"Behind the Two Souls": mimoid, quests, skrivnosti, grafike, zgodba, liki, ocene in ocene igralcev

Beyond: Two Souls - videoigra, katere ime se prevaja v rusko, pomeni "Beyond: Two Souls". Ustvarjen je v žanru interaktivnega psihološkega trilerja. Razvil jo je francoski studio Quantic Dream. Hkrati je možen prehod "Behind: Two Souls" - na igralnih konzolah PS4 in PS3. Režiser in scenarist te video igre je David Cage. Sodeloval pri razvoju izdelka in Ellen Page - kanadska igralka, katere videz je bil kopiran, da bi ustvaril podobo glavnega lika.

Zgodba igre

Igra gleda, kaj se dogaja po smrti. Njen glavni junak je mlado dekle z imenom Jody Holmes. Ima nadnaravne sposobnosti in komunicira s preostalim svetom. Igra pripoveduje o 16 letih življenja junakinje - od 8 do 24 let.


Po vsej zaroti dekle govori Ghost Aidan. Povezan je z junaško nevidno nitjo, ki jo dobesedno spremlja povsod.

Splošno

Čas prehoda "Do meje: dve duši" je od 25 do 30 ur. V glavnem meniju lahko prenesete katerokoli glavo izdelka. Goljufije niso na voljo v igri. Grafika je oblikovana na ustrezni ravni in od uporabnikov prejema pozitivne povratne informacije. Če želite začeti igro, potrebujete posebne pripomočke v obliki dveh krmilnikov in naprave iPhone /Android.

Nianse igre

Igra "Zunaj: dve duši" je dokaj nenavaden izdelek. To je interaktivna zgodba, v kateriGlavni lik je stalni spremljevalec po imenu Aiden. Lahko igrava zanj in za dekle. Izbira, ki jo naredimo pri prehodu "Beyond: Two Souls", vpliva na različne variante okončine.


Igra se osredotoča na odkrivanje glavne zgodbe. Zato se pri prehodu »Za mejo: Dve duši« ne smemo samo zavzemati za dosežke.

Razlaga igre

Preden nadaljujete "Beyond: Two Souls", je treba raziskati nekatere odtenke:
 • V igri ni nobenih napak. Vsi so le v prvem poglavju. In le nekaj jih bo zahtevalo izvedbo verige doslednih ukrepov po vsej parceli.
 • Lahko se igra katera koli glava. Zato ni nobenih dosežkov, ki bi jih lahko zamudili v tem video produktu.
 • Uporabi se lahko način "2 igralca". Omogoča vam, da skupaj preidete črto parcele.
 • Ni treba začeti drugega prehoda, ne da bi gledali okončine prvega.
 • Prvi korak

  Kako iti "Zunaj: Dve duši"? Sodeč po ocenah in ocenah igralcev, je to treba storiti, uživati ​​v akciji in vstopanju v zaplet. Lahko narediš kar hočeš. Prehod "Beyond: Two Souls" lahko gre v katerokoli smer. Pri izbiri igralca se mora voditi samo po lastni volji. V vsakem primeru se parcela ne bo prekinila. Konec koncev, prehod igre "Beyond the Bound: Two Souls" sploh ne vključuje pojava, kot je smrt znaka.
  Če se nekaj zgodi ne tako, kot bi želeli oditi in začeti od začetka, je vredno omeniti. Sodeč popovratne informacije od igralcev, je najbolje, da samo nadaljujete in opazujete potek dogodkov. Konec naslovov pomeni, da morate nadaljevati z drugim korakom. Glede na kronologijo prenosa igre "Behind the limit: Two Souls", moramo imeti v mislih, da lahko ploskev preidemo v načinu "2 igralca". V tem primeru nas na koncu čaka trofeja "Skupaj do konca".

  Drugi korak

  Na tej stopnji je pri prenosu igre "Beyond: Two Souls" vredno videti, kaj smo dosegli. Lahko je "Best World" ali "All Save". Različica, ki izhaja iz tega, je odvisna od tega, ali smo vse rešili ali, nasprotno, ubili smo jih. V prvem primeru, ko bodo mimo »Beyond: Two Souls«, bodo liki Ryan, Krup, Nora, Paul, Jimmy in Walter ostali živi. Druga različica razvoja dogodkov bo privedla do njihove smrti. V tem primeru bomo morali iti v glavni meni, odpreti igro v zadnjem poglavju in jo ponovno pregledati, tako da bo izbrana, nasprotna od prejšnje. Izkušenim uporabnikom svetujemo, da pregledajo vse razpoložljive variante okončin. To vam bo omogočilo, da spoznate končno. Pri tem bomo dosegli dosežek "Vsi udovi". Skrivnosti prehoda:
 • Prvič smo shranili vse junake in pokazali na "Svet na drugi strani". V tem primeru mora Nuri ostati živ. To nam bo omogočilo, da pogledamo ude za njo.
 • Nato moramo ponovno predvajati "Črno sonce" skupaj z rešenimi liki. Hkrati izberite "Life". Iščemo dele Ryan, Jay in Zoe.
 • Po tem ponovno igramo "Črno sonce". VTa varianta ploskve parcele Jody umre. To nam bo omogočilo, da spoznamo Natean in ne uspevamo v QTE. V njem nekakšna entiteta napada Jodyja.
 • Začnemo novo igro ali znova ponovimo poglavje "Brezdomci". To počnemo, da vsi liki umrejo, in izberemo "Svet na drugi strani".
 • Ponovno smo predvajali "črno sonce" z mrtvimi liki. Hkrati izberite "Life", nato pa možnost "One".
 • Korak št. 3

  Sedaj gremo naravnost na platino, ko preidemo "Na meji: dve duši". Za nas je najpomembnejše, da se osredotočimo. To vam bo omogočilo, da dosežete "nedokončani" dosežek. Če želite to narediti, ne smete zamuditi nobene možnosti, lahko Aiden postavite v vlogo zlobnega duha. To pomeni, da mora ta duh narediti čim več negativnih dejanj, medtem ko uživa z vsem, ki so le možni. Ne smemo pozabiti, da na tej točki igre "Behind the Bound: Two Souls" ne moremo skočiti iz ene glave v drugo. Začetek slabih dejanj se lahko izvede le, ko se preide del "Eksperimenta" in se zaključi z delom "Večerja". Če se po tem še ni odprla trofeja, smo nekaj zgrešili. Glede na ocene igralcev, ga lahko knock out, mimo ploskve 4 ure 15 minut.
  Kako storiti, če trofeje "Skupaj do konca" ali "Raziskovalec" niso bile prejete? Nato se mora ta proces povezati z izločitvijo nedokončanega dosežka. Toda sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je treba začeti s postavko "Nova igra".

  Prolog

  Spodaj je podan pregled "Izven meje: dve duši", saj igra sledi svoji glavni zgodbi. Predsednikčeprav niso navedeni v vrstnem redu. V prologu Jody začne svojo zgodbo. Z njim se seznanimo z ozadjem njenih magičnih sanj. Ničesar ne storite pri tej nalogi.

  Broken

  Glavna junakinja v tem poglavju pade v policijsko postajo. Tiha je. V njeni glavi so le kratke slike - človek, gozd Profesor Neitan se mudi, da pomaga dekle skupaj s skupino zajetja. Samo on ve za njene sposobnosti.

  Eksperiment

  Dejstvo, da ima Jody edinstveno darilo, pozna laboratorijsko osebje. Sledite Cole. Pojdimo na hodnik in vstopimo v prostor za poskuse. Sedimo na stol in začnemo odgovarjati na vprašanja. Naša naloga je pokazati na kartico v rokah pomočnika, ki se nahaja v sosednji sobi. Pokličemo Aiden s klikom na gumb. Leteli smo do ženske in pogledali zemljevid. Vrnimo se nazaj in odgovorimo na vprašanja.
  Ugotavljamo, da je Aiden sposoben prodreti v človeška telesa. Premaknemo se desno od sobe za nadzor in sodelujemo z laboratorijskim osebjem. V sobi, kjer sedi ženska, razprostiramo mape, karte, kocke na mizo.

  Veleposlaništvo

  Mi smo na recepciji pri šejku Ahmadu s prijateljem Raynanom. Gremo na stranišče in pokličemo Aiden. Po letenju v drugo nadstropje, tam, kjer je stražar. Vstopi v daljno sobo na hodniku. Tukaj ugasnemo nadzorni sistem in se vrnemo v Ahmadovo sobo.
  S posebno tipko v predalu premaknemo sliko v levopod tabelo Odprite sef in preglejte dokumente. Zahtevani podatki bodo dodani v Jodyjev prenosnik. Stražar poskuša zlomiti vrata, vendar ga partner odstrani. Najdimo Ryana in gremo s sprejemom.

  Stranka

  Nathan nas pripelje na Kirstenovo zabavo. Tukaj nas zdravijo s pivom, iz katerega lahko zavrnete ali se odločite, da ga pijete. Kajenje je dovoljeno blizu bara. Po nekaj trikih Jodi postane slab. Spoznajte Metta. Zavrnemo ali se strinjamo s plesom. Ena izmed deklet je želela videti naše sposobnosti. Zavračamo ali se strinjamo. Odpiramo darila. Ko nas obrne knjiga, nas fantje prisilijo, da nas zaklenemo pod stopnicami v shrambi. Z uporabo Aidena, izločimo vrata. Samo pojdimo ali se odločimo, da se bomo maščevali zločincem.

  Prvi pogovor

  Jodie je najprej seznanil Nathana v svoji pisarni. Zdravnik raziskuje svojo edinstveno sposobnost. Da bi to naredili, moramo odgovoriti na njegovo vprašanje.

  Dobrodošli v agenciji CIA

  Obveščevalna agencija je Jodi privabila k sodelovanju. Bili smo v sobi in potem smo šli na trening. Tečemo, pripravljamo sprejeme, streljamo na tarče. Tečaj usposabljanja je zaključen.

  Oblaki

  V avto prodrejo z Aidenom. Vlak ustavi policijo, išče Jodyja. Bodimo ji. Za to je potrebno potisniti steklenico poleg nje. Zaposleni začnejo pregledovati dokumente. Vzpnemo se na streho avtomobila. Skoči iz vlaka in teče naprej, bežijo pred preganjanjem. Mimo reke se povzpnemo do skale. Spomoč Aiden letenje do stoji motorno kolo in iti. Na poti čakamo na SWAT zaposlene. Aiden ustvari ščit, ki ščiti Jodya od žog. Pridi v mesto. Pustite motorno kolo. Vstopamo v boj s sovražniki, nato pa prosimo, da za nami pustimo vladni nyspok.

  Moj namišljeni prijatelj

  Aiden se je ponoči pojavil in prestrašil Jodyja. V tem poglavju lahko odigramo eno od njih. Mama je prosila, da prinese garažno olje. Skozi vrzel v ograji opazujemo sosede, ki igrajo snežne kepe.
  Pridruži se jim. Da bi to naredili, razbijemo desko v ograji. Eden od fantov je bil jezen in začel nas trljati s snegom. V igri za Aiden ga zadušimo. Jodie se imenuje čarovnica. Kliče k očetu in odpelje deklico domov.

  Kondenzator

  Znanstveniki so razvili napravo, ki vam omogoča, da pridete v drug svet. Ko preidemo "Za mejo: dve duši" - "kondenzator", razumemo, da so nekatera bitja prodrla v naš svet. Zato ga moramo izklopiti. Prešli smo v ledeni hodnik. V črncu vzemi ključno kartico. Odklenite vrata, ki se nahajajo v hodniku, in pridite do nadzornega sistema. Odklopite kondenzator.

  Brezdomci

  Jodijeve težavne težave imenujejo Natean. Pomagamo Wallu. Prinaša nas pod most. Če imate željo, lahko izvedete več o drugih prebivalcih tega kraja. Gremo ven in gremo na cesto. Moramo dobiti denar. Obiskali smo kavarno in supermarket, igrali smo kitaro. Denar, ki ga zaslužimo, dajemo zidu. On gre za hrano. Zbiramo se pri ognju in večerjamo. Kdaj?Komuniciramo s Sabbath, Holter in Jimmyjem. Pojdimo v posteljo. V noči v soboto se začnejo skoki. Sprejemamo porod. Pojavi se lahka punca Zoey.

  Prva noč

  Starši, ki so še mladi Jody, odločijo, da bi morala živeti v laboratoriju, kjer se preiskujejo paranormalni dogodki. Levo v sobi, oblečemo pižamo in gremo v kopalnico. Ko se igramo za Eiden, gremo skozi ogledalo in poslušamo pogovor zdravnikov.
  Jody je zaspal in agresivna bitja je napadena. Aiden se bori z njimi.

  Nathan ne sme pustiti Jodya na zabavo. Prehod na Aiden in vkrcanje na Cole. Odpiramo vrata in zapustimo kompleks. Za stražarja na izhodu izberemo frazo - "smeti". Približujemo se avtu in ga vodimo. Če Jody sedi na sprednjem sedežu, jo bo opazil stražar. Vodenje Colea, prisilili smo ga, da pritisne na pedal za plin in vzame barazo na katran. Gremo v bar in naročimo limonado. Med igro biljarda se začne boj. Zgrabi se za strelsko puško in ubija sovražnike ali jih spušča.

  Eden

  Starši odidejo in Jodyja zapustijo v laboratoriju z zdravniki. Tukaj lahko svojemu ravnodušnemu očetovskemu dopustu ali poskusite zadaviti. Izberite sebe.

  Navajo

  To poglavje nas popelje v puščavo. Ko gremo "Zunaj: Dve duši" - "Navajo", gremo z Jodyjem po cesti in poskušamo ustaviti avto. Vidimo kmetijo. Gremo v hišo in se spoznamo s tlemi, pa tudi z njegovimi otroki, Jay in Koru ter mamo Shimasan. Vabljeni smopred večerjo Iz hiše lahko slišite čudne zvoke. Ponoči vidimo farma duhov. Zjutraj je na tleh na voljo delo za hrano in streho. Pojejmo ovce, jih nahranimo s senom. Ponižimo konja in ga postavimo v nered. Delo je končano. Po večerji ponovno gledamo duha. Napade Jodyja. S pomočjo Aiden-a razpolagamo z bitjem. Šamana prosimo, da izvede ritual. Ghost umira Zapustimo kmetijo.

  Ločevanje

  Izberemo katero koli igračo in najdemo spomin. Gremo v Neuton in se prepiramo z njim. Zbiramo stvari in zapustimo hišo.

  Večerja

  Ryan mora kmalu priti. Zato odstranjujemo smeti, izpiramo in kuhamo hrano. Ko pride moški, preklopi na Aiden in posegaj v datum.

  Nočna seja

  Govorimo z Neutonom. V sosednji sobi vzamemo knjigo iz mize. Spet imamo pogovor z profesorjem.

  Naloga

  Smo na obali. Pogledamo okoli območja in hodimo do stavbe, pri čemer ubijemo dva vojaka. Preučujemo predmete in razumemo, kam gremo naprej. Hodimo do stolpa. Na poti ubijte teroriste. Gremo v hišo in ubijemo vse, ki so tam. Gremo ven na ulico in pobegnemo pred ljudmi.

  Stari prijatelji

  Komunicirajte z Skupino. Po tem gremo v psihiatrično bolnišnico. Z Aidenom odpiramo vrata dvigala in gremo v 7. nadstropje. Zlomimo stole. Po prihodu stražarja vstopimo in nadaljujemo z iskanjem 43 sob. Komuniciramo z mamo, se znebimo njenih verig in odklopimo žensko od enote za vzdrževanje življenja.
  Ko upravljamo z Jodyjem, opravimo naslednjo nalogo. Da bi to naredili, vstopimočoln in plujemo v bunker na zemljevidu. Tukaj zdravimo in sprostimo Rileyja. Sledite duhom in se potopite v dno, oblečeno v zaščitno obleko.

  Dragon Lodge

  Gremo na portal in položimo nekaj bomb. Pobegnili smo pred zmajevim duhom. Potem se borimo z vodjo azijske varnosti. Umre zaradi zmajevih nog. Tečemo do čolna, vendar, ko opazimo, da se utaplja, gremo ven.

  Duhovi

  Govori s Kyleom in vstani iz postelje. Gremo v Neutonovo pisarno za duha. Govorimo z njim. Gremo naprej.

  Črno sonce

  Gremo na izhod iz stavbe in sedimo v bližini Raja. Kyle prispe in odideva v pisarno na Neuton. Tu se moramo odločiti, ali naj mu pomagamo ali ne. Gremo in pademo v past. Z uporabo Aidena onemogočimo naprave in poskušamo rešiti Kailo. Brez prekinitve, pojdite v epicenter.
  Govori z Neutonom. Nadaljujte pot. Gremo v črno luknjo. Prečkamo cesto skozi trupla ljudi, ki so umrli zaradi naše krivde. Mi naredimo zadnjo izbiro in ostanemo živi na svetu ali gremo v svet mrtvih. Igra je končana.

  Sorodne publikacije