Kako povečati znanje v "COP": praktična priporočila

"Ti si samo vrč!" - ogorčeni kriki enostranskih ljudi, ki so utrujeni, da bodo videli naslednjo smrt igralca zaradi banalne nepazljivosti, slabe reakcije ali šibkega interneta. Vendar pa naslov "nub" sam po sebi ni žalitev, ampak le prehodna stopnja za bolj izkušenega igralca. Veliko je pisanja o tem, kako izboljšati spretnost v "KS: GO": nekdo razmišlja o bolj tehničnih vidikih igre, drugi pa se osredotočajo na individualno usposabljanje in na reakcijo igralca. Kdo ima prav in kako lahko ustavite svojo ekipo na dnu?

Kaj je zloglasno "visoko znanje"?

Visoka usposobljenost ni le zmožnost hitrega pritiska na sprožilec, temveč tudi zmožnost, da takoj oceni situacijo v krogu in sprejme ne le odločitve, ampak tudi prave odločitve. Brez drugega vidika se visoka spretnost spremeni v nesmiselno doprsje lika, ki se konča z umorom. Strokovnjaki ne želijo deliti nasvetov o tem, kako ohraniti visok položaj in hkrati redno dvigovati boniteto na račun uspešnih strank. Vendar pa so nekateri splošni nasveti pripravljeni zagotoviti.


CILJ in reakcija

Preden dvignete spretnost v "COP: GO", morate biti pozorni na nižje stvari. Na primer, igralčeve reakcije in njegova sposobnost hitrega iskanja cilja skozi pogled. Za usposabljanje takšnih veščin obstajajo ločeni zemljevidi in posebni zemljevidi. Kartica Aim_Botz je namenjena predvsem usposabljanju igralčeve prilagodljivosti na poteze in dejanja nasprotnikov. To je enostavnoda izostrijo sposobnost, da si prizadevajo, da naredijo hackshot, hitro ocenijo razmere in ne porabijo streliva zaman na streljanje.
V povprečju traja od 15 minut do pol ure, da bi pred poklicnim igralcem odšla na lestev. Na tem zemljevidu je poudarek na različnih učnih načrtih pod žigom "Kako povečati spretnost v" KS: GO "v 30 minutah." Visoka reakcija je potrebna tudi pri trčenju z več nasprotniki hkrati. Stupar, v katerem novinci prihajajo, zapušča iskanje zavetja in preprosto umira, tudi če uspe ubiti 1-2 sovražnikov, je nedopustno na visokih ravneh.


Varčevanje kartuš, odzivnost in budnost

Vrste strežnikov CDSM in Retake so odlične za usposabljanje teh lastnosti. Prva od teh vrst iger je kartica z zelo veliko omejitvijo igralca ali pa sploh ni. Od tega, kako povečati znanje v "COP: GO", se lahko naučite ne le shranjevati kartuše, ne "zalivati" iz avtomatskega stroja, temveč tudi kako se premikati po zemljevidu produktivno. Strokovnjaki nikoli ne ostanejo na svojem mestu, nenehno opazujejo bojišče, vrtijo miško za 360 stopinj in nadzorujejo, kaj se dogaja.
Ponovni udeleženci so namenjeni usposabljanju pozornosti in pozornosti. Netopirji so od 1 do 1 in igralcu ni treba motiti bota ali drugih nasprotnikov. Izjemno pomembno je ne le redno ponavljati trening, temveč jim dati čim več časa za igranje, brez poseganja v običajne rating igre.

Splošna priporočila za igre

Visoka spretnost je vnajprej usposabljanje in ostrenje veščin. Od igralca ni odvisno le od poznavanja najbolj priljubljenih zemljevidov, temveč tudi od sposobnosti navigacije tam, poznajo zatočišče, najbolj primernih mest za zasedo in rasha. Za nenehno treniranje enake kartice je treba enako storiti z orožjem. Umori z WUA so impresivni, vendar ne vedno produktivni. Če se igralec bolje počuti v zabavi z AKM ali M-16, potem je odvisno od njih, da trenirajo.
Od teh nasvetov, kako dvigniti spretnost v "COP: GO" v enem tednu, je redni trening na istih kartah glavni pogoj za visoko uvrstitev. Na zemljevidu se ne morate naučiti lokacije vsakega polja, temveč raziskovati območje s ciljem, da naknadno posredujete informacije svoji ekipi o stanju - potrebno je. Poleg tega je pomembno komunicirati s svojo ekipo, tudi če ti ljudje niso nagnjeni k komunikaciji ali odkrito nemoralni. Pomembno je, da ohranjamo borbeni duh in dajemo namige. Da bi v enem tednu povečali veščino v "KS: GO", je trening timskega duha preprosto potreben.

Razviti osebne lastnosti

Od tistih osebnih lastnosti, ki so visoko cenjene med poklicno skupnostjo "COP: GO", je treba posebno pozornost nameniti:
  • prilagodljivosti;
  • mirno;
  • ustreznost. Prilagodljivost daje igralcu možnost, da učinkovito oceni situacijo in nato hitro prilagodi svoje spremembe spremembam v scenariju igre. Pomirjenost je potrebna ne le za to, da bodo ukrepi ostali produktivni, temveč tudi za prilagoditevkomunikacija znotraj skupnosti. Tudi če ima eden od članov ene "neustrezno", mora igralec ostati miren in zadržan. Zadnja stvar, ki jo je treba razviti, da bi v 50 dneh povečali znanje v "COP: GO", je ustreznost. Z ustrezno osebo, je lepo igrati, hočem ga povabiti v ekipo. Naj mu ne bo pro, toda če se obnaša zadržano in prijazno komunicira, bo vedno vesel. Tudi med kibernetičnimi športniki na najvišji ravni se neustreznost lahko strogo kaznuje - med akterji "COP: GO" obstaja določena etika. Od teh nasvetov o tem, kako povečati znanje v "KS: GO", obstajajo popolnoma neizvedljive stvari. Skoraj vsa priporočila so enostavna za izvajanje, tudi če igralec ni naklonjen, da bi svojemu najljubšemu hobiju dal dovolj časa, je glavna stvar poskusiti.
  • Sorodne publikacije