Haval H6: Zahteva za bonus

Prišel je čas, ko so se kitajski izposodili od znanih znamk in podrobnosti ne izgledajo kot dokončni plagiator. Zdi se, da se je v Celestialu naučil ustvariti značilno podobo, ki jo dopolnjujejo uspešne odločitve in kakovost zvoka zbirke. Eden od presenetljivih primerov tega izreka je Haval H6. Na fotografiji crossoverja je razvidno, da ima na sliki značilnosti »Honda« in »Audi«. Dejstvo je, da je znano, da je zasnova avtomobila - roke nemškega strokovnjaka, katerega zasluge so zunanjost Mercedes-Benz M-razreda in prejšnjih modelov Great Walla.Notranjost

Sedimo za volanom in takoj opazimo, da se bo testni dizelski motor pri zmrzovanju ogreval do velikosti dlje kot njegov bencinski motor. Vendar pa se dvostopenjsko ogrevanje sprednjih sedežev ne bo zmrznilo. Ne moremo reči, da salon Haval H6 potegne za "premijo", vendar je sestavljen kvalitativno, in ostati v veliko bolj udobno mesto kot v večini avtomobilov iz Kitajske. Malo je razočaralo, da so mojstri iz nebesnega cesarstva shranjeni na mehki plastiki (prisotni so samo na vratih) in v notranjih ročajih na vratih - izgledajo zelo rutinsko. V preostali ergonomiji je crossover videti dostojno. Kabina je precej prostorna. Enako lahko rečemo o zadnjem sedežu sedežev Haval H6. Povratne informacije od lastnikov potrditve - tudi s povečanjem 190 cm v vseh treh smereh je prostor stalež. Dvonadstropni prtljažnik je prava pošast in tukaj ničesar ne dodajate. Že začenši z osnovno konfiguracijo, H6 dobi široko paleto možnosti, kiznačilnost kitajske avtomobilske industrije. Mednje sodijo sedemnajstinka lita platišča, sistem za spremljanje mrtve točke, klimatska naprava z dvojnim pasom, usnjen volan, 7-palčni zaslon na dotik, sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, kakovostna avdio priprava, krožna kamera in še več. No, to je neverjetno. Torej, za dodatno plačilo, lahko kupec dobite panoramsko strešno okno, ogrevanje sedežev, ksenonske žaromete s samodejnim prilagajanjem in 19-palčne lite diske.

Na poti

sedimo za volanom, pritisnemo pedal za plin. Reakcija motorja je močan turbo dizelski motor. Impresivno, vendar le, če niste v kabini in ne nameravate voziti več sto kilometrov. Zelo hitro se nezadostna izolacija hrupa začne pritisniti na ušesa, in po vsem Haval H6 je zahtevek za bonus razred. Vendar se ta pomanjkljivost hitreje izraža na mestnih ulicah. Na enakomerni deželi so tkanine, vibracije in hrup motorja praktično neprepustni, dvolitrski dizelski motor v tandemu s šeststopenjsko mehaniko pa ne sme preseči 7 litrov na stotinke metra. Nedvomno je to ena glavnih prednosti Havala H6. Pregledi kupcev kažejo na isto: takšna učinkovitost - morda glavni argument v prid skoraj dvobarvnemu križanju.
Pospešek v H6 je malce vojna. Zdi se, da avto nakazuje, da vozite težko, primerno crossover z visokim pristankom, in ne v banalnem skvotnem majhnem avtomobilu. Haval H6 je samozavestno v zameno, toda na poti je opazno majhno pomanjkanje povratnih informacij"Bagel". Mimogrede, kitajski crossover je na voljo v različici s štirikolesnim pogonom in pogonom na prednja kolesa.

Motor

143 KM. - ne večina proizvaja indeks v razredu, ampak dvolitrski turbodizel, čudno dovolj, se spoprijeli s svojimi nalogami brez najmanjšega obremenjevanja. Vključno s polno obremenitvijo. Paradoks, vendar ne najboljša izolacija zvoka, zadeva le motor avtomobila. Drugi akustični viri in dražljaji se preprosto ne slišijo. Testni motor ni edini, ki je na voljo kupcu in obstaja alternativa 150-litrski bencinski pol-litrski enoti. z Kot je za prenos, potem je ena brez možnosti - mehanski 6-stopenjski menjalnik. Vendar, glede na kitajske same, stroj je že na pristopu. No, počakajmo.

Varnost

V skladu z različico C-NCAP je H6 prejel 5 zvezdic, ki izpolnjujejo svetovne standarde varnosti. Prostor za potnike je izdelan iz jekla visoke trdnosti, vratni nosilci pa zagotavljajo dodatno varnost v primeru bočnega trka. Poleg tega je v arsenalu H6 - otroška ključavnica za zadnja vrata, nosilec IsoFix, 6 zračnih blazin in park-park z vzvratno kamero.

Povzetek

Haval H6 je avto, ki je zapustil mešane občutke. Če pogledamo v crossover, lahko rečemo, da je kitajska avtomobilska industrija naredila velik korak naprej. Avto se je izkazal za resnično izvirnega in izvirnega. Crossover je prejel visoko oceno varnosti, dober motor, kakovostno vzmetenje in sorazmerno ugodno ceno - izgovor za zavist še bolj uglednih konkurentov. Po drugi strani pa nimamo dovoljizolacija hrupa, povprečni materiali za notranjo dekoracijo in morda najbolj neprijetni dejanski odmik 150 mm. Nedvomno je avto zelo dober, a ali ustreza enaki bonus pasu, ki jo želijo osvojiti kitajski ljubitelji?

Sorodne publikacije