Kako si lahko ogledate skrite avdio posnetke "VKontakte" iz enega? Pravi načini in odkrivanje mitov

Uprava najbolj priljubljenega ruskega socialnega omrežja "VKontakte" je že dolgo predstavila novo funkcijo v uporabniških nastavitvah - "Hide My Audio Records". znanci.Zato je vprašanje, kako pogledati skrite zvočne posnetke "VKontakte" iz ene, še vedno relevantno in mu bomo poskušali dati izčrpen odgovor

.

Kako si ogledate uporabniške posnetke VC

Če želite izvedeti, kako si ogledati skrite avdio posnetke VKontakte brez programa, bomo najprej raziskali načine za spoznavanje zvočnih posnetkov prijateljev na tej spletni strani:

5)
 • Odprite polno različico strani v brskalniku.
 • Pojdite na stran želenega uporabnika in se pomaknite navzdol. Pod profilom fotografij, z bloki s prijatelji, javnimi albumi, albumi fotografij in videi, boste končno videli del, ki ga želite, z zvočnimi posnetki - prvo mesto bo nedavno dodano ali posebej preneseno na vrh sestave te osebe. Ne bo. Če jih je takoj skril.
 • Pojdite v oddelek Glasba z levega ali zgornjega (ikona za opombo) in iz razdelka pod vašimi videoposnetki na domači strani profila. Desno od vaših skladb boste videli, kaj poslušajo vaši prijatelji v tem trenutku (če so aktivirali to možnost oddajanja), kot tudipovezave do zvočnih posnetkov nedavno dodanih stikov ali tistih, katerih stran pogosto obiskujete.
 • V razdelku »Glasba« lahko najdete gumb »Posodobitve prijateljem« - kjer si lahko ogledate skladbe, ki so jih vaši prijatelji pred kratkim dodali v vaše zbirke. • V aplikaciji "VKontakte" za pametne telefone, samo kliknite na pravo osebo v "Prijatelji" in na njeni strani pod "in" kombinacija "med drugimi koristnimi informacijami in avdio posnetki. ) Kot eden je skril zvočne posnetke
  Če se pred ogledom skritih zvočnih posnetkov "VKontakte" iz enega, sprašujete, kako se je izkazalo, da je vaša glasbena zbirka zasebna, potem je ta del za vas. Skrij "Glasba" v "VK" zelo preprosto:
 • Odprite polno različico strani.
 • Kliknite na vaš mali avva v zgornjem desnem kotu. V spustnem meniju izberite »Nastavitve«.
 • Naprej - »Zasebnost«.
 • Stran obrnite na »Kdo vidi moje zvočne posnetke«.
 • odprta glasba: vsi uporabniki, samo prijatelji, prijatelji in njihovi prijatelji, samo vi, nekateri prijatelji, vsi razen določenega seznama prijateljev.
 • Kliknite na želeno možnost - pripravljeni!
 • V programu: "Nastavitve" - ​​"Zasebnost" - "Kdo vidi seznam mojih zvočnih posnetkov" - izbira želenega elementa.

  Kako si ogledati skrite zvočne posnetke "VKontakte" prijatelju preko kode elementa: Razkritje mitov

  Razmislite o različicah, ki brskajo po internetu in bodo bodisi neprimerne bodisi lahko povzročijo izgubo podatkov za vas:
 • Najbolj priljubljeni načini se štejejo za kodo strani - poznaš ID (digitalni ID strani) prijatelja, te številke v posebni povezavi z zvokom, ki je priložen njihovim poznavalcem, nekaj preprostih dejanj - in skrivnost je razkrita - lahko poslušaš skrite melodije, kolikor hočeš. Zaradi resnice, smo ugotovili, da je bilo že mogoče prekiniti kodo elementa, vendar razvijalci "VK" so že dolgo fluttering to luknjo.
 • Drugi najbolj priljubljen način, ki govori o tem, kako gledati skrite zvočne zapise "VKontakte" iz enega - program za krekerje. Ta metoda ni samo neuporabna, temveč tudi nevarna - od sankcij do vašega naslova uprave VKontakte, do tatvine, ki jo opravijo zviti ustvarjalci sumljive programske opreme vaših osebnih podatkov.
 • Na žalost ne obstaja učinkovita metoda, ki bi pokazala, kako pregledati skrite avdio posnetke VKontakte iz ene - spletna uprava skrbno varuje zasebnost podatkov svojih uporabnikov in jo hitro nevtralizira.

  Kako lahko res vidite skrite video posnetke enega

  ? odkrili uporabniki inventivne vrzeli. Lahko pa preverite, ali je v zbirki ena pesem - vnesite izvajalca in ime v iskalnem nizu v »Glasba« - prikazali vam boste seznam skladb in jih dodali svojim seznamom predvajanja uporabnikov, tudi tistim, ki skrijejo glasbo.
  Torej, kako lahko vidim skrit VKontakte zvok iz enega? Žal ni nobene dokončne metode. Preverite lahko samo, ali je v njegovi zbirki ena ali druga sestava - in to je tozelo dolg in včasih brezploden proces.

  Sorodne publikacije