Podrobnosti o tem, kako iztrgati avto na Neokrnjeno

V igri Unturned je zelo zanimiv virtualni svet, v katerem lahko naredite skoraj vse. Razvijalci so ustvarili veliko število lokacij, zemljevidov, pošasti, orožja itd. Večina igralcev lahko obvlada ali enostavno najde ali kupi. Na splošno je novost mogoče reči le, da je to povsem nov sodoben razvoj, ki lahko veliko ljudi odvrača. Trenutno se uporabniki zelo pogosto sprašujejo, kako bi izginili stroj za Neokrnjen 3 0. Dejstvo je, da je ta postavka zanimiva in ni preveč zapletena v izvedbi, o njej pa se bomo pogovorili malo kasneje. V igri je neverjetno število različnih predmetov, ki jih lahko razdelimo na podskupine. Glavni element je orožje, pa tudi strelivo zanj. Brez zaščite je v tem fascinantnem svetu izjemno težko preživeti.


Čarovništvo

Torej nadaljujmo z razrešitvijo vprašanja, kako izginiti avto v Neokrnjeno. V bistvu je to ista stvar kot začetek stvari zase. Za začetnike pa bodo te informacije zagotovo koristne. Seveda v svetu iger nekaj elementov ni tako lahko dobiti ali kupiti, zato je najprimernejša rešitev, da te stvari naredimo s čarovništvom.

Klepet

Najprej bomo analizirali, kako bi lahko avtomobil zavrtel v neuspelem načinu. On je bolj priljubljen. Zelo enostavno je dobiti avto in za to odpreti klepet. To naredite s tipko Enter. Nato vnesite tudi potreben ukazObstajajo stroji, ki jih želite dobiti. Kot vidite, v tem vprašanju ni nič zapletenega in celo začetnik ga lahko obravnava. Ne samo, da lahko prejemate določene predmete, temveč tudi pokličete avtomobile. Koda je skoraj enaka.


Posebne pravice

Zdaj je vredno razmisliti o možnosti, da se stroj predvaja v Unturned med igranjem na strežniku. Dejstvo je, da se praktično ne razlikuje od prejšnje različice, samo za opravljanje naloge boste morali izvesti vse procese z uporabo konzole. Prav tako je treba opozoriti, da če želite, na primer, izvedeti, kako postaviti stroj v Neobremenjeno, boste morali imeti skrbniški status strežnika, sicer ne boste uspeli. Torej, ukaz, ki ga potrebujemo za nas, izgleda takole: podajte [presledek] [vzdevek] /[id element] /[število elementov]. To je univerzalna koda. Uporabite lahko tudi poseben ukaz: vozilo [presledek] [vzdevek] /[id izbranega vozila] /[število vozil].

Sorodne publikacije