Gothic 2 Arrows: Seznam, najboljši oklep, dobite kode, gostje in preglede

V gotskem 2 oklep ni razdeljen na ločene sestavne dele (čelada, hlače, oklep in pletenica), temveč je edini predmet zaščite pred zunanjimi vplivi: puščice, čarovnija, orožje in ogenj. Po eni strani je dobro, na drugi - ne zelo veliko. Čeprav je za igro, ki je prišla v oddaljeno leto 2010, ta odločitev povsem sprejemljiva. Dejstvo, da se različne mreže med seboj razlikujejo, preberite v članku.

O oklepu

Značilnosti oklepa so izboljšane z vsakim poglavjem. Načelo izdaje opreme je povezano z delnim članstvom protagonista. To je logično, da na začetku igre ne morete dobiti najboljši oklep - boste morali trpeti. Napačno je misliti, da je bolje zbrati več zlata, da bi potem kupili najboljši oklep in z njimi šel celotno igro. Ne bo delovalo! Brez potrebne opreme je nemogoče izvesti naloge, premagati šefove ali uporabiti čarobne zvitke.


Boj je tako zapleten, da lahko en zgrešen napad postane usoden in da bo moral začeti misijo z mesta nekdanjega ohranjanja. Enostavno usnjeno oklepje v gotiki 2: Vrnitev lahko kupite pri trgovcih. Malo je govora, vendar je bolje, kot če bi tekel gol na lokacijah. Za pridobitev dobrega oklepa, boste morali plačati kartico za znake, bo izdal uniforme. Drug način: skrbno preučite ječo za skrivne prostore, ki vsebujejo najboljši oklep "Gothic 2".

Guildski oklep

Najboljše je priti v prvo poglavje, vendar le v skorajkoncih Do tega trenutka je potrebno dobiti standardni usnjeni oklep, ker se izkušnje lahko pridobijo s posredovanjem nalog, povezanih z uničenjem različnih pošasti, mutantov in drugih pošasti.


Izvedba verige opravil bo privedla do prejema cehovskega oklepa, ki ima naslednje značilnosti.

opombazaščita (orožje /puščice /ogenj /magija)"Lahek oklep milicije"Uniforma usnja visoke kakovosti bo dosegla igralca, ki se je pridružil milicam40/40/0 /Ustvaril Wolf v novem kampu v dolini rudnika30 /30/0/0"Robova novica"Dobi igralca, ki je stopil na pot čarovništva, soočen s kultom Innosa25/25/0/10Mage of Fire "Roka, ki so jo izdali izbrani Innos, tisti, ki so hodili po poti začetnika in je napredoval v Ognjeni ogenj40/40/20 /20

Usnjeni oklep, oblačila meščanov in kmetijska oblačila

V mestu Horinys morate najti človeka po imenu Torbin. Tik za njim je omara, s katero se lahko povzpnete na streho hiše in se premaknete na drugo (čez cesto). Po uspešnem skoku ostane protagonist, da se spusti v varovano skladišče in poišče kovčke. Tako lahko najdete prvi usnjeni oklep ali oblačila državljanov. Slednje nosijo različni sloji prebivalcev Horinysa, obstajajo tri vrste, ki se razlikujejo od zunaj, vendar z enakimikazalniki. Fleksibilen in trden usnjeni oklep v "Gothic 2" je raje pri tatih in lovcih. Druga možnost je, da dobite privzete obleke - plačajte 80 zlatih Lobartu. V odsotnosti take vsote je predvidena možnost za izvedbo iskanja pridelave sladkorne pese, naloge njegove žene in še nekaj delavcev. Posledica teh ukrepov bo popust 50 zlata. Skupaj bodo oblačila kmetov stala 30 kovancev.
Obstaja tudi tretja pot: oropati Lobarta (oklep je v prsih). V naslednjem pogovoru bo NPC napadel protagonista. V prihodnosti se bodo pojavili tudi gostje, povezani s tem značajem, zato je najbolje, da tega ne tvegate.Zaščita (orožje /puščice /ogenj /magija)«Usnjeni artefakt25/20/5/0"Oblačila Mesta"10/10/0/0
)


"Kmetijska oblačila"15/15/0/0

Vodni prstan

2: Return »Najboljši oklep je na voljo v prvem poglavju" Water Ring Armor ". Če želite sprejeti, boste morali vstopiti v ustrezno družbo in izvesti vrsto nalog za iskanje manjkajočih prebivalcev Horiny. Na začetku igre v stolpu Ksardas bo junak srečal Cavallona, ​​znanega iz prvega dela. V dialogu z njim morate izbrati vejo zanimive opreme in zastaviti vprašanja v zvezi z vodnimi obroči. Nedaleč od Cavallona je taborišče. Morate se pogovoriti z enim od njih, vendar ne napadajte takoj. Igralec bo pameten, da se predstavi nekdanjim zapornikom, zapusti gore, nato pa zavrne odhod v tabor, vendar naj ugotovi, kdo lovi glavnega junaka. Potovanje bo treba najtiDexterjev tabor v gorah, iz telesa katerega vzamemo list papirja s koordinatami kraja, kjer so ukradeni stanovalci. Nadaljnji pogovor z Vartrasom o sprejemu v Ring of Water obvezuje, da gre v restavracijo "Dead Harpy", kjer vodja vodi junaka, da pobere posteljo. Ko se bodo vsi zbrali, bo junak govoril z Laresom in dobil oklep.
Opremljen s 50 orožjem za obrambo, puščicami in 10 - iz čarovnije. Ni požarne odpornosti.

Guild Armor v 2. poglavju

Novo poglavje je še več lokacij, nalog, nasprotnikov in opreme. Možno je kupiti kakovostnejše cehovsko orožje, oklep iz školjk obrtnikov. Ko bo imel dostop do templja Adanosa, bo junak lahko dobil oklep sorte Vrane. V Gothic 2: Return 2.0, oklep in njihove nadgradnje so neposredno odvisne od članstva v cehu. Če igralec izbere plačance, bo dal "Srednji artefakt" za 2500. Izdelani so ne samo iz živalskih kož, temveč tudi iz očarljive rude. Zato je zaščita pred čarobnimi 5 enotami, od požara - 0 od fizičnega vpliva - 50. Če je junak milica, bo Engor ponudil za isto ceno "Heavy Arrow". Pomembno zmaga v številkah v primerjavi z blagom generala Leeja. Narejen iz usnja plazilcev z vložki očarljive rude. 70 enot za zaščito pred fizičnimi poškodbami in 10 čarobnih enot za gašenje požarov in postane predmet najboljšega oklepnika v drugem poglavju.

Craulerji

Da bi dobili stvari od teh bitij, mora imeti junak spretnosti za dostop do lokacije, založiti se s preusmeritvami iz Vovka in Mrakorysa. V pristanišču prodaja Ignaz 350. VV dolini rudnikov bo potreben Rune Teleport, ki je na poti do travnika nad krajem, kjer se nahaja. Ko je junak prejel artefakt, se mora obrniti na uničeno trdnjavo, ki se spremeni v vovk. Severno od hiše Stone Dragon se bo srečal Gestat, s katerim bo potekal pogovor.

Povedal bo o obrtniku Vovku, ki zdaj dela na kmetiji Onar, in je bil prej v novem kampu. Pred pošiljanjem na cesto potrebujete 10 lupin rudnikov na zahodu. Če imate težave, je najbolje, da se borite z njimi in se spremenite v Mrakorys. Po zbiranju lupin naj bi se protagonist odpravil na Khorinys, kjer morate najti obrtnika na kmetiji, mu dati surovine in po 24 urah prevzeti rezervacijo. Ti oklep v "Gothic 2" nekje drugje, da bi dobili, je nemogoče. Pri izdelavi obrtnikov uporabljajo lupine plovil bojevnikov, kazalniki so naslednji:
 • zaščita pred orožjem - 70;
 • od požara - 15;
 • od puščic - 70;
 • iz magije - 0.
 • "Gothic 2: Return" 2.0 - Orožje piratov in razbojnikov

  Skupina, ki se je pojavila v dodatku "Night of the Crow", ima izključno opremo. Glavnega junaka lahko dobite po pogovoru z Gregom in se pridružite frakciji. Ima zaščito pred puščicami in orožjem (55 enot). Razbojniki so bogatejši pri izbiri: vse tri predmete je mogoče dati na voljo protagonistu.

  opomba  zaščita (orožje /puščice /ogenj /magija)


  )
  "Srednja vojska banditov"  Pozdravi Greg po koncu osebneganaloge Oblačila so podobna opremi tatov v novem kampu. Zaščita pred puščicami in orožjem  35/35/0/0

  Kupljen je od kovalca Huno za zlato 2000. Prej so ga uporabljali najboljši ljudje iz tolpe LaRea, ki je služila v Dolini rudnikov. Zdaj imajo tiste, ki sledijo Raven v neraziskanih območjih.  50/50/0/0  Oklep vartove vojske "  Nahaja se v predalu Bloodwin, ki bo dal ključ šele po boju. Če so bili uslužbenci starega tabora, po padcu pregrade, so preživeli sledili Voronu in so ga šteli za svojega stražarja  70/70/0/0

  • Pridobivanje obleke je neposredno odvisno od frakcije v Gothic 2: Return. Planinci (težki) so v Leeju, za 3000 zlata pa je upokojeni general pripravljen z njimi deliti. Če bo protagonist izbral stran milice, bo moral vstopiti v paladine in pridobiti dokaze o Bennetovi nedolžnosti. Izpustil bo plačan kovač, igralec bo prejel "lahek oklep lovca na zmaja".
  Junak, ki je čarovnik, prejme "ognjeni plašč" po poslanstvu, da vrne Innosovo oko. Vsi zgoraj omenjeni oklep imajo naslednje značilnosti.

  Ime  Obramba (orožje /puščice /ogenj /magija)  "Težke planinske puščice"
  184)

  80/80/5/10  "Lahke lovecove zmajeve puščice"  100/100 /
  100/100/50/50

  Četrto in peto poglavje

  Samo njihovi plačanci lahko skrbijo za svojo opremo, pri čemer ima na zalogi dvajset kosov zmajev. V dolini rudnikov Jan prodaja "Medaljon lovca zmajem" za 12.000 zlata. Obstaja izboljšana različica zaradi večje količine lestvice in čarobne rude. Če po nakupu premagate Yano, lahko vzamete zlato, ki ga je porabil. Igralci, ki se vprašajo, kako dobiti "Paladinovo Topništvo" v Gothic 2, bodo lahko dobili odgovor. Oprema je v skrivni sobi v katakombah pod tempeljom Innosa. Takšna oprema je bila podeljena vojakom Innosa, ki so se pokazali v bitkah s silami zla ali blizu Gospodovim visokim činom. Bennet bo prodal "Heavy Dragonball Hunter" za 20.000 zlata.

  Ime  Obramba (orožje /puščice /ogenj /magija)  "Medaljon zmaja lovca"
  )


  120/120/75/25  "Paladinske puščice"  150/150/100 /50  «Heavy Dragon Hunter's Archer»  150/150/100/50

  kode za orožje v Gothic 2
  Tradicionalno vse "okusne" stvari ne dobijo na običajen način. Moram obrt in izstopiti. Številne skice so navadni NPC-ji in razen uporabe ukaznih ukazov, ki jih ne morejo dobiti. Vredno je opredeliti, kaj igralec pričakuje od projekta. Če je "Gothic 2" že potekel vzdolž in čez in ne želi napetosti, je uporaba goljufij upravičena. Pri tem ni priporočljivo, da to storite. Navsezadnje bo priložnost izginilaceniti globino avtorjeve ideje. Če igralec dobi "palico-ubijalce" ali "kornati" na začetku prvega dela, bo nadaljnji prehod prenehal biti zanimiv: vsi sovražniki ne bodo nevarni, gostje bodo ostali dolgočasni in občutek nevarnosti se bo popolnoma spustil. Za vnos kod za igro potrebujete:
 • na tipkovnici vtipkajte besedo bmarvinb;
 • Prepričajte se, da je napis Marvin Mode;
 • pritisnite F2, da odprete konzolo;
 • vnesite vnos [predmetna koda].
 • Spodaj v tabeli so najbolj zanimivi gotski 2 oklep, ki ga ni mogoče dobiti brez goljufij.  Zaščita (orožje /puščice) /fire /magic)  Koda  1  "Videz sodnika"
  )


  Oprema je priljubljena med sodniki Mirtaana. Če želimo izstopiti, bo to takoj  10/10/0/0  itar_judge


  )
  1  "Duplic guvernerja"  Iz imena je razvidno, da oblačila nosi samo ena oseba. Številke pa daleč presegajo tiste v standardnem "usnjenem ovalu", kar je zelo dobro za prvo poglavje  40/40/0/0  1  Rob Leicester  Izgleda bolj militantno kot prejšnje, vendar inferior in figures  25/25/0/0  itar_lester  1
  )


  "Plašč črnske magije"  vsaka nit obleke. Edini, ki ima tak oklep v Khorinysu, je Ksardas. In ne namerava nikomur podariti. Torej, brez branja, je ne vzemite  100/100/50/50  itar_xardas  1)  "Stare viteške lopatice"  Izrabljen (na prvi pogled) oklep ima iste značilnosti kot prejšnji predmet, ker navdihuje strah v srcu vsakogar, ki si upa izzvati  100/100/50/50  itar_pal_skel

  365)
  1  «Težki čarobni plašč vode»  Še en primer odličnih kazalcev odpornosti na škodo tistim, ki nosijo doktrino "Enakost Adanosa"  100/100/50/50  itar_kdw_h  2  "puščice vrana"  , ki je kupil strojno opremo Cranberries in hoče sam kupiti Crow Archerja v Gothic 2. Zaradi čarobnosti Beliala je prevoznik v nasprotju z vsemi vrstami škode  100/100/100/100  itar_raven_addon  3  Mantal mraka  Šejti pripadnikov Beliala, ki so prispeli iz Irdoratha


  418) 130/130/65/65  itar_dementor

  Razumeti je treba, da junak s pritiskom na presledek vzame orožje. Zato ni zaželeno, da bi vstopali v ekipe, medtem ko je v prenatrpanem prostoru - to lahko povzroči negativen odnos do protagonista. Pomembno je vedeti, da morate po vnosu v goljufija onemogočiti preskusni način. To naredite tako, da vnesete ukaz b42b. V nasprotnem primeru se med prehodom pojavijo nepredvidene napake. Če predvajalnik ni zaprl načina in levo, potem naZa naslednji zagon morate vnesti določeno kombinacijo znakov in jo shraniti v običajni način igre. Samo v tem primeru je zagotovljeno pravilno delovanje.

  Ocene

  Projekt je bil izdan v oddaljenem letu 2010. Igra se zaznava igralcem na razvedrilo. Glede na povratne informacije, več oboževalcev ne bi zavrnili ponovnega igranja (in več kot enkrat). Projekt je navdušen nad nenavadno zapletom, zanimivim bojnim sistemom in dobro grafiko. Seveda se zdi, da je slednja z višine leta 2018 nepomembna, toda za tiste čase je bila to zlata doba računalniških iger. Mnogi so danes z veseljem kupili mojstrovino, da jo spet uživajo. Obstajajo tudi negativne ocene, ki govorijo o visoki stopnji kompleksnosti igre in ne v celoti premišljenem sistemu bitk. Slednji se mora navaditi na dolgo časa in napolniti roko. Težave nastanejo pri začetnikih, ki so šele začeli prenašati in niso imeli časa, da bi čutili ves okus in občutili lepoto igre.

  Razsodba

  Le malo jih ima vprašanje, kje najti oklep v gotskem jeziku 2. Vso opremo je mogoče pridobiti za opravljanje nalog ali kupiti zlato za znake brez iger. Težave nastanejo zaradi nenavadnega: niso imele časa, da bi blokirali ali se izognili udaru ali trčili z nevarnim nasprotnikom brez ustreznega treninga. Vse ostalo je v celoti sprejeto. Leto 2018, čeprav je bilo zaznamovano z rastjo tehničnega napredka v igralniški industriji, pa so se projekti pojavili, tako da je lažje gledati video kot kupiti zmogljiv računalnik in uživati. To je toEden od razlogov, zakaj je veliko igralcev veselo, da "razpakirajo" pol pozabljene mojstrovine in, ne da bi posvečali pozornost nerodnim likom in drugim grafičnim napakam, se zatekajo k nostalgiji. Še vedno se je treba zanašati na ponovno izdajo zlatih klasikov igralniške industrije v sodoben sistem z bolj premišljeno grafiko in popravljenimi napakami.

  Sorodne publikacije