žaromet.
 • Zanesljiv zavorni sistem.
 • Hitri hladni zagon. Prihaja z že nastavljenim uplinjačem.
 • Gospodarska poraba goriva na 100 kilometrov 26 litrov.
 • Vključuje komplet orodij: držalo za sveče, dve šestkotniki, klešče, tri ključe in izvijač.
 • Slabosti motornega kolesa

 • Po 30-40 km vožnje se začne škripati nihalo. Olje traja le en teden, po tem pa je treba vse dele ponovno mazati. Težavo lahko rešite samo z vgradnjo plastičnih podložk.
 • Močno raztegnjena veriga. Razlogov je lahko več - tako veriga kot nihalo, ki hodi in razteza verigo nepravilno.
 • Na plastični oblogi dušilnika se barva hitro izbriše.
 • Razdalja ventila se ne da nastaviti brez demontaže motorja. Ta slabost se pojavlja le v Racer Nitro 250. Prejšnja različica - Nitro 200 - je bila opremljena z istim motorjem, ki ima veliko glavo. Zaradi razlike v dimenzijah pri vgradnji motorja Nitro 250 se razdalja med pokrovom ventila in okvirjem zmanjša, kar onemogoča odstranitev pokrova - leži v okvirju.
 • V kompletu guma ni primerna za premikanje po mokri asfaltni cesti.
 • Motorno kolo Racer Nitro 250 je zanesljiv in kakovosten železni konj, ki je kot nalašč za prve izkušnje tako v smislu potovanj kot vzdrževanja.

  Sorodne publikacije