Elektronska Blockchain denarnica: pregledi, prednosti in slabosti

S prihodom kriptovalyut postal priljubljen elektronski torbici Blockchain. Njegova posebnost je, da je to največji in najbolj priljubljen vir, ki ohranja kovance - bitcoine. Doslej je število registriranih uporabnikov v sistemu preseglo tri milijone ljudi.

Kaj je to?

Kakšno je načelo za denarnico Blockchain? Povratne informacije uporabnikov potrjujejo, da je uporabniku prijazen, razumljiv, zanesljivo shranjuje podatke o strankah in kibernetsko valuto.
Bitcoin denarnice v lasti registriranih uporabnikov, shranjene na strežniku. Preprosto dostopajte do njih z vseh digitalnih naprav. To je zelo priročno, saj lahko dvignete denar s svojega računa kjerkoli na svetu.


Kaj pomeni

Bitcoin je prva kriptografska valuta na svetu, ki se je pojavila pred osmimi leti. Bitcoin, v nasprotju z običajnim elektronskim denarjem, ima številne razlike. Povratne informacije uporabnikov programa Blockchain kažejo na prednosti kripto valute. Vključuje decentralizacijo, enostavnost uporabe, preglednost sistema, anonimnost, majhno provizijo, hiter prenos sredstev, nepreklicne transakcije. Nakup bitcoins in polnjenje vaše denarnice lahko v izmenjevalci, ki v omrežju veliko. Na primer, v sistemih "Webmany", "Kiwi" obstaja možnost zamenjave za potrebno kriptično valuto.
Nakup bitcoinov na posebnih borzah. Plača se za nakupe, storitve ali posle. Njihova glavna razlika je disperzija. To pomeniBitcoin omrežje ni pod nadzorom centra, pač pa je razdeljeno med udeležence. Uporabi jo pravila ali omejitve, ki jih nihče ne more. Sistem Bitcoin sledi transakcijam in gradi zaporedje, imenovano BlockChein. Veriga vključuje bloke, ki vsebujejo informacije o transakcijah na podlagi naslovov. Registrirani uporabniki virov Blokchein imajo dostop do naprednih funkcij spletnega mesta.


Značilnosti

Ali je težko odpreti vašo torbico Blockchain? Odziv uporabnikov je nekaj, kar je treba upoštevati pri registraciji. Posebnosti denarnice vključujejo preprostost vmesnika in enostavnost izvrševanja transakcij. Tu se ustvarijo varnostne kopije sredstev in zaščita pred nepooblaščenim dostopom. Sistem svojim strankam zagotavlja najugodnejšo storitev, saj sodeluje z izmenjalnimi partnerji in omogoča proces nakupa Bitcoin-a varen in hiter.
Kot navaden denar, je bitcoin valuta, vendar digitalna in decentralizirana. Lahko se zamenja brez posrednikov. To vam omogoča nadzor nad sredstvi in ​​zmanjšanje pristojbine. Vir zagotavlja svojim strankam hierarhične deterministične naslove, spremljanje stroškov, transakcijske provizije, več kot dvajset valut, tehnično podporo.

Kako ustvariti

Da bi ustvarili elektronsko denarnico, pojdite na naslov vira https://blockchain.info. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da je storitev "Blokchein" zanesljiva in primerna za dobro poučene ljudi in novince. Za ustvarjanje denarnice potrebujete zelo malo časa. Vmesnik storitve je intuitiven,težave ne povzročajo. Denarnica je ustvarjena hitro. Da bi izboljšali varnost prevodov, se uporabljajo za enkratne transakcije. Odprite stran, kliknite na razdelek "Denarnica", izpolnite prazen obrazec, se prepričajte, da vnesete e-poštni naslov, koda in naslov denarnice bo poslanih nanj.
Mnenja o Blockchain-resource priporočajo, da ustvarite močno geslo za vstop v denarnico. Osebni podatki o stranki niso potrebni, sistem ohranja popolno anonimnost. Storitev ne shranjuje uporabniških gesel, zato, če jo stranka pozabi, kombinacije ni mogoče obnoviti. To pomeni, da bodo bitcoini, ki so v denarnici, izginili. Zaželeno je, da je dolžina gesla vsaj deset znakov. Ko uporabnik prejme pismo, je potrebno na spletno mesto vnesti identifikator. Zdaj lahko nadaljujete z operacijami, skrbno preučite nastavitve denarnice.

Dopolnitev računa

Ali je težko ali ne dodati torbici Blockchain.info? Ocene potrjujejo, da ne delujejo. Račun za dopolnitev je dovoljen le s prevajanjem bitcoinov iz druge torbice. To pravilo velja za vse bitcoin sisteme. Uporabite posebne storitve izmenjave za pretvorbo valut v rublje, evre ali dolarje. Bitkoini se prodajajo na spletnih borzah. Če želite narediti prevod, potrebujete naslov prejemnikove torbice. S sistemom Blockchain lahko preprosto dvignete sredstva, le pošiljanje bitokinov na naslov denarnice drugega uporabnika. Če kupec plača bitcoin za storitev ali izdelek, se denar prenese naprodajalec.

Mnenja

Ali je vredno v službi "Blokchain" dobiti denarnico? Sodeč po ocenah tistih, ki zaslužijo denar, ki ga hromi, ima vir svoje pozitivne in negativne strani. Prednosti vključujejo hitri denarni odtok, uporabnost, zanesljivost, rusko-jezikovni vmesnik spletnega mesta, sposobnost izbire jezika, brezhibno delo vira, enostavnost registracije. Vir je v brskalniku deaktiviran, obstaja mobilna aplikacija, veliko nastavitev. Če želite prenesti denar z računa, se hitro odstranijo, ne potrebujete nobene operacije namestitve in nalaganja programske opreme. Obstajajo kartiranje, varnost, sledenje transakcijam, varnostni sistem.
Mnenja o elektronskem denarju Blockchain so dvoumna, saj se veliko uporabnikov sooča s precejšnjimi pomanjkljivostmi v sistemu. Na primer, nekateri verjamejo, da vir ne ščiti pred goljufijami na internetu, denar se lahko prevede brez vednosti stranke, velika provizija, za kriptovali dolgo identifikacijsko številko, denarnica je primerna le za bitcoine, je nemogoče slediti prenos sredstev brez sodelovanja in odobritve. Mnogi uporabniki se pritožujejo zaradi nenadzorovanega dostopa, dolgih čakalnih dob za transakcije, dolgoročnega zaključka bitkoinov. Da bi umaknili kriptografijo, jo je potrebno zbrati dolgo časa, zato je neuporabno prenos majhnih količin. Včasih denarne denarnice izginejo z enkratnimi transakcijami, zato je težko prenesti vmesnik. V vsakem primeru je zaslužek na internetu, tako kot vsako drugo podjetje, tveganje. Pridobivanje kriptovalyut ni mogočeimenovati preprost postopek, kot tudi umik zasluženih sredstev.

Sorodne publikacije