Lokal "Rdeči gozd" v "Stalker: Clean Sky"

"STALKER: Čisto nebo" je druga serija iger, izdana leta 2008. To računalniško igro v žanru strelca prve osebe je razvilo ukrajinsko podjetje. Po vsem svetu nima tisoč navijačev. Zanašajo se na idejo igre, pišejo knjige in ustvarjajo filme. Članek nam pove, kaj je "Rdeči gozd" v Stalkerju in kje je.

Zgodba igre

V vsakem delu igre "Stalker" se pojavljajo različni glavni liki, tokrat pa je to plačan Scar. V uvodu vodi skupino znanstvenikov skozi močvirje in v tem času ujame najmočnejši izbruh. Znanstveniki takoj umrejo, najemnik pa izgubi zavest. Njegove enote so združene z "Čisto nebo" in odnesene v svojo bazo. Ko pride Scar, Lebedev, vodja "Čistega neba", mu pove, da so pogoste konice v coni posledica dejstva, da je nekdo potoval za Brain Burnerjem. In ker živčni sistem plačancev sam prevzame sevanje, potem ne bo preživel naslednjega. Brazgotina išče skupino zalezovalcev, ki jih vodi Strelec, ki so se odpravili v središče cone.


Kje je Rdeči gozd v Stalkerju?

"Rdeči gozd" je nova lokacija, ki je le v "STALKER: Čisto nebo". Če želite priti do njega, morate iti skozi ozemlje tovarne, ki se nahaja na lokaciji "Yantar" in zombi. Poleg tega, da bi šli skozi to območje, potrebujete napravo za zaščito pred psevdo-sevanjem. Vzdolž gozda je cesta, ki vodi do mostu do Limassola. Ime "Rdeči gozd" je bilo dano za rdečkasto barvo dreves, ki so bile izpostavljene prvemu izpustu. V preteklostito je bilo običajno rezervirano gozdno parkovno območje.

Misija zalezovalca v "Rdečem gozdu"

Takoj, ko se začne rjava vzdolž ceste vzdolž Rdečega gozda, začne Strelec vzdolž predora, ki vodi do Limassola, ki se spodkopava. Glavni lik ostane sam s plačanci, ki so plačali Arrow. Po rešitvi z njimi nič ne ostane, da bi šla zalezovalka na "Rdeči gozd".


Glavni cilj igralca v gozdu je najti anomalijo s skoki, v katere lahko pridete do gozda. V središču gozda ni znano, kako je tam prišel tank. Anomalija je na njej, in da skočite v teleport, se morate povzpeti na rezervoar. Ampak vse ni tako preprosto, veliko snorklinga teče okoli in obstaja več trupel. Zaradi nenormalnosti, Scar pride do drugega konca gozda, ki nadzoruje skupino Borg. Tukaj je stalkerjeva hiša z imenom Lesnyk, več gradbenih stavb in prehod na lokacijo "vojaških skladišč". Če greste v gozd na tej strani, lahko pridete do "Mine". Tu je bila banda Renegadesov, ki so vzeli artefakt iz gozda. V obvezno nalogo je vključeno tudi iskanje povratka artefakta. V Limansk je možno iti samo na mostu, ki ga dvigujejo in nadzirajo razbojniki. Opravlja nalogo v "Rdečem gozdu", zalezovalec uspe rešiti abnormalnosti plačancev v Limanskih. To so tisti, ki odstranijo razbojnike na tisti strani mostu in pomagajo odredu "Čistega neba" s Šarom prečkati most. V gozdu je vojna samskih z mutanti na ključnih parkirnih mestih. Na vzhodu "Rdečega gozda" je arhimandrit, imenovan "Simbiont".Sestavljen je iz psi-polja, vrtiljaka, kamenja in lijakov. Na splošno se na mestu pojavljanja pojavljajo anomalije, večinoma lijaki in elektroni. In če obstajajo anomalije, potem pa, in artefakti, je za njimi, da gredo v "Red Forest" zalezovalci.

Uganke "Rdeči gozd"

V "Rdečem gozdu" lahko najdete "povezavo časov" in zalezovalec bo lahko zmanjšal cesto. Ta artefakt leži v pogledu na gozd, ki je pod kamni v samem gozdu. Ni jasno, kako bi lahko bojno vozilo prišlo v središče gozda, ker rastejo ogromna drevesa. Mogoče ga je zaradi anomalije prenesel v "Rdeči gozd", ker je na rezervoarju, v katerem se nahaja. Nedaleč od "Vražjega parkirišča", ki se nahaja v bližini hiše gozda in ga varujejo vojaki Borge, leži par mrtvih monolitov. Ko so prišli tja, ostaja skrivnost.

Sorodne publikacije