Kako postaviti točko doma v Minecraft, kot tudi druge načine, kako priti domov

Mnogi od nas so igrali čudovito igro "Maincraft", v kateri so arhitekturne strukture, mehanizmi kakršne koli kompleksnosti in možnosti omejeni le z letom naše domišljije. V njem lahko absolutno vse, ker je svet v igri ogromen, in to je precejšen del kompleksnosti, ker je nekoč izgubil hišo, je nikoli več ne moreš najti. Danes vam bomo povedali, kako postaviti točko doma v Minecraftu.

Kraj, kjer lahko postavite piko

Kako postaviti točko doma v "Minecraft"? Prva stvar, ki jo morate zgraditi, je ista hiša ali jama, v kateri se želite še naprej razvijati. Svet "Minecrafta" je odličen, zato so kraji, kjer lahko živite, neskončni niz. Vsak svet je edinstven na svoj način, saj se z vsakim ustvarjanjem oblikuje edinstven zemljevid, ki se razlikuje od vseh drugih. Ampak gremo nazaj v hišo. Preden se odločite, da boste pozorno preučili, je morda točka, ki ste jo izbrali, taktično koristna. Dobra izbira bo skrivna soba ali podstrešje, za ljubitelje pa zahod, odlična izbira je terasa.


Če se po vsaki vožnji odločite, kam želite iti domov, morate narediti naslednje:
 • Stojte točno na bloku, ki vam je najbolj všeč.
 • Zdaj morate odpreti klepet za vstop v skupino konzole. Če želite to narediti preprosto, morate samo pritisniti črko "T" (ali drugo, ki ste jo nastavili za odpiranje klepeta).
 • Na skrajni levi straniV spodnjem vogalu bo pol prozorno okno, pod katerim lahko vnesete karkoli, čeprav sporočila drugim igralcem (razen če seveda igrate na strežniku), vendar moramo vnesti tudi naslednji ukaz z latinskimi črkami: "/sethome". • Čestitam, zdaj lahko po smrti ali lastnih željah odidete domov brez prevelikih naporov! S tem je zelo preprosto, ponovno vklopite okno za klepet in vnesite ukaz /home, po katerem se boste takoj teleportirali domov. Bodite previdni, poševnica naj bo le: "/", sicer bo igra izdala napako.

  Nastavitev domače točke na strežniku

  Kako postaviti hišno točko na strežnik Maincart? Tukaj so stvari malo bolj zapletene, ker ne morejo vsi strežniki uporabljati več točk za ponovno sproščanje, če pa jih želite, potem morate podariti. Enako lahko nastavimo eno točko hiše, in to na enak način kot pri običajni igri:
 • Izberite kraj, kjer se nahaja vaš dom.
 • Odprite klepet s pritiskom na gumb "T".
 • Napišite "/sethome".
 • Dokončaj, zdaj imaš domačo točko na strežniku Minecraft. Če vas nekdo ubije, se boste takoj vrnili na kraj, kjer ste postavili točko doma.

  Namestitev druge domače točke

  Kako postaviti 2. hišo v Minecraft? Če imate preveliko hišo ali nekatere izmed njih, potem vam bo pomagala ista metoda kot za druge primere, in sicer:
 • izberite kraj za gradnjo vašega drugega doma;
 • stoji na zahtevanem bloku;
 • Odpri klepet s klikomtipko "T";
 • , vnesite ukaz konzole "/sethome [katerokoli ime za vaš drugi dom]".
 • Druga točka za hišo je nameščena! Na ta način lahko naredite več točk, vendar morajo biti imena drugačna. Če se želite vrniti v določeno hišo, napišite "/home [ime izbranega doma]", po katerem se boste nemudoma teleportirali, in vprašanje "kako postaviti drugo domačo točko v Minecraft" vas ne bo motilo.

  Drugi načini za domov

  Obstajajo priložnosti, ko je internet izklopljen in ne obstaja način, kako pogledati spletno stran, kako postaviti piko doma v "Minecraft", vendar je treba takoj oditi domov. Na srečo, v "Maincraft" je funkcija, ki vam omogoča, da pridejo domov, vendar v tem primeru boste morali iti peš, kar bistveno omejuje možnosti potovanja. Če igrate na strežniku, lahko pogumno vtipkate ukaz /help, ki vam pomaga najti pravo ekipo, in če igrate eno samo igro, morate narediti naslednje:
 • Pojdite v hišo in jo poiščite na tipkovnici. gumb "F3", po katerem se na zaslonu prikažejo znaki, ki jih lahko izbrišete z istim gumbom.
 • Na sredini sredine boste videli črke "XYZ" in številke pred njimi, zapišite jih na list.
 • Te številke so definicija vaše lokacije na zemljevidu Minecrafta, kjer je -z gibanje proti jugu in + z na severu. Tudi pri X + x je gibanje proti vzhodu in -h proti zahodu. Y je determinanta višine, na kateri stojiš. Z beleženjem številk, ki so bile doma, se lahko z njo vedno vrnete brez veliko truda. Upam, daje odgovoril na vaše vprašanje o tem, kako v Minecraftu postaviti piko na dom.

  Sorodne publikacije