Ralink RT5370 posebni omrežni adapter. Namen, oprema, specifikacije in uporaba

Brezžični vmesnik RT5370 Wi-Fi Ralink Wireless je visoko specializirana naprava. Glavno področje njegove uporabe so satelitski sprejemniki in televizorji s podporo za funkcijo Smart TV. Lahko pa ga uporabite tudi kot del osebnega računalnika. To je njegova sposobnost in bo posvečena temu materialu.

Dodelitev brezžičnega vmesnika. Dopolnjevanje

Ralink RT5370 diskretna omrežna kartica je zasnovana za ustvarjanje brezžične povezave z uporabo Wi-Fi signala. Pogosto je nameščen v USB priključku satelitskih sprejemnikov. Tako lahko predvajate videoposnetke s portala youtube.com in si ogledate različne spletne vire. Prav tako lahko aktivirate možnost g-share in zaradi tega boste dekodirali nekatere od kanalov, ki prej niso bili na voljo.


Drugi možni primer uporabe adapterja so televizorji z aktivno funkcijo Smart TV, vendar nimajo takega vgrajenega oddajnika ali pa ne deluje. V tem primeru je taka omrežna kartica alternativni način povezovanja z internetom in omogoča predvajanje različnih multimedijskih vsebin. Ta adapter lahko priključite tudi na računalnik. V tem primeru deluje kot kartica brezžičnega omrežja. Seznam dobave te omrežne kartice je sestavljen iz samega sebe, CD-ROM-a in garancijske kartice. Veljavnost slednjega je lahko 3 mesece ali 6 mesecev. Na CD-ju, razenso tudi navodila za uporabo.

Specifikacije

Tehnične značilnosti brezžičnega brezžičnega vmesnika Ralink RT5370, ki je opisan v tem materialu, so naslednje:
 • USB priključek.
 • Podpora za brezžična omrežja 80211 različice b /g /n.
 • Največja hitrost brezžične povezave je 150 Mbps.
 • Raven ojačanja signala zunanje antene je 20 dB.
 • Postopek namestitve. Preverjanje delovanja brezžične povezljivosti

  Posebni adapter Ralink RT5370, ki je upoštevan v tem pregledu, je konfiguriran v naslednjih primerih:


 • Pri namestitvi na televizor ali sodoben satelitski sprejemnik je dovolj, da ga priključite na ustrezen vhod. . Po tem morate vklopiti napravo in poiskati nastavitve, v katerih iščemo razpoložljive povezave. Izberite tistega, iz katerega nameravamo prejemati informacije. Po potrebi vnesite dostopno kodo.
 • Če se adapter uporablja kot del računalnika, se algoritem razlikuje le po tem, da je po priključitvi na konektor potrebno namestiti gonilnike. Vse ostalo je identično.
 • Cena adapterja. Recenzije

  Trenutno lahko Ralink RT5370 kupite za 200-220 rubljev. Privzete nastavitve v tej omrežni kartici ne morejo biti privzeto. Ampak za svoje pluse lastniki v pregledih vključujejo zanesljivost, preprostost konfiguracije, sposobnost, da prejmejo celo šibek signal, poceni in precej kompaktne velikosti. Edina pomembna točka pred nakupom takega adapterjaje treba pojasniti - je prisotnost podpore za to rešitev v napravi. Poleg tega, če je računalnik, težave ne bo. V primeru televizije ali sprejemnika pa je preverjanje obvezno.

  Sklep

  Po eni strani je resnično univerzalna naprava Ralink RT5370. Toda tu je glavni problem, da ima večina televizorjev, računalnikov in sprejemnikov takšne oddajnike že integrirane. Zato je smiselno, da ga kupite le, če pride do okvare vgrajenega adapterja ali njegove odsotnosti.

  Sorodne publikacije