Kako onemogočiti Yandex.Den v Yandex.Browser

Yandex.Browser je redek primer, ko lahko domači programski produkt ponuja izdelke forumov zahodnih razvijalcev. Res je, da takšen izdelek temelji na platformi Chromium, saj zahodni strokovnjaki delajo v imenu Googla. Ampak Chromium je samo platforma, Yandex.Browser je zelo drugačen od mase drugih klonov Chrome zaradi skrbnega dela ekipe razvijalcev ruskega iskalnika. Njihovo delo na platformi Chromium se ne nanaša samo na spremenjeni vmesnik, saj ga je mogoče zaznati z zagonom tega drugega klon brskalnika Chrome. Brskalnik Yandex ima svoj varnostni sistem in lastno ločeno funkcionalnost. Yandex.Brauser je vodilna v številu namestljivih razširitev, saj podpira Chrome in trgovino Opera. In, seveda, Yandex.Brauzera ima svoj edinstven vmesnik, namignil za delo s storitvami ustvarjalca.


Ena od takih storitev je glasilo, ki je integrirano v brskalnik Yandex.Den, žal, v času svojega obstoja ni našel ustrezne podpore javnosti. Ne ceni prizadevanj ustvarjalcev brskalnika, mnogi uporabniki iščejo načine za Yandex.Den onemogočiti. Kako to narediti, razmislite na samem koncu članka, najprej se pogovorimo o tem, kaj je ta funkcija in ali jo izklopite.

O storitvi Yandex.Den

Storitev ruskega iskalnika, ki je polni delovni čas Yandex.Brauzera, ki se imenuje Yandex.Den, ni nič drugega kot navadna zbirka novic, ki je prikazana na glavni strani.Spletna stran spletnega brskalnika "Tablo" predvaja nove članke s posameznih spletnih mest.


Zbiranje novic je neskončno, njegovo obračanje pa bo odprlo nove in nove predoglede gradiv iz interneta. Storitev je na voljo na namizni in mobilni različici Yandex.Brauser, kot tudi ločena aplikacija Android - Yandex Launcher.

Storitev, ustvarjena iz protislovij

Kaj ni bilo všeč temu povsem neškodljivemu funkcionalu, ki ga mnogi želijo Yandex.Den onemogočiti? Mogoče je ožičena od protislovij, ker napori razvijalca niso namenjeni temu, da bi jih občinstvo brskalnika cenilo. V zasledovanju čudovitih imen svojih storitev podjetje v tem primeru očitno pretirava, imenuje kaos informacij, ki prihajajo v čast zenskih šol budizma, ki uči zanikati ne vseh, temveč veliko stvari svetovnega življenja ter socialne agresije in zmedenosti novic meditativne prakse. Zbirka novic temelji na mehanizmu samoučenja, ki ga oblikuje v skladu z interesi uporabnikov. To se doseže z analizo internetnih virov, ki so jih obiskali. Samo ustvarjalci storitve so pozabili predvideti možnost dodajanja uporabnikov izbranim materialom iz izbranih spletnih mest. Novice lahko prihajajo samo s spletnih mest, ki jih ponuja Yandex.
Ta odtenek je večinoma pripeljal številne ljudi v Yandex.Den.

Aktiviranje zbirke novic

Kmalu pred uvedbo glasila v privzeti brskalnik, skupaj z namestitvijo sistema Windows. Na dan pisanja člena pravilaigre spremenjene: Yandex.Den se aktivira samo na zahtevo uporabnika - če ga bo vključil v začetno nastavitev spletnega brskalnika.

Ali moram onemogočiti zbiranje informacij s položaja varčevanja sistemskih virov

Če zbirka novic ni neprijetna, vendar gre za naprave s težavnimi značilnostmi strojne opreme, morate skrbeti, kako Yandex.Den onemogoči? V računalniku s šibkim procesorjem ali s tako počasnim trdega diska, funkcija ne bo igrala posebne vloge. Toda na napravah z majhno RAM (2 GB ali manj), vse dodatne funkcionalne brskalnik - nepotrebne razširitve, redne novice zbirk, vgrajeno v RSS agregatorji, itd - je zaželeno, da onemogočite. Ker so vsi brskalniki, ki temeljijo na Chromiumu, izostreni za aktivno uporabo RAM-a.

Kako onemogočiti Zen v Yandex.Browserju

Na računalniku z vnaprej nameščenim brskalnikom Yandex lahko onemogočite nastavitve informacij v nastavitvah.
V razdelku z nastavitvami poiščite stolpec "Nastavitve videza".
Tukaj, odstranite možnost prikaza traku, kot je prikazano na zgornjem zaslonu, pravzaprav lahko tudi Yandex.Den onemogočite.

Sorodne publikacije