Podrobnosti o tem, kako prekinete povezavo s številko »Steam«

V tem članku bomo razmislili o tem, kako odblokirati telefonsko številko računa "Stream". Danes ta platforma ponuja različne načine za zaščito svojega računa.

Teorija

Da bi razumeli vprašanje, kako prekiniti povezavo s številko »Steam«, morate vedeti, da identifikacija v tem sistemu ni omejena le na navedbo prijave in gesla. Uresničena je možnost uporabe strojnega dela osebnega računalnika. Ko se boste poskusili prijaviti v "Prompt" iz drugega računalnika, bo moral uporabnik potrditi, da je lastnik profila. To storite tako, da pošljete posebno pismo uporabniku, ki je povezan z računom. Ima kodo za aktiviranje prijave.


Možna je tudi povezava z mobilnim telefonom, ki je bolj resna stopnja zaščite. Ta postopek se izvaja z uporabo avtorizatorja Steam Guard. Mnogi uporabniki, ki so v praksi preizkusili to zaščito, so prišli do zaključka, da dajejo malo koristi. Hkrati to orodje bistveno oteži dostop do vašega računa. Dejstvo je, da je treba kodo za dostop vnesti ob vsaki prijavi v račun. Rezultat je čas. Zato se veliko uporabnikov odloči, da bo to vrsto zaščite onemogočilo. Steam Guard je potreben samo za račune, ki imajo veliko število iger. Takšni računi stanejo veliko denarja. Če je kupljeno le malo blaga, takšna sredstva nimajo smisla. Komaj napadalecposkusite zlomiti račun za dostop do njega.


Zato lahko onemogočite nadzor pare, če to orodje aktivirate, vendar ga ne uporabljate.

Navodilo

Odpravimo se neposredno k rešitvi vprašanja, kako prekiniti povezavo s številko »Steam«. S to metodo zaščite na mobilnem telefonu uporabnika je očitno nameščen program Steam. Onemogočanje preverjanja pristnosti poteka prek njega. Tako je skoraj nemogoče rešiti vprašanje, kako prekiniti povezavo številke iz »Streama« brez telefona. Da bi dosegli rezultat, bomo zagnali mobilno aplikacijo. To naredite tako, da kliknete ustrezno ikono. Ko je aplikacija zagnana, odprite meni z gumbom v zgornjem levem kotu. Izberite element, imenovan Steam Guard. Telefon bo odprl isto okno.

Izpolnitev

Nadaljujemo do končne faze reševanja vprašanja, kako prekiniti povezavo s številko »Steam«. Kliknite gumb »Izbriši overitelja«. Po tem bomo videli to potrditveno okno. Pritisnite ustrezno tipko. Potrjujemo odstranitev avtentikatorja Steam Guard. Po tem se prikaže sistemsko sporočilo. To bo potrdilo uspešno zaustavitev avtentikatorja. Zdaj bodo aktivacijske kode začele prihajati po e-pošti. Ko je bilo vprašanje rešeno, kako prekiniti povezavo s številko »Steam«, se bo raven zaščite računa zmanjšala. Če pa na računu ni dragih iger, so lahko taki ukrepi upravičeni. Upamo, da bo po branju tega gradiva problem zAvtorizacija v Steamu bo odpravljena.

Sorodne publikacije