Format WLMP. Kako ga odpreti?

V našem članku vam bomo povedali, kaj je format WLMP, kot da ga odprete. Upoštevajte, da datoteke s to pripono odpre poseben program. V našem članku bomo te storitve imenovali.

Opis

Kaj je in kako odpreti WLMP? To je zelo priljubljena oblika. Široko se uporablja pri ustvarjanju domačih filmov in pri predstavitvi fotografskih skic. V svoji strukturi je ta datoteka niz strukturiranih podatkov. Vsebuje različne prehode montaže, povezave do filmov, videoposnetkov in glasbenih učinkov tretjih oseb. Za tiste, ki se želijo naučiti, kako odpreti WLMP, je vredno razumeti, da je glavni namen datoteke ustvariti video (prilagojen), ki se lahko prikaže prijateljem, kolegom ali družinskim članom. Prejete projekte (lahko jih pretvorite samo vnaprej) lahko predvajate v vire tretjih oseb, kot je "Utub".


Upoštevajte, da datoteka WLMP ni video. Gre za projekt, ki je namenjen nadaljnji montaži in generiranju videa.

Odpiranje programske opreme

Torej, kako odpreti WLMP? Obstaja en sam program, ki je prilagojen za delo z datotekami tega formata. Poklican je program Microsoft Windows Live Movie Maker. V njem ne morete samo odpreti datoteke tega formata, ampak jo tudi urejati, ne da bi izgubili podatke.

Pretvorba v druge formate

Smo že ugotovili, kako odpreti WLMP. In če takšnega programa ni, potem kako biti? Datoteko tega formata lahko poskusite pretvoriti v tradicionalno. Ta postopek se lahko izvede z neko vrsto pomočiprogram ali vtičnik. Lahko je na primer Aimersoft Video Converter Ultimate. In kakšen format naj spremenim? Možno je v MOV, MP4 AVI in drugih. Rad bi omenil dejstvo, da lahko pretvorba privede do izgube kakovosti videa.

Zaključek

Zdaj veste, kako odpreti WLMP, kakšna je oblika. Govorili smo tudi o možnosti pretvorbe datotek. Upamo, da so vam bile te informacije v pomoč.

Sorodne publikacije