Lep Driver Installer: kako uporabljati, namestiti, konfigurirati in nasvetov strokovnjakov

Kot veste, nobena "železa" in nekatere virtualne naprave, nameščene na računalnikih ali prenosnih računalnikih Windows, ne bodo delovale brez programske opreme, ki je posebej zasnovana za ta namen, imenovanega gonilnik, ki je nekakšen adapter ali most med opreme, operacijskega sistema in aplikacij, nameščenih v svojem okolju. V podatkovnih zbirkah Windows pa pogosto ni potrebna za določeno napravo. In to ne pomeni, da v samodejnem načinu nobena sprememba ne more posodobiti gonilnikov, razen če njihove posodobitve niso vključene v posodobitvene pakete. Za avtomatizacijo vseh procesov se trenutno ustvarja veliko posebnih programskih paketov in programov. Ena od najnovejših in vse bolj priljubljenih se lahko imenuje aplikacija SDI. Sledi seznam nekaterih vprašanj, povezanih s tem, kako uporabiti Snappy Driver Installer za uporabo vseh funkcij programa.


Snappy Driver Installer: Kaj je ta program?

Kot že ime pove, ta programski izdelek predstavlja univerzalni paket, ki omogoča samodejno namestitev gonilnikov vseh naprav v računalniku v samodejnem načinu. Vendar ne pozabite, da lahko ta program tudi stalno spremlja rezultate posodobljenega upravitelja in ga namesti sam ali na zahtevo uporabnika. Menijo, da so najbližji analogi te aplikacije znani programčki, kot so DriverPack Solution, SlimDrivers, DriverBooster in podobno. Prednost opisanega paketa pa je v tem, da je z njegovo pomočjo, če je potrebno, niz gonilnikov mogoče enostavno prenesti na drug računalnik ali prenosni računalnik.


Prenesite želeno različico programa

Za začetek z nekaj besedami o izbiri uporabnika za spreminjanje programa. Samoumevno je, da je prenos najnovejše različice Snappy Driver Installer najbolje narediti neposredno iz uradnega vira razvijalca.
Toda tukaj je treba paziti na dejstvo, da sta za prenos na voljo dve spremembi. Eden je najbolj popoln nabor gonilnikov in tehta približno 137 GB, drugi pa je lahka spletna različica Lite, ki ima velikost 4 MB. Če na trdem disku ali v virtualni particiji ni dovolj prostora, je to priporočeno za vas. Da pa zagotovimo polno funkcionalnost nameščene aplikacije v smislu iskanja in namestitve uradnih gonilnikov ali njihovega obnovitve, morate imeti stalno povezavo z internetom s precej visoko hitrostjo povezave. Z vsem tem uporabnikom je različica Snappy Driver Installer v ruskem jeziku na voljo za prenos naenkrat. Zato v prihodnosti ni posebnih ukrepov za izbiro jezika vmesnika, ki ga uporabnik ne bo potreboval.

Kako namestiti Snappy Driver Installer na sistem Windows?

V zvezi z namestitvijo programa v okolju Windows preprosto ni problema za enega uporabnika. Dovolj je, da v imenu skrbnika zaženete preneseni namestitveni program (če je vgrajen zapissuperadmin ni onemogočen), potem le sledite navodilom "Mastera", predpakirajte preneseni arhiv s katerim koli priročnim programom za arhiviranje. To velja samo za polno različico.
Kadar uporabljate lahkotno spremembo, morate samo razpakirati arhiv in zagnati aplikacijo glede na velikost nameščenega operacijskega sistema (po možnosti v imenu skrbnika).

Kako uporabljati program Snappy Driver Installer: prvi zagon programa

Ob prvem zagonu se takoj in pojavita glavno in dodatno (pozdravno) okno programa, v katerem bo ponujeno več dejanj:
 • prenesi celoten paket gonilnika;
 • prenos samo omrežnih gonilnikov in brezžičnih naprav;
 • Prenos samo indeksov, ki vključuje skeniranje sistema zaradi potrebe po namestitvi manjkajočih gonilnikov ali njihovih posodobitev.
 • Torej, kako uporabljati Snappy Driver Installer? Predpostavimo, da ne potrebujemo celotnega paketa in se omejujemo samo na minimalne akcije, za katere uporabljamo klik ustreznega gumba na dnu. Po tem se začne postopek prenosa, ki ga spremlja stanje modre črte v glavnem oknu aplikacije.
  Če privzeti jezik v ruskem jeziku ni nameščen, izberite tam, ki ga potrebujete.

  Iskanje, nameščanje in posodabljanje gonilnikov: Standardni postopek

  Zdaj pa poglejmo, kako uporabiti Snappy Driver Installer, ko je samodejno iskanje manjkajočih gonilnikov ali posodobitev končano. Pri uporabi standardaV nastavitvah bodo prikazani samo manjkajoči standardni gonilniki ali posodobitve, ki so na voljo za namestitev.
  Če si želite ogledati vse naprave, aktivirajte dva elementa na plošči na levi strani spodaj. Z lebdenjem nad napravo si lahko ogledate podrobne informacije, kjer se med drugim prikažejo celo identifikatorji, ki vam preprečujejo, da bi jih definirali v upravitelju naprav. Prav tako bodite pozorni na točko predhodnega ustvarjanja kontrolne točke vračanja sistema za nujne primere. Najbolje je, da ga ustvarite takoj.
  Šele potem lahko izberete potrebne naprave (ali uporabite zgornji gumb) in nato potrdite namestitev s pritiskom ustreznega gumba na zgornji plošči. Namestitev se bo izvedla, vendar vsakič po namestitvi določenega gonilnika, tudi če sledi pozivu za takojšnji ponovni zagon, ponovnega zagona ne bi smeli opraviti (to priporočajo vsi strokovnjaki). Najbolje je počakati, da se vsa potrebna programska oprema v celoti namesti.
  In šele po zaključku vseh dejanj se lahko znova zažene z uporabo tega elementa v samem programu ali standardnem orodju Windows.

  Prenos gonilnikov v drug računalnik

  Ko že govorimo o tem, kako uporabiti Snappy Driver Installer, je treba posebej omeniti in prenesti gonilnike na drug računalnik. To je enostavno, vendar morate upoštevati dejstvo, da se konfiguracije računalnikov ali prenosnih računalnikov razlikujejo. Kljub temu uČe prenesete celoten niz gonilnikov, morate najprej na glavnem računalniku ustvariti arhiv, nato pa v drugem računalniku ustvariti imenik Snappy Driver Installer, tako da ga postavite v mapo Program Files in izvlečete vsebino ustvarjenega arhiva. Upoštevajte, da morajo biti vsi preneseni gonilniki v mapi Drivers. Po tem, lahko na affiliate računalniku zaženete lahkotno različico in celo brez povezave z internetom in namestite potrebne naprave za ta računalnik.

  O programu govorijo uporabniki?

  Na žalost so odgovori na Snappy Driver Installer, ki jih najdete na internetu, pogosto videti precej drugačni. Nekateri trdijo, da standardne naprave (npr. Tipkovnica) včasih prenehajo delovati, druge se ne morejo razburiti, ker aplikacija celo najde tiste gonilnike, ki jih ni bilo mogoče namestiti s podobnimi pripomočki, drugi pa se pritožujejo zaradi prevelike velikosti arhiva gonilnikov itd. tukaj za povedati?

  Sklepne ugotovitve

  Na splošno nihče ne povzroči, da bi uporabnik prenesel celoten nabor gonilnikov, zlasti ker večina ni potrebna. Najboljša možnost je uporaba lahke različice z nameščeno samo manjkajočo ali nadgrajeno programsko opremo. Vendar je priporočljivo prenesti celoten paket samo, če morate namestiti ali posodobiti gonilnike na osebnem računalniku ali prenosnem računalniku, če ni internetne povezave ali pri zelo nizki hitrosti, kar lahko vpliva na učinkovitost prenosa (lahko traja od nekaj ur dodni)

  Sorodne publikacije