Top PC Gaming Ports za Android: Seznam

Vrata iger z osebnega računalnika na platformo Android niso pogosta. In daleč niso vsi dobri projekti dostopni na tablicah s telefoni. Obstaja več takih zabave, in seznam najbolj koristnih uporabnikov lahko najdete v tem članku.

Seznam pristanišč za igre od šestega do prvega mesta

 • Botanicula;
 • Ognjišče;
 • XCOM: Enemy Within;
 • Izbira src: Velika vojna;
 • Minecraft;
 • Simulator koze.
 • Čudovito iskanje

  Med najboljšimi igralnimi pristanišči od osebnega računalnika do Androida je treba opozoriti na projekt Botanicula. Igralcu je dana možnost, da upravlja prijatelje podjetja: Zholudem, Club in druge znake te vrste. Odločajo se za raziskovanje svojega vesolja, ki ne presega visokega drevesa.


  Skupina junakov začne pot blizu korenin. Cilj: vzpenjati se po najvišjih vejah. Njihova pot se je začela zaradi dejstva, da so zlobne črne madeže napadle svet. Od časa do časa motijo ​​prebivalce s svojimi napadi, zaradi česar se drevo njegovega življenja vsesa iz vsakega prebivalca.
  Intervencije bi morale biti naročila in v ta namen skupina napreduje v smeri avanture. To je zgodba o tem, kako ljudje ubijajo ekologijo, okrašeno s številnimi preprostimi ugankami z neobičajnim vzdušjem.

  Kartična strategija

  Če menite, da so najboljša igralna vrata od računalnika do Androida, preprosto ni mogoče omeniti Hearthstone. Projekt je bil izdan leta 2014 in je zdaj uradna kibernetska športna disciplina. Milijoni oboževalcev po vsem svetu igrajo z užitkom, ki se vrača v prijetno vzdušje.


  Bistvo projekta je, da lahko igralec izbere enega od devetih znakov, oblikuje svoj krov tridesetih kosov in začne bitko s sovražnikom. Kartice so lahko bitja, uroki ali druga posebna dejanja s svojimi edinstvenimi učinki.
  Naloga igralca je, da na terenu pripravi taktiko, da nadigra nasprotnika. Vsak lik ima trideset enot zdravja in eno edinstveno spretnost. V času obstoja projekta je bilo zasnovano neverjetno veliko število različnih strategij za igro. Uporabnik ga lahko samo prenese, kar je mogoče storiti popolnoma brezplačno in začeti potopiti v vesolje, kjer vsi znani liki sveta "Varkraft" živijo.

  Korak za korakom

  Na številnih mestih, vključno s 4PDA, so vrata za računalniške igre na Android vključevala iznajdljiv projekt XCOM: Enemy Within, ki si zasluži, da je na seznamu najboljših. To bi morala biti vloga, vendar se je zgodba izkazala za preveliko in izvirno, zato se šteje za ločen del franšize. V tem projektu so avtorji originalne serije popolnoma posodobili igro, taktična dejanja, dodali nove scenarije in še veliko več. Razvijalci so poskušali, da bi vladar prejel drugi dih, in jim je uspelo. Interakcija z okoliškim svetom je postala bolj razširjena in spremembe lastnih vojakov bodo zadovoljile vsakega uporabnika. Igralec lahko sprejme eno od desetih predlaganih taktičnih načinov v bitki, ki ustvarja svetlo vzdušje. Ustvarite od vaših kiborg borcev, da uničite vse frontalne napade, ki se prav tako zgodijo. Projekt je izjemenPriporočljivo za ljubitelje taktičnih strategij na vrsti, kjer morate veliko razmišljati o nadaljnjih ukrepih.

  Ne samo platformer

  . Čeprav najboljša igralna vrata od osebnega računalnika do Androida ne vplivajo na njegovo pozornost, potem je vredno poskusiti Valiant Hearts: Velika vojna, zato se je misel dramatično spremenila. To je neverjetno globoka zgodba o tem, kako lahko vojna zlomi življenja ljudi.
  Zgodba pripoveduje o nekaj osebah iz različnih držav, katerih sovražnosti med prvo svetovno vojno so bile razpršene po različnih straneh barikad. Med prehodom bo oseba sama odkrila polnost preprostih človeških resnic o dobroti in moralnosti. Igralnost bo ponujala številne preproste uganke, ki se veselo prenašajo skoraj brez ustavljanja. Grafika je izvedena v poslikanem slogu, vendar le poudari ozračje. Še en pomemben plus je zgodba nekaj ljudi, ki se nato organsko prepleta. Projekt naj bi se uvrstil na prvo mesto v kategoriji najboljših igralnih pristanišč od PC-ja do Android-a, saj ničesar blizu podobnim uporabnikom ni mogoče najti.

  Nova legenda

  Nihče ne bo zanikal dejstva, da je projekt Minecraft postal le neverjetno priljubljen med mlajšo generacijo. Otroci so pripravljeni sedeti v njej dneve in noči, zaradi česar si zasluži svoje mesto med najboljšimi igricami, prenesenimi iz računalnika v Android. Ta simulator omogoča uporabniku, da se potopi v slikovni, naključno ustvarjen svet, kjer lahko razvijemo svojo domišljijo do neverjetnih meja. Z neomejenim številom virov lahko igralec gradi znotraj svetanajbolj nenavadne strukture - omejitev le v metodah izvajanja.
  Že v prvih dneh po izpustu so navijači pokazali lokalno zgrajene gradove, celotne vesoljske postaje, naselja, strukture iz znanih filmov in še veliko več. Od izdaje je igra pridobila tako priljubljenost, zaradi katere je ustvarjalec milijarde Marcusa Perssona.
  Zato je briljantna ideja v preprosti lupini. Od minusov, je treba omeniti, da niso vse funkcije v mobilni različici, vendar tudi brez njega, si zasluži pozornost.

  True Frenzy

  Goat Simulator mora biti vedno naveden v seznamu igralnih vrat od računalnika do Androida za zabavo. Ta projekt povabi vsakega uporabnika, da prevzame vlogo koze, ki potuje po mestu. Okoliške razmere ustvarjajo vzdušje, ki ljudi spodbuja, da jih boli na vsak način. Na ulici jih lahko polizajo, skočijo na steber luči, nato se zberejo v množico državljanov, na ta način pobijejo požarne pipe in podobno. Simulator ponuja brezplačno potovanje po svetu brez omejitev v akciji.
  Zgodba ni bila dodana tukaj, ker cilji v taki živali ne morejo biti ničesar. Namesto tega so razvijalci uvedli sistem točkovanja točk za različne akcije. V posebnem razdelku lahko vaše dosežke primerjamo z uspehi drugih uporabnikov, kar povzroča duh zdravega soočenja. Za sprostitev in počitek po napornem dnevu bo "Simulator koze" najprimernejša igra. Prehajanje s takšnim peskovnikom ni priporočljivo za ljubitelje tega žanra, še posebej tistih, kiželi doživeti eksotične dogodivščine v veliki metropoli.

  Sorodne publikacije