Načine, kako pojasniti, kako postaviti modo v GTA: San Andreas

Ta članek bo razpravljal o tem, kako vzpostaviti mod za "GTA: San Andreas". Namestitev modsov je dober način za diverzifikacijo igranja. S to metodo lahko spreminjate številne elemente samega vmesnika igre, pa tudi posamezne konfiguracije, kot so teksture, modeli in drugo.

Pripravljalna faza

Načini nastavitve moda za "GTA: San Andreas". To lahko storite z različnimi programi podpore in z enostavnim načinom zamenjave datotek v imeniku iger. In če v drugem primeru, brez manipulacij pred namestitvijo mods ne potrebujejo, potem v prvi je potrebno. Torej, preden namestite mod za "GTA: San Andreas", boste morali prenesti nekatere programe, ki vam bodo pomagali pri izvajanju iste namestitve. Prvi predstavljeni program bo Crazy IMG Edition. Točno to bo uporabno pri delu z razširitvenimi datotekami dff in txd. Prav tako prenesite in namestite program TXD Workshop, tako da lahko delate z načini prikaza.

Na splošno bo to dovolj. Zdaj smo drzno premikali, kako nastaviti mod za GTA: San Andreas.

Kje je moda?

Prav tako se je treba dotakniti teme, kjer je bolje sprejeti modo. Konec koncev, vsakdo ve, da ko prenesete nekaj iz interneta, ste vedno v nevarnosti, da na vaš računalnik virus. Mesta, ki so gostiteljska moda polna in se ne morejo pohvaliti s čistostjo vsebine. Pogosto se zgodi, da je v arhivu z modom postavljen še vedno inzlonamerno programsko opremo. Zdaj vam bomo povedali, kje lahko prenesete ta arhiv brez ogrožanja računalnika. Razmislite o treh straneh, ki so lahko ponosne na ponujene storitve, saj pri prenosu vsebine nikoli ne boste prenesli virusa v računalnik. To so naslednja mesta: GTAViceCity, LibertyCity in AR Mods. Treba je omeniti, da lahko prenesete "GTA: San Andreas" z uveljavljenimi modi.

Nastavitev moda: prva metoda

Zdaj pa pojdimo naravnost na pravi način, da nastavimo mod za igro "GTA: San Andreas". Prvi način namestitve bo predstavljen, vendar ne edini. Metoda ni najlažja in je ni treba obvladati, vendar je smiselno, da jo tukaj povedo, da ni dodatnih vprašanj.

Na primer, razmislite o namestitvi načina orožja, ki ga boste prenesli iz GTAViceCity. Ta metoda bi pomenila namestitev s samodejnim zaganjalnikom, ki opravi vse za vas. Ko se uporabnik prijavi na spletno mesto, v razdelku "GTA: San Andreas" na plošči na levi strani, izberite "Arms" v polju "File". Sedaj morate najti in prenesti mod za vas. Kot lahko vidite, bo arhiv prenesen. Po nalaganju ne morete niti dekomprimirati. Preprosto odprite in dvokliknite datoteko s končnico exe. Pojavilo se bo okno za samodejno namestitev mod. Vse kar morate storiti je, da v ustreznem polju navedete pot do mape z igro. Ko to storite, morate še vedno klikniti gumb »Namesti«. V primeru, da je vse uspešno opravljeno, bo uporabnik poslal pismo. PoTo lahko varno zapre namestitev in zažene igro.

Namestitev moda: druga metoda

Zdaj gremo k drugi metodi nastavitve moda. Za razliko od prvega, bo nekoliko bolj zapleten, vendar so takšni načini precej pogostejši, zato ga je treba nujno upoštevati. In pogledali bomo primer "GTA: San Andreas", kako namestiti avtomobilske avtomobile. Tokrat bomo uporabili stran LibertyCity za prenos mod. Torej, premaknimo se nanj in ga prenesemo iz ustreznega dela moda v avto.
Ko je arhiv prenesen v računalnik, ga poiščite in ga razpakirajte na primerno mesto. Ne pozabite na pot do datotek, saj jo boste morali podati pozneje. Medtem morate odpreti preneseni program z imenom Crazy IMG Tools, o katerem smo razpravljali na začetku članka. V oknu kliknite na polje "Datoteka" na zgornji plošči. V meniju izberite zavihek »Odpri«. Zdaj morate pot do datoteke iz imenika igre postaviti v GTA3. Če ga želite najti, se prijavite v mapo z igro in pojdite na lokacijo Modeli - točno tam, kjer se nahaja želeni predmet. Označite in kliknite gumb »Odpri«.
Zdaj na zgornji plošči morate izbrati element "Uredi" in v meniju "Dodaj z zamenjavo". Pred vami se odpre okno. Tokrat moramo utreti pot za prej prenesene datoteke, ki smo jih razpakirali. Zato pojdite v mapo, kjer se nahajajo, izberite in kliknite gumb "Odpri". Zdaj moramo ponovno zgraditi arhiv. Če želite to narediti, kliknite gumb »Datoteka« inkliknite ime elementa. Sistem vas bo vprašal, če ste prepričani, da želite obnoviti arhiv. Izberite odgovor "Da" in v oknu kliknite gumb "Shrani". Na ta način uporabnik potrdi zamenjavo. Samo počakati morate, da se postopek konča. To dokazuje napis "Open Archive", ki se pojavi v spodnjem levem kotu okna. Če je tako, zaprite okno in zaženite igro - mod je uspešno nameščen. Mimogrede, na enak način lahko nastavite mod "GTA: San Andreas" - parkour in vaš junak v igri se bo naučil izvajati lepe akrobatske trike.

Nastavitev načina na očesu

Naslednji tip namestitve moda bo povezan s pogledom. Z naslednjimi manipulacijami lahko preprosto spremenite ikono pogleda po vaših željah. Torej, prva stvar, ki jo morate storiti je, da se prijavite na spletno mesto s tem mod mod. V našem primeru na Improve3d Crosshairs. Izberite želeno kategorijo in naložite sliko PNG v računalnik. Ne pozabite, kje ste shranili datoteko.
Sedaj boste morali uporabiti program TXD Workshop, ki je bil predstavljen na začetku članka. Ko jo odprete, kliknite Odpri TXD, ki se nahaja na zgornji plošči. V oknu morate utreti pot do že znane mape Modeli, ki se nahaja v korenu igre. Tokrat morate izbrati datoteko hud.txd. V glavnem oknu programa so se pojavile vse ikone v igri. Potrebujemo samo eno pregledno ikono, jo najdemo pod imenom siteM16. Nato izberite element in kliknite gumb "Uvozi". Kot rezultatodpre se okno. Potrebno je utreti pot do izčrpanega pogleda. Kliknite "Odpri" in pogled bo zamenjan. Ostaja samo uporaba gumba "Shrani TXD".

Spreminjanje pisav v igri

Na splošno smo govorili o nastavitvi modsov, vendar se lahko končno hitro spomnite, kako lahko v igri namestite nove pisave. Operacija je precej preprosta in v celoti obvladuje vsakega uporabnika, vsaj dodatnih programov ni treba prenesti. Torej, poiščite na Net nekaj pisav za igro in jo prenesite v računalnik. Prepričajte se, da se imenuje pisave s končnico txd. Zdaj odprite mapo z igro in pojdite na Modeli. Preneseno datoteko kopirajte v to mapo. Torej je v nekaj klikih pisava v igri spremenila v novo.

Sorodne publikacije