Kako "aktivirati", če želite izvedeti vašo številko: koristne informacije za naročnike Kazahstana

Vprašanje, kako "identificirati svojo številko" na "sredstva" je vključeno v seznam najbolj priljubljenih poizvedb naročnikov mobilnega operaterja. In to ni presenetljivo, saj lahko sedem-kartico izgubimo in najdemo čez nekaj časa, ali na primer, da pred nekaj dnevi kupimo in fizično nimamo časa, da se spomnimo številke, ki je bila dodeljena. Ne glede na razlog, ni prišlo v vsakem posameznem primeru, lahko uporabite eno od možnosti, ki bodo dane v trenutnem članku, da bi dobili te informacije.

Metoda ena: pojasnitev informacij v dokumentih na kartici s sedmimi karticami

Kako na "Asset" ugotoviti vašo številko, če je po nakupu kartice SIM trajalo le nekaj dni ali tednov? V tem primeru lahko naročniku naročite, naj se sklicuje na dokumentacijo, ki bi jo lahko shranili po obisku salona. Konec koncev, v trenutku nakupa in registracije SIM kartice v rokah nove stranke izda določen paket dokumentacije - lahko najde zanimive podatke in preneha zastavljati vprašanja, kako preveriti številko na "Asset".

Drugi način: uporaba storitev kratkih ukazov in poizvedb

Hitrejše in enostavnejše, kar zadeva število izvedenih dejanj, je možnost uporabe storitve USSD. S kratkimi ukazi, ki vključujejo znake "mrežica" in "zvezdica", lahko hitro poiščete svojo številko. Samo nekaj sekund po vnosu kratkega ukaza se na mobilno napravo pošlje sporočilodolgo pričakovana kombinacija številk.
Kako "izkoristiti" vedeti vašo številko prek USSD storitve? Vnesite preprosto poizvedbo * 114 # na tipkovnici ali zaslonu naprave. Število takšnih ekip je neomejeno, vnesite jih in poiščite številko, ki je brezplačna. Prosimo, upoštevajte, da ima ta metoda eno pomanjkljivost: zagotavljanje informacij o sobi je možno le, če je kartica SIM aktivna (brez mehanskih poškodb, ni blokiranih itd.), Kar pomeni, da je operater določen na zaslonu. V nasprotnem primeru boste morali iti v salon - pojasniti podrobnosti, katere številke lahko navede stranka.

Tretja metoda: klic na drugo mobilno napravo

Kako na "Asset" najti vašo številko na drug način? Če prejšnji načini ugotavljanja vaše številke niso uspešni, lahko vedno izvedete dokaj banalno dejanje - pokličite drug mobilni telefon (pod pogojem, da je pri roki) s sedmimi, ki potrebujejo informacije. Ta možnost seveda vključuje tudi dejavnost komunikacijskih storitev in razpoložljivost denarja na računu, da bi lahko opravili klic.

Metoda št. 4: Pomožna služba

Poleg klicanja drugega telefona lahko pokličete tudi naročniški oddelek. Operator številka "Activ" je na voljo vsak dan, to je, v načinu 24 ur sedem dni v tednu. Posvetujte se s podpornim uslužbencem za številna vprašanja. Treba je razmisliti, da bi moral biti klic točno od sedmih, podatkov, ki jih potrebujete. V nasprotnem primeru, če klicbo izveden iz druge številke, zaposleni ne bo mogel pozvati številke. Številko na sredstvu lahko preverite na dva načina. Razlika med njimi je le na tisti, s katere bo telefon (fiksni ali mobilni) kontaktiral stranko. V prvem primeru boste morali plačati za komunikacijo z dispečerjem - v skladu s tarifami telekomunikacijskega operaterja "KazakhTelecom". Za naročnike, ki morajo poklicati mestno središče z mestnega telefona, je številka na voljo: +7 (727) 258-80-00. Nemogoče je uporabiti glasovni navigator za samodejno iskanje informacij.
Za tiste, ki nameravajo poklicati sedem "aktivnih", je dovolj, da pokličete nekaj številk: 3030. Hkrati za klic, katerega trajanje ne bi bilo, ni treba plačati. Poleg tega, preden pritisnete "null" za povezavo z operaterjem, lahko poskusite raziskati glasovni meni in neodvisno pridobiti potrebne podatke. Včasih, da bi stopili v stik s strokovnjakom kontaktnega centra, je treba počakati nekaj časa na progi. Številko lahko pojasnite na več načinov. Naročnik, ki uporablja storitve operaterja, lahko izbere katerega od njih. Če niste sami pripravljeni ugotoviti, ali je vaša številka ali kartica SIM poškodovana, morate obiskati pisarno, tako da zaposleni preverijo, ali je številka (ali sobe, če je več) registrirana pri stranki.

Sorodne publikacije