Link2sd Kako uporabljati program?

Pametni telefoni v operacijskem sistemu Android so že precej tesno povezani z našim življenjem. In če so novi modeli z razpoložljivo pomnilniško zmogljivostjo vsi dobri, potem stari modeli težijo k akutnemu pomanjkanju prostega prostora. Včasih tudi namestitev vseh potrebnih aplikacij morda ne bo dovolj. Kaj storiti? Pomagali vam bomo pri odličnem programu Link2SD. Kako uporabljati ta pripomoček, bomo preučili malo spodaj.

Kaj je ta program?

Link2SD je pripomoček za prenos vseh informacij (vključno z aplikacijami in njihovim predpomnilnikom) na kartico SD. Lahko ga prenesete v "Market Plate". Vendar pa obstaja ena "vendar". Če jo želite uporabiti, potrebujete korenske pravice za napravo. To je koren, ki vam omogoča, da spremenite vsebino aplikacij in sistemskih datotek, ga premaknete in naredite vse, kar je potrebno s sistemom. Vendar pa ni potrebno posebej zlorabljati roke, saj je sistem mogoče "ubiti". Postopek pridobivanja korenskih pravic je posamezen za vsako napravo. Zato je treba pred tem preučiti ustrezno "matrico". V večini primerov lahko pomaga KingRoot. Lahko ga prenesete z uradne strani. Po "usmerjanju" naprave bo program Link2SD deloval na njem, kot bi moral.

Pripomoček Link2SD je trenutno najboljša aplikacija za prenos aplikacij in podatkov na pomnilniško kartico. Alternativni programi iz iste kategorije običajno to storijo nepravilno. Posledica tega so "napake" in "zavore" pri delu aparata. Že ena stvar je, da je program mogoče prenesti iz "Play"Trg, o katerem govori. Nejasne priponke strica Vassa se tam zagotovo ne pojavijo. Dobra stvar je, da je Link2SD združljiv z vsemi pametnimi telefoni na platformi Android.

Prenos in namestitev

Link2SD za Android lahko prenesete s tržnega vtičnika. Dovolj je, da ubijemo ime iskanja, poiščemo pravi program, kliknemo gumb »Namesti« in sprejmemo vse pogoje. Sam pripomoček zavzame zelo malo prostora, zato je njegova namestitev hitra. Po zaključku postopka prenosa lahko program najdete na seznamu nameščenih aplikacij pod imenom Link2SD. Kako uporabljati pripomoček, bomo preučili malo spodaj. Medtem ugotavljamo, da je program popolnoma združljiv z vsemi napravami z operacijskim sistemom Android različice 2.3 ali višje.

Uporaba programa

Ko prvič zaženete, boste morali administratorju (isti korenski) dovoliti Link2SD. Ruski jezik je prisoten, zato z nadaljnjim delom ne bo težav. Po tem se prikaže okno programa. Prikazal bo vse programe, nameščene v pametnem telefonu (vključno s sistemom). Za lažjo uporabo je najbolje, da pri premikanju uporabite filtriranje aplikacij. Potem bodo prve vrstice tisti programi, ki jih je mogoče premakniti. Sistemskih programov ni mogoče premakniti na pomnilniško kartico. Ne upajte niti. Googlovih aplikacij tudi ne bo mogoče premakniti. In najbolj privlačne.
Po pravilnem zagonu in nekaterih nastavitvah lahko delate z Link2SD. Kako uporabljati program? Zelo preprosto. Izberite želeno aplikacijo,označite in pritisnite tipko "Prenesi na kartico SD". Začne se prenos programa. Dolžina postopka je odvisna od velikosti premikajočih se datotek in njihove številke. V vsakem primeru pa trajanje ni daljše od ene minute. Po prenosu vseh aplikacij na pomnilniško kartico morate pametni računalnik znova zagnati, da spremembe uveljavite.

Določena tveganja pri uporabi programa

Razumeti je treba, da uporaba programov, ki zahtevajo upravne pravice, ogroža resne posledice. Link2SD ni izjema. Če še vedno poskušate preseliti sistemske programe in to bo celo uspelo (kar je malo verjetno), potem boste po ponovnem zagonu prejeli "opeko". Morali boste obnoviti firmware z vsemi posledicami. Torej ni vredno šaliti s prenosom sistemskih aplikacij. Tako kot pri prenosu aplikacij iz Googla. Ko jih poskušate prenesti k vam, bodo vse storitve »Googla« oslabljene. Pozneje jih boste morali obnoviti z vmešavanjem v strojno-programsko opremo. In to tudi ni sladko.
Nekatere ikone aplikacij na začetnem zaslonu morda ne bodo delovale po ponovnem zagonu. Razlog za to je dejstvo, da je bila aplikacija premaknjena in da se je spremenila pot do datoteke, v katero je bila poslana ikona. Potrebno je le ponovno namestiti ikone aplikacij na namizje in vse bo delovalo. To so osnovne funkcije, ki jih morate poznati pri delu z Link2SD ali drugimi aplikacijami, ki zahtevajo skrbniške pravice.

Povzetek

Najboljši program za prenos aplikacijskih podatkov na pomnilniško kartico je program Link2SD. Kako uporabljati toUtility, razstavili smo nekoliko višje. Ta program je najboljša rešitev za optimizacijo operacijskega sistema Android in povečanje prostega prostora na notranjih nosilcih pametnega telefona. Vendar pa je treba uporabiti z določeno stopnjo previdnosti, saj lahko preprosto spremenite vaš mobilni telefon v "opeko".

Sorodne publikacije