Kako do bitcoin-denarnice: korak za korakom navodila

Kako priti do bitcoin-torbice in ga napolniti z bitcoini - to vprašanje je danes zaskrbljeno, če ne vsi, veliko uporabnikov globalnega omrežja.

Kriptografija - kaj je to?

Kripto valuta se imenuje kategorija digitalne valute - podvrsta elektronskega denarja, ki nadzoruje izdajo in promocijo katere ne more niti država niti posamezni državljani. Posredniške strani, ki izvajajo prenos bitkoinov ali drugih kriptovalyut iz ene torbice v drugo ali ga umaknejo na bančno kartico, lahko po svoji presoji imenujejo komisijo. Bitcoin-tečaj je nestabilen, vsak lahko gleda vsak skok.


Cryptovolume je danes legaliziran v številnih državah sveta, vendar obstajajo države, kjer je uporaba te kategorije elektronskega denarja prepovedana z zakonom. Nobena resna banka ne omogoča sklepanja virtualnega denarja. Kako dopolniti Bitcoin-denarnice? S pomočjo plačilnih sistemov Qiwi, WebMoney, "Yandex.Money" in drugih "plačil".

Kje so sprejeti bitcoini?

Postopek za pridobitev kakršne koli vrste kriptovalyut imenujemo pristanek. Na račun ekstraktorja se pripiše plačilo za nezapletene ukrepe. Ko se razvoj nepremičnin razvija, je težje in težje dobiti kriptografsko valuto, zato veliko internetnih podjetnikov primerja to vrsto dejavnosti z rudarstvom zlata. Plačate lahko storitve ali nakupe iz denarnice, ki shranjuje kriptografsko valuto samo s prenosom sredstev iz ene vrste denarnice v drugo. Ko so sredstva porabili zaobupovanje, ki presega svojo resnično vrednost, je obstoj te podskupine elektronskega denarja ustavljen. Ustvarite lahko denarnico (ali drugačno vrsto digitalne valute), da boste lahko plačevali račune in opravljali finančne prenose na posebnih spletnih mestih, ki registrirajo elektronske denarnice.


Ustvarjanje denarnice za zbiranje bitkoinov na Blockchain.info

Kako dobiti Bitcoin denarnico z uporabo Blockchaina? Postopek je zelo preprost.
Med bivanjem na spletnem mestu mora uporabnik obiskati zavihek z napisom "Denarnica" in klikniti napis "Ustvari novo denarnico". Z navedbo e-poštnega naslova in izumljenim geslom lastnik potencialne denarnice še naprej registrira denarnico Bitcoin s klikom na gumb "Nadaljuj", in ko je ključna fraza odprta v oknu, je treba obnoviti dostop do računa, mora biti napisana ali natisnjena z možnostjo "Quick seal".
Ko ponovno kliknete na "Nadaljuj", se uporabnik znajde na strani z identifikatorjem, ki ga je priporočljivo ponovno napisati ali shraniti v ločeni datoteki. Na koncu postopka morate podati geslo, ki odpre novoustanovljeno bitcoin-denarnico. Registracija se opravi po uspešnem pooblastilu na spletnem mestu po kliku na gumb "Open Wallet". Na koncu postopka mora uporabnik priti do strani, kjer so registrirane vse informacije o prejetih in porabljenih bitkoinih. Naslov za to vrsto kriptiranega je naveden vna dnu strani.

Kako ustvariti Bitcoin Denarnico za Android

Preden dobite Bitcoin denarnico na pametnem telefonu, mora njegov lastnik zagotoviti, da je različica Bitcoin Denarnice, ki jo najdete na globalnem omrežju, primerljiva z različico telefona. Potem bo Bitcoin-denarnica, prenesena iz interneta in nameščena na pametnem telefonu, delovala samostojno.
Če je denarnica pravilno nastavljena, bo lastnik telefona lahko uporabljal vgrajene aplikacije Bitcoin Wallet - kalkulator in program za pretvorbo valut, ki se lahko uporablja za prikaz obstoječih BTC v obliki katere koli druge znane valute. Ključi naslova bitcoin-denarnice in naslov so shranjeni v pomnilniku telefona, običajno v datoteki wallet.dat. Lastnik telefona dobi priložnost, da zapre dostop do denarnice, ki jo ustvarite z geslom.

Kako pridobiti bitcoin-denarnico v sistemu WebMoney. Navodila za začetnike

Če želite ustvariti denarnico za zaslužek bitcoina, lahko uporabniki priljubljenega plačilnega sistema WebMoney izdajo uradno potrdilo. To storite tako, da spletnemu mestu posredujete podatke o potnem listu in številko mobilnega telefona. Ponudba, ki označuje številko mobilnega telefona, prihaja takoj po registraciji novega uporabnika. V naslednjem koraku se od potencialnega lastnika denarnice Bitcoin zahteva, da vnese osebne podatke, potem pa se uporabnik s klikom na gumb »Nadaljuj« prenese na novo stran, kjer mora v okno vnesti številsko kodo, poslano na telefonsko številko. Ponovno kliknite gumb »Nadaljuj« in se znajdite naNa naslednji strani za prijavo mora novoustanovljeni lastnik denarnice pripraviti geslo, ki mu bo omogočilo, da se prijavi v svoj račun za obračunavanje.
Ko je na naslednji strani spletnega mesta z napisom "Ustvari denarnico", lahko uporabnik bodisi takoj ustvari vse denarnice, ki jih potrebuje, bodisi najprej odpre denarnico z bitcoinom (izbere okrajšavo s seznama) in kasneje ustvari novo denarnico.
Bitkoini v sistemu "Webmany" so označeni s kratico WMX.

Kako ustvariti denarnico Bitcoin z uporabo WM Keeper

Po odprtju WM Keeper klasični program ("Webmail Classic"), morate iti na kartico listnice list, nato pa poiščite "Ustvari" gumb v zgornjem meniju, ki se nahaja v zgornjem levem kotu nad seznamom razpoložljivih torbic).
S klikom na gumb "Ustvari" uporabnik odpre seznam razpoložljivih denarnic in izbere želeni položaj. V tem primeru je to denarnica WMX (1 WMX ekvivalent 0001 bitcoin). Ko je denarnica ustvarjena, bo njen lastnik pozvan, da prebere in se strinja s pogoji sporazuma o ustvarjanju lastninskih pravic. Število ustvarjenih denarnic je račun, na katerem bodo shranjeni bitcoini. Bitcoins lahko izmenjujete na WMX brez dovoljenja na spletnem mestu WebMoney s storitvijo za obnavljanje in odstranjevanje Bitcoinov.

Kako priti do naslova Bitcoin na spletnem mestu WebMoney in narediti naslov, ki je vezan na WMX denarnico

Razumeti je treba, da Bitcoin naslov in notranja denarnica WMX nista enaka. Denarnica, ustvarjena na spletni strani WebMoneysluži za plačilo storitev in nakupov. Da bi dobili želene bitcoine, prejete na vse vrste spletnih mest, ki distribuirajo to vrsto virtualne valute, se znašli v denarnici WMX, mora imetnik elektronske torbice najprej pridobiti Bitcoin naslov od WebMoney in ga nato pritrditi na torbico bitcoin.
WMX Wallet Wizard s prijavo na zgoraj opisano stran za obnavljanje in odstranjevanje storitev Bitcoin in odpiranjem zavihka Operations aktivira ukaz ukaz Urejanje, nato prenese in aktivira naslov Bitcoin. Od zdaj naprej, vse Bitcoin (stopnja te valute, mimogrede, lahko niha vsako uro, saj je eden od najbolj stabilnih v virtualnem svetu valut), pridobljene na specializiranih straneh in pripisana Bitcoin naslov, bo samodejno spadajo v denarnici WMX. Po konverziji jih je mogoče enostavno prikazati na kateri koli kartici.

Sorodne publikacije