Najboljši simulatorji boksa na računalniku

Da bi se počutili kot pravi profesionalni boksar, ni treba preživeti veliko let na napornih vadbah. Zdaj lahko preprosto zaženete katerokoli igro iz spodnjega seznama najboljših simulatorjev boksa na osebnem računalniku in v celoti uživate v hobijih življenja v boju. Ob istem času, zapuščanje hiše ni potrebno, in vtisi lahko dobite maso! Seveda bi se mnogi lahko prepirali, kje je bolje igrati igre tega žanra. Navsezadnje je nadzor nad borec s priročnim krmilnikom veliko bolj priročen kot uporaba tipkovnice in miške za isti namen. Ne glede na to, ali je to res, se vsak igralec sam odloči, na kateri platformi ga bo igral. Spodaj lahko najdete seznam najboljših simulatorjev boksa na osebnem računalniku in "Xbox 360", ki jih lahko poganjate na računalnikih z emulatorji.


Series Fight Night Round

Igre te serije so bile sprva izdane samo na konzolah, vendar je možnost testiranja Fight Night Rounda tudi za uporabnike osebnih računalnikov. Seveda govorimo o uvajanju simulatorja borilne igre iz "X box" na osebnem računalniku preko posebnega emulatorja. V igrah Fight Night Round je resnično videti kot pravi boks. V bitkah lahko upravljate različne profesionalne borce, ki vstopajo v ring in slišite realistično hrup več tisoč množic gledalcev, in ves ta čas bo tekma spremljala izrazna opomba komentatorjev. Da bi zmagali v Fight Night Roundu, morate spretno nadzirati svojega boksarja po vsakem svojem gibanju. Igranje je, da sodelujeterazlične bitke (nasprotniki, mimogrede, bodo pogosto pravi ugledni prvaki), zaslužili denar in osvojili globalno oceno.


Real Boxing

Naslednja igra - Boxing Simulator za PC - je izšla leta 2014 in jo mnogi uporabniki veterana žanra (5 let v igralniški industriji izenačuje s precej ugledno dobo). Poleg RS se lahko Real Boxing igra tudi na mobilnih platformah, kot je ios android. Igralnost je naslednja: uporabnik izbere prvaka, ki ga bo predstavil na prihajajoči tekmi, ga popolnoma prilagodi in ga pošlje naravnost v boksarski ring. Mimogrede, prilagajanje znakov v igri je zelo podrobno: lahko izberete ne samo dirko vojaka in barvo njegove oblike, ampak tudi prilagodite obliko vašega nosu, pričesko, velikost oči in druge. Poleg samih tekem je v igri tudi vadbeni režim, v katerem poteka "nihanje" junaka in izboljševanje njegovih sposobnosti. Real Boxing svojim uporabnikom ponuja tudi izkušnje ne samo z enim igralcem, ampak tudi z več igralci. Igra ponuja različne tinkture, s katerimi lahko prilagodite slog in trajanje tekem.

Beast Boxing Turbo

Boksarski simulator na osebnem računalniku z zelo nenavadnim okcipitalom in spremstvom. V tej igri moramo igrati za dekle, ki se je preoblekla pod pošast, da bi prodrla v vzporedni svet in se borila s svojimi pošastimi prebivalci. V obroču bomo srečali 12 tekmecev, nekaj podobnega živalim. Kot mentor bo junakinja pridobila ork-podobno pošast po imenu Pyglas. GlavniFunkcija Beast Boxing Turbo je njena stilistika - igra je oblikovana v najboljših stripovskih tradicijah.

Heavyweight Thunder

Še ena zanimiva igra v žanru boksarskega simulatorja, ki je izšla na PC-ju leta 2005. Iz imena projekta lahko ugibate, da se bomo morali srečati v ringu s temi težkimi boksarji. Kot mladi vojak bomo opravili dolgo in težko pot po karierni lestvici, začenši z dnom in končali s tekmami z uglednimi prvaki. Eden bo moral boriti z nekaterimi najboljšimi svetovnimi boksarji. Kot je za bojni sistem, je dokaj preprosta, brez kakršnih koli zapletenih tehnik. Vse igre so pravočasno blokirati sovražne napade in stavke.
Heavyweight Thunder ima več načinov fotoaparata, od prve osebe in od tretje osebe, ki jo lahko med bitko preprosto preklapljate.

Punch Club

Ni ravno simulacija boksa na PC-ju v tradicionalnem pomenu, ampak tudi vredna kandidata za mesto na današnjem seznamu. Punch Club je razburljiva grenka pustolovščina z veliko uličnimi boji, kjer so bili predstavljeni tudi RPG elementi. Poleg tega je za igro značilno posebno vzdušje hollywoodskih strelcev 90-ih, ki ima edinstven čar in lahko povzroči občutek nostalgije. Spomnimo se najboljših simulatorjev boksa na PC-ju, Club Punch resnično zasluži, da je z njimi na istem seznamu.

Boksarski dvoboj

Še ena nenavadna igra, v kateri je uporabniku dodeljena vloga ne samega boksarja, ampak njegovega vodje. Kljub temu, da se boksarski dvoboj ne more imenovati borbena igra,še vedno sodi v žanr simulatorjev. Vse tekme so prikazane v besedilu, igralci si lahko ogledajo podrobne informacije o vseh poškodbah, ki so jih povzročili njihovi borci ali nasprotniki. Vodje lahko tudi spremljajo šibke in močne točke svojih oddelkov. Pravilna taktika in obnašanje v ringu bodo postali ključni dejavniki zmage ali poraza.

Sorodne publikacije