Pregled fotoaparata za posnetke Fujifilm Instax Mini 7S

V mnogih državah prihajajo polaroidne kamere, ki se razlikujejo v dejstvu, da jih takoj natisnejo po sliki. Manifestacija traja dobesedno 1-2 minuti in ni odvisna od količine sonca. V članku bomo opisali fotoaparat Fujifilm Instax Mini 7S.

Prednosti naprave

Številne prednosti vključujejo dejstvo, da fotoaparat takoj natisne fotografije. Mnogi ljudje radi občudujejo proces manifestacije podobe - ustvarjajo občutek magije. Najprej, slika izgine iz fotoaparata prazna in čez minuto je trenutek. Otroci in odrasli, ki so živeli v Sovjetski zvezi, bodo zagotovo občutili nostalgijo in se spomnili svojih filmskih kamer.


Pomanjkljivosti fotoaparata

Drage kartuše in slike slabe kakovosti - skupne pritožbe kupcev Fujifilm Instax Mini 7S. Zaradi majhnosti fotografije, veliko ljudi mimo te naprave, saj bi ljudje želeli, da bi bile možnosti bolj dimenzionalne.

Splošne povratne informacije

Mnogi pridobijo ta model na tekmovanjih. Po končanem vložku, ki je priložen kompletu (in je zasnovan za 10 okvirjev), je takoj nameščen v škatlo. Kot smo že omenili, ima naprava povračilo stroškov tega dela: cena je na zalogi - od 400 rubljev do 2.000. Seveda so cenejši modeli izdelani s kitajskimi proizvajalci, dražji - z blagovno znamko in uradno. Trenutno lahko najdete možnosti za 250 rubljev, če iščete dobro. Majhne fotografije Fujifilm Instax Mini 7S so nekoliko večjeobičajne vizitke. Lahko jih postavite v potni list ali kateri koli album in čez nekaj časa občudujete nepozabne trenutke.


Tisti, ki streljajo vsak dan, vendar jim ni všeč, ali zaradi pomanjkanja časa in drugih dejavnikov, jih ne more nenehno natisniti, upoštevajte, da je takšna kamera idealna. Mnogi ljudje pišejo, da zaradi 1-2 fotografij iti ne želite prikazati fotografije, in ogromen znesek je zelo veliko denarja. Zaradi tega morajo mojstrovine gledati v računalnike, vendar se shranjujejo na digitalnih medijih: flash diski in tako naprej.

Povzetek

Mnogi so popolnoma zadovoljni s svojim nakupom. Naprava je tako priročna in enostavna za uporabo. Vstaviti morate samo kaseto, spustiti zaklop. Po tem morate posneti fotografijo, ki izhaja iz pladnja, jo malo pretresti - in to je vse. Takšna kamera bo ljudem lahko dala resnične emocije, saj urejena ali zamenjana slika ni več mogoča. Kamera Fujifilm Instax Mini 7S, katere značilnosti so opisane v članku, ima funkcijo dnevnega in nočnega snemanja. V posebnem oknu na primeru lahko spremljate, koliko fotografij je ostalo. Velikost kartic se imenuje pomanjkljivost, vendar je stvar okusa - nekomu je všeč, nekdo si želi več. Zaradi svoje majhnosti je možno prilepiti ogledalo ali izdelati kolaž. Ne pozabite, da so kartuše drage. Najpogosteje se prodajajo za 2 kaseti v svežnju. Vsak ima 10 kart, zato se morate omejiti. Ta stvar je odlična za popravljanje lepih trenutkov. Po vstavitvi kartušeda bi dobili zaščitni pokrovček kartic, kliknite na spust. Ščiti del pred sončno svetlobo. Zaradi tega se ne pokvari.

Sorodne publikacije