ZTE Blade HN začetniški pametni telefon. Pregled modela, analiza tehničnih lastnosti in pregledi te naprave.

Pametni pametni telefon na začetni ravni z odličnimi tehničnimi parametri in sprejemljivo zmogljivostjo se nanaša na ZTE Blade HN. Pregled za ta model mobilne naprave, njegove značilnosti strojne opreme, preglede - to je tisto, o čemer bomo podrobneje razpravljali na tej mobilni napravi.

Videz. Faktor oblike. Enostavnost uporabe naprave

Velikost telesa te mobilne naprave - monoblok s funkcijo vnosa na dotik. 70% prednje plošče je zaslon na dotik. Pod njim je bistveno spremenjena nadzorna plošča, in od zgoraj - zvočnik, oči senzorjev in element na dotik sprednje kamere. Na levi strani se prikaže gumb za zaklepanje naprave, desna tipka za nastavitev glasnosti. Na vrhu je samo avdio format 35 mm. Na dnu pripomočka je govorni mikrofon in komunikacijska vrata "MicroUUSB". Na hrbtni strani mobilne naprave je logotip proizvajalca, glasni zvočnik, glavna kamera in sistem LED osvetlitve ozadja. Glede na relativno majhne splošne dimenzije (71 mm x 139 mm x 9 mm) in nizko težo (145 gramov) za nadzor le enodelnih podatkovnih mobilnih pripomočkov ni posebna naloga. Primer tega pripomočka se lahko izvede v dveh različicah: v beli in črni barvi. ZTE Blade HN White je bil bolj usmerjen na žensko občinstvo, Black pa je bil vključenmoške


Specifikacije strojne opreme

Pametni telefon ZTE Blade HN temelji na modelu 6582 procesorja Mediatek s 4 jedri. Lahko deluje na 1300 MHz in njegove računalniške enote temeljijo na Energetsko učinkovita arhitektura "A7". Sprejemljiva hitrost v tem primeru se doseže s povečanjem njihovega števila na 4. Količina RAM-a v tem pripomočku je 1 GB, zmogljivost notranjega skladišča pa 8 GB. Inženirji tudi niso pozabili, da bodo ta pametni telefon dopolnili z diskretnim grafičnim sistemom. Njen model je Mali-400MP2.


Zaslon

Ta model pametnega telefona je opremljen s 5 "diagonalnim zaslonom na dotik. Njegova matrika je izdelana v skladu z najpogosteje uporabljeno tehnologijo - IPS. Ločljivost izhodne slike je 1280 px X 720 px ali pa je včasih označena V HD kakovosti je gostota pik na palec v tem primeru 294 ppi in preprosto ni mogoče razlikovati ene same točke na takšni gostoti z normalnim, prostim očesom.

Kamere

Dve kakovostni kameri sta takoj opremljeni z ZTE Blade HN, pregled tehnične specifikacije. senzor s sistemom samodejnega ostrenja 13 Mp šivanje in LED osvetlitev.Kot rezultat, lastniki pametni telefon nima veliko težav pri pridobivanju kakovostnih fotografij na sprejemljivi ravni osvetlitve.Tako je mogoče reči o videu.Več "skromen" senzor pod sprednjo kamero je 5 MP. Ampak za "sephi" in isto več za video klice bo to dovolj.

Avtonomija

Avtonomija se lahko natančno pripišeprednosti ZTE Blade HN. Pregled tehničnih specifikacij tega mobilnega pripomočka kaže, da je zmogljivost baterije 2400 mAh. Ob upoštevanju diagonale zaslona 5 ", njegove ločljivosti 1280 px X 720 px in visoke energetske učinkovitosti procesorske naprave, lahko lastniki te naprave popolnoma računajo na 2 dni avtonomnega dela s povprečno obremenitvijo. Če zaženete nekaj zahtevne igrače, se bo ta vrednost zmanjšala na 12 -14 uri No, medtem ko je v najhujšem gospodarstvu pametni telefon lahko traja 3 dni, celo 4 dni.

Operacijski sistem

Kot sistemska programska oprema v tem primeru ni težko uganiti, trenutna programska platforma za mobilne naprave v tem trenutku - "Android". Šele zdaj je njegova različica s serijsko številko 4.4 danes zastarela. Ta sprememba operacijskega sistema podpira samo 32-bitne aplikacije. Zato najnovejša in najnovejša programska oprema, usmerjena v delo v 64-bitnem okolju, ne bo zagnana na tem mobilnem pripomočku. To je ena od glavnih slabosti tega modela "pametnega" telefona.

Uporabniške ocene. Stroški naprave

Še vedno lahko kupite iz zaloge tega modela mobilno napravo po ceni od 7000 do 8000 rubljev. In to je precej primerna cena za ZTE Blade HN. Mnenja mu dajejo samo eno pomanjkljivost - to je zastarela različica sistemske programske opreme Android 4.4. Glede na trenutne 6.0 in 7.0 ta operacijski sistem resnično ne pride v poštev. Toda prednosti te naprave so veliko več: odličnoenergetska učinkovitost in avtonomija, odličen začetni procesor, dobro organiziran pomnilniški podsistem in cenovno ugodna cena. Vse te prednosti popolnoma pokrivajo edino pomanjkljivost te mobilne naprave.

Povzetek

Odličen začetni pripomoček se lahko obravnava kot ZTE Blade HN. Ponovno je potrjen pregled mnenj o njem, njegovih tehničnih parametrih in zmožnostih. No, zadnji pomemben argument v njegovo korist je strošek, ki je precej nižji od konkurenčnih rešitev na primerljivi ravni kakovosti.

Sorodne publikacije