Kako umakniti denar iz bitcoin-denarnice: priporočila

Kriptografija je omejila zanimanje milijonov ljudi, ki izumijo vse nove načine za njegovo pridobivanje. Tudi prepovedi, sprejete na državni ravni, ne morejo vplivati ​​na priljubljenost te vrste digitalne valute. Med našimi rojaki je veliko ljudi, ki so vložili ogromna sredstva za izgradnjo tako imenovanih industrijskih kmetij, ki ponujajo najemnino za zaslužek, kot je bitcoin (PTS). Obstajajo solo načinov, ki uporabljajo potencial sodobnih grafičnih kartic za produkcijo MTC doma. Ne glede na to, kako dobite cryptomonettes, bo vedno nujno vprašanje: "Kako umakniti denar iz torbici Blockchain Blockkins?". Na članek bomo skušali na kratko in jasno odgovoriti.


Kako dvigniti denar iz bitcoin denarnice: obstoječi načini

Če ste lastnik, na primer, bitinin, morate vedeti, da trenutno ne morete prenesti kripto valute neposredno na bančni račun . Sistem, v katerem nastajajo novi kriptomotorji, zagotavlja možnost izvedbe izključno notranjih transakcij. S preprostimi besedami lahko prevedete bitcoine iz enega bloka v drugega. Da bi digitalno valuto spremenili v javni denar, so uporabniki prisiljeni opravljati devizne transakcije s strani tretjih oseb. Trenutno obstajajo tri zanesljive načine za dvig denarja iz bitcoin-torbici:
 • neposredna prodaja kriptovalyut;
 • izmenjava s pomočjo posebnih služb;
 • izmenjava aliprodajo na borzi.
 • Najbolj ugodna je prodaja bitkoinov brez sodelovanja posrednikov. Vendar pa je zelo težko najti kupca, ki bi vam lahko zaupal. Ker danes za eno PTS ponuja več kot 265 tisoč rubljev, je popolnoma nepotrebno, da gredo na tveganje, še posebej, ker goljufive mreže so nameščeni povsod. Zato večina profesionalnih rudarjev kovancem pošilja na borzo, kjer je možno MTC prodajati po najugodnejši ceni, pa tudi za zagotovitev preglednosti transakcije. Oglejmo si vsak način, kako bi lahko podrobneje dvignili denar iz bitcoin-denarnice.


  Neposredna prodaja

  Ta metoda je zelo privlačna za izmenjavo denarja, saj nobena od njiju ne plača provizije, ki vam omogoča veliko prihranka. Vendar pa obstaja veliko tveganje, da boste postali žrtev prevarantov, aktivno izumlja vse nove sheme, ki lahko zavajajo zaupljiv imetnika bitcoins. Bistvo te metode je, da morate vi in ​​potencialni kupec vnaprej določiti smer, količino prodanih kiber kriminalcev, pa tudi izmenjalne pripomočke. Ko ga pošljete na bitcoin račun, mora plačati s prenosom določenega zneska v virtualno torbico, kot je Payeer.

  Pomembno!

  Nihče vam ne bo zagotovil, da ta oseba po prejemu digitalnega denarja ne bo izginila v neznani smeri. Zato priporočamo, da se takšne operacije izvajajo samo z osebami, ki jih osebno poznate in ste prepričani v njihovo plačilno sposobnost.

  Izmenjava

  Po mnenju večine strokovnih strokovnjakov je način dviga denarja iz Bitcoin-Denarnice pri Kiwi in drugih elektronskih plačilnih sistemih najbolj optimalen glede na razmerje med stroški in provizijo in varnostjo operacije. Z registracijo na borzi boste dobili notranji kriptografski račun. Kadarkoli lahko izdate nalog in nastavite zahtevano število MTS za prodajo tako, da določite najboljšo ceno in izberete tudi valuto, v kateri bo vaša kripto valuta prodana, na primer dolar, evro ali rublje. Nato pritisnite gumb "Prodaj" in opravite naše poslovanje. Takoj, ko boste želeli kupiti vaše cryptomonets, bo sistem storil vse za vas in bo samodejno prenesel ves denar od poslov na račun, ki je naveden v profilu. Med številnimi takšnimi izmenjavami so najbolj priljubljene storitve:
 • Coinbase.
 • Kraken.
 • PTS-e.
 • Izmenjava s posebnimi storitvami

  Uporaba spletnih izmenjevalcev - najhitrejši način za dvig denarja iz bitcoin denarnice na kartico. Takoj, ko je grobna valuta začela naraščati, so se taki viri bistveno dodali na internet, vendar je najbolj zanesljivo merilno mesto BestChange najbolj zanesljivo. To je posebna izmenjava, ki zagotavlja lastno platformo za transakcije s številnimi spletnimi izmenjevalci. Tu lahko najdete ne samo najbolj privlačen tečaj, ki bo kupil vaše bitcoine, temveč tudi videli ugled vira.
  Prav tako vsak od izmenjalcev ponuja svoje pogoje,na katere morate biti pozorni. Nekako opravlja transakcije v ročnem načinu, ki bistveno upočasni prejem denarja, vendar obstajajo tisti, ki opravijo ček v samodejnem načinu in prenašajo sredstva za pet minut. Tukaj boste zagotovo našli priložnost, da dvignete denar iz bitcoin-torbice na kartici katere koli banke, kot tudi na kateri koli priljubljeni elektronski plačilni sistem, na primer Qiwi, Yandex. Denar »ali WebMoney.

  Sorodne publikacije