Vse načine za prenos denarja iz življenja v življenje

Včasih je ključnega pomena, da pokličemo drugo osebo. Ta potreba je tako potrebna, da bo vse odvisno od nje. Zelo neprijetno bo, ko vam bo, ko boste klicali zahtevanega naročnika, operater odgovoril, da na vašem računu ni dovolj denarja. Vendar pa je čas, da se ne skrbi, če obstajajo znani ljudje z istim operaterjem, kot ste vi, in imajo dodaten denar v bilanci stanja. V tem primeru jih lahko prosite, da vam del denarja pošljejo.

V tem članku bomo obravnavali operaterja "Life". Natančneje, kako prenesti denar iz "življenja" v "življenje". Analizirali bomo vse metode za pošiljanje sredstev v obeh državah - v Ukrajini in Belorusiji. Takoj moram reči, da v Ukrajini obstajajo trije načini takšnega prenosa, toda v Belorusiji je samo eden. Vendar jih bomo vsi podrobno obravnavali.


Prevedeno z uporabo USSD zahteve v Ukrajini (prva pot)

Zdaj bomo razmislili, kako prenesti denar iz Life to Life s pomočjo USSD zahteve. Obstajata dva tovrstna načina, o drugem pa bomo govorili kasneje. Na splošno vam priporočamo, da preberete članek do konca in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. No, medtem pa začenjamo pojasnjevati, kako prenesti denar iz "življenja" v "življenje". Kot je navedeno zgoraj, bomo uporabili zahtevo USSD. Vnesti morate le naslednje: * 111 * številko, na katero je poslan denar * znesek prenosa #. Sedaj pritisnite klicno tipko. Po zaključku operacije in obdelavi USSD zahteve boste na telefonubo prejel sporočilo z nadaljnjimi navodili. Sledite jim, dokončajte postopek.


Prevedeno z uporabo USSD zahteve (druga metoda)

Kot je navedeno zgoraj, so metode, ki jih bodo uporabljale zahteve USSD, le dve. Sedaj bomo obravnavali drugo. Nekaterim se zdi veliko lažje, saj ni treba zapomniti same strukture poizvedbe, ampak, da se dolgo časa ne napiše, pojdimo neposredno na to, kako prenesti denar iz Življenja v življenje. Kot v preteklosti, boste morali vnesti ustrezno kombinacijo. Izgleda takole: * 124 #. Po tem boste na zaslonu videli poseben meni, v katerem se odvija glavna akcija. Takoj pojdite na razdelek, imenovan "Prenos bilance". V tem primeru boste morali vnesti številko naročnika, ki ste mu poslali sredstva. In potem - znesek prenosa. Kot v preteklosti boste na koncu prejeli sporočilo z navodili za nadaljnje ukrepanje.

Prevajamo preko SMS-sporočila v Ukrajini

Obstaja takšna storitev Life - denar prenos s pomočjo SMS. Gre za to, da bomo zdaj govorili. Kot je enostavno uganiti, tokrat ne bomo poslali USSD zahteve. Uporabili bomo SMS. Za začetek se prijavite v ustrezen razdelek in začnite ustvarjati sporočila. Sedaj vnesite besedilo tako, da napišete naslednje: "PEREVOD number_user_translated amount". To sporočilo morate poslati na številko 124. No, v najboljših tradicijah, potem boste prejeli ustrezno sporočilo z navodili. Po zaključku izvršitve bo denar pripisan na vaš račun in bo prispelna določeno številko.

Prevedeno z uporabo zahteve USSD v Belorusiji

Tu smo se ukvarjali tudi z Ukrajino - obravnavali so vse tri načine, s katerimi je mogoče prenesti denar med številkami operaterja "Life". Zdaj je čas za Belorusijo. Zdaj bomo razumeli, kako prenesti denar iz "življenja" v "življenje" v tej državi. To bomo storili z dobro znano zahtevo USSD. Samo morate vnesti druge številke, in sicer - * 120 * 1 #. Kot na drug način z Ukrajino, boste videli poseben meni, v katerem se izvaja operacija. Pojdite v želeni del, vnesite prejemnikovo številko in nato vsoto prenosa. Po tem boste prejeli sporočilo z navodilom, po katerem boste prejeli denar prejemniku.

Sorodne publikacije